Gå til hovedinnhold

Våre rom

Bestill opphold

Fleksibel på dato? Vis i lavpriskalender
Ved booking av mer enn seks rom, ta kontakt med hotellet direkte. Spesielle bookingvilkår kan gjelde.

Overnatting i Sundsvall

Bestill ditt opphold på First Hotel Strand i Sundsvall og velg mellom 203 komfortable rom. På First Hotel Strand kan gjestene velge blant en rekke romkategorier, inkludert enkeltrom, dobbeltrom, familierom og suiter. Alle rommene er røykfrie og tilbyr komfortable senger og gratis Wi-Fi. Gjestene kan også nyte tilgang til en badstue, treningsstudio, bar og restaurant. Frokost er inkludert.

Det er aldersgrensen på 20 år for å bestille rom på nettsiden.

Romutvalg og priseksempel

Economy Queen, fra 800 SEK

Plass til:
Størrelse: 13 m²
Economy Queen rommene er 13 m² store, nyrenoverte i friskt design og har lyse fine bad. På rommene finner du en 160 cm bred Jensen-seng for 1 - 2 personer. Alle rommene er røykfrie og har gratis WiFi. Rommet passer for 1 - 2 personer.
Seng og kapasitet
En 160 cm bred Jensen-seng for 1 - 2 personer.

Standard Enkel, fra 702 SEK

Plass til:
Størrelse: 15 m²
Standard enkeltrommene våre er 15 m² og har utsikt mot en rolig bakgårdsplass. I rommet er det en 140 cm bred seng fra Jensen og safe. Alle rommene er røykfrie og har gratis WiFi.
Seng og kapasitet
En 140 cm bred seng fra Jensen.

Standard Dobbel, fra 1 008 SEK

Plass til:
Størrelse: 18 m²
Våre totalrenoverte standard dobbeltrom er mellom 18 - 20 m² og har en ny, flott design. På rommene finner du en 180 cm bred Jensen-seng, lenestoler og lyse fine bad. Rommene vender mot havnen, og enkelte har vakker utsikt over sjøen. Alle rommene er røykfrie og har gratis WiFi.
Seng og kapasitet
Rommet passer for 2 personer.

Standard Familie, fra 1 466 SEK

Plass til:
Størrelse: 20 m²
20 - 25 m² store familierom med 180 cm seng fra Jensen. Rommet har en åpen planløsning med en sovesofa tilgjengelig for 1 barn. Alle rommene er røykfrie og har gratis WiFi. Rommet passer for 2 voksne og 1 barn. Barneseng er tilgjengelig hvis nødvendig.
Seng og kapasitet
En 180 cm seng fra Jensen og en sovesofa med plass til to barn.

Superior Dobbel, fra 920 SEK

Plass til:
Størrelse: 18 m²
Våre romslige Superior rom er 18 - 20 m² store og moderne innredet med komfort i fokus. Alle rommene er innredet med en 160 - 180 cm stor Jensen-seng som garanterer deg en god natts søvn. I tillegg er det flatskjerm-TV, kjøleskap og safe på rommene. Alle rommene er røykfrie og har gratis WiFi.
Seng og kapasitet
En 160 - 180 cm stor Jensen-seng.

Junior Suite, fra 2 112 SEK

Plass til:
Størrelse: 25 m²
Unn deg litt ekstra luksus i våre 25 m² store, nyoppussede juniorsuiter med badstue. Suitene er innredet i lekkert nytt design og har sittegruppe med sofa og lyse bad med duo-badekar. Her finner du også en 180 cm bred Jensen-seng og har tilgang til en behagelig badekåpe. Alle rommene er røykfrie og har gratis WiFi. Rommet passer for 2 personer.
Seng og kapasitet
Rommet passer for 2 personer.

Suite, fra 2 880 SEK

Plass til:
Størrelse: 45 m²
Vår 45 m² store suite tilbyr ekstra luksus og har nydelig utsikt over havnen. Suiten er delt inn i to rom, et hverdagsrom med sofa og et soverom med en 180 cm bred justerbar YouBed-seng. Det er også et stort bad med egen badstue. Alle rommene er røykfrie og har gratis WiFi.
Seng og kapasitet
En 180 cm bred justerbar YouBed-seng.