Gå til hovedinnhold

Tällberg

Bestill opphold

Fleksibel på dato? Vis i lavpriskalender
Ved booking av mer enn seks rom, ta kontakt med hotellet direkte. Spesielle bookingvilkår kan gjelde.

Hotell i Tällberg med spa

First Hotels har ett hotell i Tällberg. Hotellet er et fullservice resorthotell og ligger i hjertet av Dalarna med utsikt over sjøen Siljan. På First Hotel Gyllene Hornet finner du både spa, badstu, minigym og et 20 meter langt svømmebasseng innendørs – perfekt for deg som både vil slappe av eller feste når du bor her. Liker du golf så er det bare å pakke med seg køllene og golfskoene, Tällbergbyarnas Golfklubb ligger kun 5 minutter med bil fra hotellrommet ditt.

Tällberg og Dalarna er populært blant feriereisende. Her finnes mange fine severdigheter og populære utfluktsmål som passer for de fleste. Et eksempel er Dalhalla, det gamle kalkbruddet som nå benyttes til arrangementer og konserter. Er du på familieferie med barn i Dalarna så finner du Orsa Rovdjurpark, Leksand Sommarland, Sagolandet Tomteland og Nusnäs Dalahästtillverkning innenfor en times kjøretur fra First Hotel Gyllene Hornet. Vil du heller oppleve en del av Sveriges kunsthistorie så ligger både Carl Larsson-gården i Sundborn og Zornmuseet i Mora vel innenfor rekkevidden for en dagstur fra hotellet.

Våre hoteller i Tällberg

  • standard dobbeltrom
    Tällbergsvägen 28, 79370 Tällberg
    Book nå!
    First Hotel Gyllene Hornet ligger på en høyde med utsikt over de vakre engene ved Siljan-sjøen i den populære turistbyen Tällberg i Dalarna. I Tällberg kan besøkende oppleve et vakkert, kupert landskap, samt Dalarnas håndverk, kultur og stolte tradisjoner. Hotellets historie kan dateres tilbake til 50-tallet, og området har siden utviklet seg til en resort med alle tjenester, omgitt av en stor og vakker hage. Gjestene på First Hotel Gyllene Hornet får møte kjerneverdiene – omsorg, oppmerksomhet og personlig engasjement – som gir et opphold av høyeste kvalitet. First Hotel Tällberg er et familievennlig forretningshotell i idylliske Tällberg.

tradeDoubler