Gå til hovedinnhold

Choose your colour

Bestill opphold

Fleksibel på dato? Vis i lavpriskalender
Ved booking av mer enn seks rom, ta kontakt med hotellet direkte. Spesielle bookingvilkår kan gjelde.

Choose your colour

I våre spesielle møtepakker First Meeting & Conference Choose your colour fremheves gastronomien: lokale spesialiteter og ypperlige råvarer. Spør etter hotellets tilbud av lekre anretninger. Har du allerede en rett eller tre i tankene, som du synes dine gjes- ter bør nyte, så ta kontakt med våre dyktige kokker.

En konferanse er en effektiv måte å bringe mennesker sammen på, og vi tar hensyn til alle aspekter av ditt møte. Våre konferans- everter ordner alt det praktiske med oppsett og utstyr, og hvert First Hotel sørger hele tiden for å tilfredsstille den enkelte gjests ønsker.

Choose Your Colour

Gul klassisk

Den gule møtepakken er vår klassiske møtepakke. Her serverer vi kaffe i pauser, en god kake om ettermiddagen og friskt vann i møtelokalet. Til lunsj byr vi på en klassisk, velsmakende buffet eller tallerkenrett, basert på lokale gode råvarer.

Gul møtepakke er det velkjente og sikre valget til ditt møte eller konferanse. En effektiv og dempet ramme, med god service og profesjonell gjennomføring som til sammen sikrer en god opplevelse for deg og dine gjester.  

Choose Your Colour

Grøn sunn

Den grønne møtepakken er vår lokalt designede møtepakke som har fokus på lavt fettinnhold og økologiske råvarer. Her tilbereder vi velsmakende menyer ut fra målsetningen om å gi deg og dine gjester et sunt og bærekraftig alternativ.

Vi sørger for fornyet energi og velvære til deltagerne med sunne herligheter i pauser og til lunsj. Denne møtepakken er også særlig velegnet til dager hvor energi og høy konsentrasjon er avgjørende for møtets suksess.

Choose Your Colour

Rød søtt

Den røde møtepakken er vårt ”rampete” alternativ. Her er det fokus på det søte og det ekstra lekre hvor vi tillater oss å glemme kaloriinnhold og den advarende pekefingeren. Her gir vi deg og dine gjester lov til å Nyte med stor N.

Du vil bli fristet av lekre kaker og andre søtsaker. Lunsjen vil være ekstra solid og kan for eksempel være en gedigen hjemmelaget okseburger, med en symfoni av velsmakende tilbehør.

Men den røde møtepakken er du sikker på å skape en ramme av hygge og god stemning – og samtidig gi dine deltakere søte forventninger til pausene…

Choose Your Colour

Sort eksklusiv

Den sorte møtepakken er for deg som skal holde et viktig møte for en mindre gruppe deltakere. Her er det fokus på eleganse og de beste og mest eksklusive råvarer. Samtidig har vi et særlig blikk på individuelle ønsker og behov.

Alle pauser og måltider har gastronomi i høysetet, og våre dyktige medarbeidere serverer og bistår nøyaktig på den måten du måtte ønske.

Med den sorte møtepakken er du sikret eksklusivitet, et ekstra- ordinært høyt nivå av service, samt et forløp som er indivi- duelt tilrettelagt for å gi alle deltakere en opplevelse ut over det vanlige.