Gå til hovedinnhold

Tällberg

Bestill opphold

Fleksibel på dato? Vis i lavpriskalender
Ved booking av mer enn seks rom, ta kontakt med hotellet direkte. Spesielle bookingvilkår kan gjelde.

Hotell og attraksjoner i Tällberg, Dalarna

First Hotels har tre hoteller i Tällberg; First Hotel Gyllene Hornet, First Hotel Villa Långbers og First Hotel Klockargården. Tällberg og Dalarna er populært blant feriereisende. Her finnes mange fine attraksjoner, severdigheter og populære utfluktsmål som passer for de fleste.

Et eksempel er Dalhalla, det gamle kalkbruddet som nå benyttes til arrangementer og konserter. Er du på familieferie med barn i Dalarna så finner du Orsa Rovdjurpark, Leksand Sommarland, Sagolandet Tomteland og Nusnäs Dalahästtillverkning innenfor en times kjøretur fra First Hotel Gyllene Hornet.

Vil du heller oppleve en del av Sveriges kunsthistorie så ligger både Carl Larsson-gården i Sundborn og Zornmuseet i Mora vel innenfor rekkevidden for en dagstur fra hotellet. Liker du golf så er det bare å pakke med seg køllene og golfskoene, Tällbergbyarnas Golfklubb ligger kun 5 minutter med bil fra ditt hotellrom.

Våre hoteller i Tällberg

 • standard dobbeltrom
  Tällbergsvägen 28, 79370 Tällberg
  Book nå!
  First Hotel Gyllene Hornet ligger på en høyde med utsikt over de vakre engene ved Siljan-sjøen i den populære turistbyen Tällberg i Dalarna. I Tällberg kan besøkende oppleve et vakkert, kupert landskap, samt Dalarnas håndverk, kultur og stolte tradisjoner. Hotellets historie kan dateres tilbake til 50-tallet, og området har siden utviklet seg til en resort med alle tjenester, omgitt av en stor og vakker hage. Gjestene på First Hotel Gyllene Hornet får møte kjerneverdiene – omsorg,...
 • rom
  Siljansvägen 456, 793 70 Tällberg
  Book nå!
  First Hotel Klockargården ligger midt i Dalarna, med vakker utsikt over Tällberg og Siljan. Vi er en av Dalarnas største kulturarrangører, og byr hvert år på rikskjente og lokale artister på scenen. På programmet finner du show, konserter, teater, kultur, dans og messer.

  Fra hotellet er det kort vei til severdigheter, fine strender, storslått natur, setre og byenes unike håndverk. Om vinteren er både skibakker og den islagte innsjøen Siljan lett tilgjengelig. Tilbring en avslappende helg hos...
 • rom
  Vår Herres Gattu 28, 79370 Tällberg
  Book nå!
  First Hotel Villa Långbers ligger i det sentrale Dalarna, med fantastisk utsikt over Tällberg, innsjøen Siljan og fjellene bortenfor. Hotellets 52 rom er fordelt på to store bygninger og en rekke småhus. Utsiktspunktet på taket av hotellet er vel verdt et besøk, både om sommeren når omgivelsene er kledd i vakkert grønt, og vinterstid med glitrende hvit snø.

  First Hotel Villa Långbers er ideelt for brylluper og konferanser, og vi er spesialister på å tilpasse pakker for våre gjester. Populære...