Gå til hovedinnhold

Våre rom

Bestill opphold

Fleksibel på dato? Vis i lavpriskalender
Ved booking av mer enn seks rom, ta kontakt med hotellet direkte. Spesielle bookingvilkår kan gjelde.

Bo på First Hotel Strand i Sundsvall

Bestill overnatting på First Hotel Strand i Sundsvall. Hotellet har 203 rom, hvorav mange nylig er renovert. Flere av rommene har fin utsikt over havet og Sundsvalls bro.
Som gjest hos oss har du gratis tilgang til treningsstudio og badstue.

Det er aldersgrensen på 20 år for å bestille rom på nettsiden.

Romutvalg og priseksempel

Economy Queen, fra 990 SEK

Plass til:
Størrelse: 13 m²
Economy Queen rommene er 13 m² store, nyrenoverte i friskt design og har lyse fine bad. På rommene finner du to 80 cm brede senger fra Jensen. Alle rommene er røykfrie og har gratis WiFi.
Seng og kapasitet
To 80 cm brede senger fra Jensen

Standard Enkel, fra 990 SEK

Plass til:
Størrelse: 15 m²
Standard enkeltrommene våre er 15 m² og har utsikt mot en rolig bakgårdsplass. I rommet er det en 140 cm bred seng fra Jensen og safe. Alle rommene er røykfrie og har gratis WiFi.
Seng og kapasitet
En 140 cm bred seng fra Jensen.

Standard Dobbel, fra 1 349 SEK

Plass til:
Størrelse: 18 m²
Våre totalrenoverte standard dobbeltrom er mellom 18 - 20 m² og har en ny, flott design. På rommene finner du to 90 cm brede senger fra Jensen, lenestoler og lyse fine bad. Rommene vender mot havnen, og enkelte har vakker utsikt over sjøen. Alle rommene er røykfrie og har gratis WiFi.
Seng og kapasitet
To 90 cm brede senger fra Jensen.

Standard Familie, fra 1 900 SEK

Plass til:
Størrelse: 20 m²
20 - 25 m² store familierom med to 90 cm brede senger fra Jensen. Rommet har en åpen planløsning med en sovesofa tilgjengelig for 1 barn. Alle rommene er røykfrie og har gratis WiFi. Rommet passer for 2 voksne og 1 barn. Barneseng er tilgjengelig hvis nødvendig.
Seng og kapasitet
To 90 cm brede senger fra Jensen og en sovesofa med plass til to barn.

Superior Dobbel

Plass til:
Størrelse: 18 m²
Våre romslige Superior rom er 18 - 20 m² store og moderne innredet med komfort i fokus. Alle rommene er innredet med enten to 80 cm eller to 90 cm brede senger fra Jensen. I tillegg er det flatskjerm-TV, kjøleskap og safe på rommene. Alle rommene er røykfrie og har gratis WiFi.
Seng og kapasitet
Enten to 80 cm eller to 90 cm brede senger fra Jensen.

Junior Suite, fra 2 600 SEK

Plass til:
Størrelse: 25 m²
Unn deg litt ekstra luksus i våre 25 m² store, nyoppussede juniorsuiter med badstue. Suitene er innredet i lekkert nytt design og har sittegruppe med sofa og lyst bad med duo-badekar. Her finner du også to 90 cm brede senger fra Jensen og du har tilgang til en behagelig badekåpe. Alle rommene er røykfrie og har gratis WiFi.
Seng og kapasitet
To 90 cm brede senger fra Jensen.

Suite, fra 3 140 SEK

Plass til:
Størrelse: 45 m²
Vår 45 m² store suite tilbyr ekstra luksus og har nydelig utsikt over havnen. Suiten er delt inn i to rom, et hverdagsrom med sofa og et soverom med to 90 cm brede senger fra Jensen. Det er også et stort bad med egen badstue. Alle rommene er røykfrie og har gratis WiFi.
Seng og kapasitet
To 90 cm brede senger fra Jensen.
Book