Gå til hovedinnhold

First Hotel Klockargården

Bestill opphold

Fleksibel på dato? Vis i lavpriskalender
Ved booking av mer enn seks rom, ta kontakt med hotellet direkte. Spesielle bookingvilkår kan gjelde.

First Hotel Klockargården

Romantisk hotell i Tällberg

First Hotel Klockargården ligger midt i Dalarna, med vakker utsikt over Tällberg og innsjøen Siljan. Hotellet ligger i nærheten av en rekke attraksjoner – du kan nyte vakre strender og storslått natur, besøke seterstøler og kjøpe lokale håndverksprodukter i sommermånedene. Om vinteren er det kort avstand til både skiløyper og isdekte innsjøer.

Hos oss kan du tilbringe en avslappende og fredelig helg, eller du kan ha aktive dager og oppsøke fornøyelseslivet om kvelden. Det er helt opp til deg. First Hotel Klockargården er like kjent for sin utsøkte mat, som serveres i en middagsrestaurant med stil, som for sin musikalske underholdning. Om sommeren åpner vi også vårt koselige bakeri som tilbyr enkle og velsmakende retter.

 • 42 km til Nusnäs

 • 3,3 km til golfbane

 • 1,9 km til togstasjon

 • 66 km til Dala Airport

First Hotel Klockargården er et kreativt miljø, og vi hjelper deg gjerne med å tilpasse konferanser eller møter etter dine egne ønsker. Sammen med våre søsterhoteller i Tällberg, First Hotel Gyllene Hornet og First Hotel Villa Långbers, har vi kapasitet til å huse svært store konferansegrupper.

Send oss en forespørsel

 • møte

  Konferanselokaler

  300 personer

  Vi har fire konferanserom i ulike størrelser.

  Alle er utstyrt med tekniske løsninger, og det største rommet har plass til opptil 300 personer.

tradeDoubler