Gå til hovedinnhold

Våre rom

Bestill opphold

Fleksibel på dato? Vis i lavpriskalender
Ved booking av mer enn seks rom, ta kontakt med hotellet direkte. Spesielle bookingvilkår kan gjelde.

Bo på First Hotel Strand i Sundsvall

Bestill overnatting på First Hotel Strand i Sundsvall. Hotellet har 203 rom, hvorav mange nylig er renovert. Flere av rommene har fin utsikt over havet og Sundsvalls bro.
Som gjest hos oss har du gratis tilgang til treningsstudio og badstue.

Det er aldersgrensen på 20 år for å bestille rom på nettsiden.

Romutvalg og priseksempel

Economy, Queen seng, fra 915 SEK

Plass til:
Størrelse: 10 m²
Våre koselige Economy Queen rom er 12 m² store, nyrenoverte i friskt design og har lyse fine bad. På rommene finner du to 80 cm brede senger fra Jensen som står sammen. Alle rommene er røykfrie og har gratis WiFi.
Seng og kapasitet
To 80 cm brede senger fra Jensen

Singlerom, fra 897 SEK

Plass til:
Størrelse: 13 m²
Singelrommene våre er 13 m² og har utsikt mot en rolig bakgårdsplass. Rommene er innredet med arbeidsplass, lenestol og en 140 cm bred seng fra Jensen. Alle rommene er røykfrie og har gratis WiFi.
Seng og kapasitet
En 140 cm bred seng fra Jensen.

Premium, King seng, fra 1 215 SEK

Plass til:
Størrelse: 18 m²
Våre nyrenoverte Premiumrom, er 18 m² og fremstår i nytt design. På rommene finner du to 90 cm brede senger fra Jensen som står sammen, trendy lenestoler og lyse fine bad. Rommene ligger i hovedbygget der du enkelt tar heisen opp fra garasjen til din etasje. I hovedbygget finner du også restauranten The Steakhouse der frokosten serveres. Flere av rommene har utsikt mot sjøen og Sundsvallsbroen. Alle rommene er røykfrie og har gratis WiFi.
Seng og kapasitet
To 90 cm brede senger fra Jensen.

Familieværelse, fra 1 515 SEK

Plass til:
Størrelse: 25 m²
Våre Familierom har to 90 cm brede senger fra Jensen som står sammen. Rommet har en åpen planløsning med en sovesofa tilgjengelig for 1 barn. Alle rommene er røykfrie og har gratis WiFi. Rommet passer for 2 voksne og 1 barn. Barneseng er tilgjengelig hvis ønskelig.
Seng og kapasitet
To 90 cm brede senger fra Jensen og en sovesofa med plass til to barn.

Superior, Queen seng, fra 1 190 SEK

Plass til:
Størrelse: 20 m²
Våre romslige Superior Queen rom er 20 m². Rommene er innredet med arbeidsplass, og en sofa eller komfortable lenestoler. Rommene er innredet med enten to 80 cm eller to 90 cm brede senger fra Jensen som står sammen. Flere av rommene har utsikt mot sjøen og Sundsvallsbroen. Alle rommene er røykfrie og har gratis WiFi.
Seng og kapasitet
Enten to 80 cm eller to 90 cm brede senger fra Jensen.

Sauna Suite, fra 1 715 SEK

Plass til:
Størrelse: 25 m²
Unn deg litt ekstra luksus i våre 25 m² store, nyoppussede Saunasuiter der du som gjest får gratis tilgang til badekåpe. Suitene er innredet i lekkert nytt design og har sittegruppe med sofa, trendy lenestol og et lyst bad med duo-badekar. I Saunasuitene finnes også en Nespresso-maskin og to 90 cm brede senger fra Jensen som står sammen. Alle rommene er røykfrie og har gratis WiFi.
Seng og kapasitet
To 90 cm brede senger fra Jensen.

Seaview Suite med sauna, fra 2 315 SEK

Plass til:
Størrelse: 45 m²
Vår store Seaview Suite med sauna er 45 m² og tilbyr nydelig utsikt over sjøen og Sundsvallsbroen. Suiten har en egen badstue med vinduer, og tilgang til gratis badekåpe. Suiten har en åpen planløsning med to sittegrupper. Slapp av i den komfortable sofaen, eller sitt ved bordet i en av rommets trendy lenestoler med en kopp kaffe fra Nespresso-maskinen som finnes på rommet. Suiten har to 90 cm brede senger fra Jensen som står sammen. Alle rommene er røykfrie og har gratis WiFi.
Seng og kapasitet
To 90 cm brede senger fra Jensen.
Book