Gå til hovedinnhold

Våre rom

Bestill opphold

Fleksibel på dato? Vis i lavpriskalender
Ved booking av mer enn seks rom, ta kontakt med hotellet direkte. Spesielle bookingvilkår kan gjelde.

Overnatting i Tällberg

Vi tilbyr totalt 60 rom, hvorav 49 av dem ligger i hovedbygningen. Innredningen er klassisk svensk med inspirasjon fra Dalarna. Vi har også 11 rom i separate hytter i nærheten av hovedbygningen. Alle rommene er røykfrie og innredet i lyse farger med inspirasjon fra Dalarna. Fire av rommene er spesielt egnet for reisende med kjæledyr. Alle våre 60 rom er utstyrt med dusj, toalett, telefon og flatskjerm-TV, gratis WiFi, skrivebord, garderobe, koffertbenk og komfortable senger.

Hovedbygningen - Rommene i hovedbygningen er litt annerledes, både når det gjelder størrelse og innredning. Her finner du rom som er beregnet for 1–4 personer. Noen av dobbeltrommene er tilknyttet med en dør, som gjør dem spesielt egnet til familiebruk. Rom med mer enn 2 senger er normalt innredet med 2 enkeltsenger og en ekstra sammenleggbar seng etter behov. Noen av rommene er handikapvennlige.

Perssons hytte - Perssons hytte er innredet med 2 firemannsrom og 1 dobbeltrom. Utenfor hytten er det hagemøbler og en stor, herlig gressplen, hvor barna kan leke. Dessuten finnes det både en lekeplass og et lekehus i nærheten.

Elsas låve - Låven har 4 standard dobbeltrom. Her er kjæledyr velkomne. Alle rom har egen inngang utenfra. Det er også et høyloft og et familierom med fem senger over to etasjer. I første etasje er det en sovesofa for 2 personer. I andre etasje er det en dobbeltseng og en enkeltseng, samt toalett og dusj.

Leksandshytte - Denne sjarmerende hytten har egen bakgård og består av 2 separate standard dobbeltrom. Hytten er ideelt egnet til familier eller vennegrupper. Privat terrasse på sommeren.

Romutvalg og priseksempel

Moderat Enkel

Plass til:
Størrelse: 15 m²
Våre mindre enkeltrom Moderate Enkel ligger i hovedbygningen. Rommene er 12-15 m² store og utstyrt med en behagelig seng, en lenestol /stol, skrivebord, flatskjerm-TV, hårføner, toalett og bad.
Seng og kapasitet
En komfortabel (80 cm bred) enkeltseng.

Moderat Dobbel

Plass til:
Størrelse: 20 m²
Våre mindre dobbeltrom, Moderate Dobbel ligger i hovedbygningen og i våre hytter. Rommene og er 18-20 m² store og utstyrt med behagelige senger, en lenestol /stol, skrivebord, flatskjerm-TV, hårføner, toalett og bad.
Seng og kapasitet
2 komfortable senger (80 cm brede).

Moderat Familie

Plass til:
Størrelse: 45 m²
Våre Moderate Familierom ligger på gården i nærheten av hovedbygningen og er 25-45 m² store. Her finner du 3 til 5 senger, lenestol/stol, skrivebord, flatskjerm-TV, hårføner, toalett og bad.
Seng og kapasitet
3 senger (80 cm brede) samt evt. 2 ekstrasenger (80 cm brede).

Standard Dobbel

Plass til:
Størrelse: 24 m²
Alle våre Standard Dobbeltrom er ca 20-24 m² store og med fine senger. De har lenestol/stol, skrivebord, flatskjerm-TV, hårføner, toalett og bad. De fleste standardrommene finner du i hovedbygningen. Det finnes også noe rom for funksjonshemmede. For deg som reiser med kjæledyr, tilbyr vi rom i hytten 50 m fra hovedbygningen.
Seng og kapasitet
2 komfortable 80 cm brede senger.

Standard Familie

Plass til:
Størrelse: 30 m²
Våre Standard Familierom er ca 24-30 m² og utstyrt med 3-4 fine senger, lenestol/stol, skrivebord, flatskjerm-TV, hårføner, toalett og bad.
Seng og kapasitet
3 senger (90 cm brede) med tilhørende skap, samt evt. 1 ekstraseng.