Gå til hovedinnhold

Tällberg

Bestill opphold

Fleksibel på dato? Vis i lavpriskalender
Ved booking av mer enn seks rom, ta kontakt med hotellet direkte. Spesielle bookingvilkår kan gjelde.

Hotell og attraksjoner i Tällberg, Dalarna

First Hotels har tre hoteller i Tällberg; First Hotel Gyllene Hornet, First Hotel Villa Långbers og First Hotel Klockargården. Tällberg og Dalarna er populært blant feriereisende. Her finnes mange fine attraksjoner, severdigheter og populære utfluktsmål som passer for de fleste.

Et eksempel er Dalhalla, det gamle kalkbruddet som nå benyttes til arrangementer og konserter. Er du på familieferie med barn i Dalarna så finner du Orsa Rovdjurpark, Leksand Sommarland, Sagolandet Tomteland og Nusnäs Dalahästtillverkning innenfor en times kjøretur fra First Hotel Gyllene Hornet.

Vil du heller oppleve en del av Sveriges kunsthistorie så ligger både Carl Larsson-gården i Sundborn og Zornmuseet i Mora vel innenfor rekkevidden for en dagstur fra hotellet. Liker du golf så er det bare å pakke med seg køllene og golfskoene, Tällbergbyarnas Golfklubb ligger kun 5 minutter med bil fra ditt hotellrom.

Våre hoteller i Tällberg

 • standard dobbeltrom
  Tällbergsvägen 28, 79370 Tällberg
  Book nå!
  First Hotel Gyllene Hornet ligger på en høyde med utsikt over de vakre engene ved Siljan-sjøen i den populære turistbyen Tällberg i Dalarna. I Tällberg kan besøkende oppleve et vakkert, kupert landskap, samt Dalarnas håndverk, kultur og stolte tradisjoner. Hotellets historie kan dateres tilbake til 50-tallet, og området har siden utviklet seg til en resort med alle tjenester, omgitt av en stor og vakker hage. Gjestene på First Hotel Gyllene Hornet får møte kjerneverdiene – omsorg, oppmerksomhet og personlig engasjement – som gir et opphold av høyeste kvalitet. First Hotel Tällberg er et familievennlig forretningshotell i idylliske Tällberg.
 • rom
  Siljansvägen 456, 793 70 Tällberg
  Book nå!
  First Hotel Klockargården ligger midt i Dalarna, med vakker utsikt over Tällberg og innsjøen Siljan. Hotellet ligger i nærheten av en rekke attraksjoner – du kan nyte vakre strender og storslått natur, besøke seterstøler og kjøpe lokale håndverksprodukter i sommermånedene. Om vinteren er det kort avstand til både skiløyper og isdekte innsjøer.

  Hos oss kan du tilbringe en avslappende og fredelig helg, eller du kan ha aktive dager og oppsøke fornøyelseslivet om kvelden. Det er helt opp til deg. First Hotel Klockargården er like kjent for sin utsøkte mat, som serveres i en middagsrestaurant med stil, som for sin musikalske underholdning. Om sommeren åpner vi også vårt koselige bakeri som tilbyr enkle og velsmakende retter.
 • utendørs
  Vår Herres Gattu 28, 79370 Tällberg
  Book nå!
  First Hotel Villa Långbers ligger i det sentrale Dalarna, med fantastisk utsikt over Tällberg, innsjøen Siljan og fjellene bortenfor. Hotellets 52 rom er fordelt på to store bygninger og en rekke småhus. Utsiktspunktet på taket av hotellet er vel verdt et besøk, både om sommeren når omgivelsene er kledd i vakkert grønt, og vinterstid med glitrende hvit snø.

  First Hotel Villa Långbers er ideelt for brylluper og konferanser, og vi er spesialister på å tilpasse pakker for våre gjester. Populære attraksjoner i nærområdet inkluderer Nusnäs, dalahestens hjemsted, Zorn-museet i Rättvik og Dalhalla utendørs konsertarena. Hotellet er også et flott utgangspunkt for besøk til Mora, Leksand, Falun og Borlänge.

tradeDoubler