Gå til hovedinnhold

Ting å gjøre

Bestill opphold

Fleksibel på dato? Vis i lavpriskalender
Ved booking av mer enn seks rom, ta kontakt med hotellet direkte. Spesielle bookingvilkår kan gjelde.

Ting å gjøre

titanic the exhibition

Titanic The Exhibition i Sundsvall

En av verdens største vandreutstillinger inntar Sundsvall!

Fra 20. mai til 30. august 2020 kan du lære mer om og oppleve Titanic, det transatlantiske passasjerskipet som forliste 15. april 1912 under sin jomfruferd fra Southampton i England mot New York i USA.

Sammen med rundt 200 originale gjenstander og interiør i naturlig størrelse som har blitt gjenskapt for utstillingen, presenteres skjebner, heltedåder og fascinerende historier om de som overlevde og de som omkom den skjebnesvangre dagen for 108 år siden.

Les mer om Titanic The Exhibition i Sundsvall her.

Himlabadet

For familier som besøker Sundsvall, er en heldag i badelandet Himlabadet nesten et must.

Kåret til Sveriges beste badeland og med flere forskjellige vannsklier, klatrevegg med ulik vanskelighetsgrad, boblebad, vannløype, surfestrøm og mye mer, er det lett å ha det gøy her, for både store og små.

Himlabadet ligger 5–10 minutter med bil fra hotellet.

løpende man

Sidsjöns friluftsområde

Hvis du trenger ro i sjelen og kroppen etter en hektisk shoppingrunde i Sundsvall eller en lang arbeidsdag, anbefaler vi Sidsjöns friluftsområde.

3 km fra sentrum finner du denne naturlige oasen for både avslapning og aktiviteter. Det er en 3,1 km lang joggesti rundt innsjøen. I tillegg finner du også kanoutleie, fiskemuligheter, varmestuer og mer.

Snowboard

Sidsjöbacken

På Sidsjöns friluftsområde finner du familiebakken Sidsjöbacken.

Om vinteren er det tre bakker med både rails og hopp, skiutleie, varmestue og heiser som tar deg til toppen igjen.

Hvis isen legger seg, og du føler for det, kan du også gå på skøyter på Sidsjön.

playground

Norra Berget

En av regionens mest besøkte utfluktsmål er Norra Berget, som du kommer til med en biltur på ca. 10 minutter fra hotellet. Her er finner du natur og kulturhistorie kombinert med lekeplasser, butikker og restauranter, noe som gjør denne grønne perlen til et sted for alle aldre.

Klatre opp i det 22 meter høye utsiktstårnet (kjent som «Ispinnen» på folkemunne) for fantastisk utsikt over Sundsvall og bukten, besøk Sjöfarts- och Hantverksmuseet eller sjekk hvilke dyr som holder til på fjellet. Kanskje du til og med kan klappe et lam mens du er der?

Kulturmagasinet

Kulturmagasinet er, som det ligger i navnet – stedet for å oppleve kultur i Sundsvall.

I de gamle havnemagasinene finner du nå Sundsvalls museum og Sundsvalls bybibliotek, der de fleste av kulturens tegn arrangeres.

Kulturmagasinet ligger innen gangavstand fra hotellet.