Gå til hovedinnhold

Våre rom

Bestill opphold

Fleksibel på dato? Vis i lavpriskalender

Overnatting i Stockholm

Bestill opphold på First Hotel Reisen i Stockholm og velg mellom 144 komfortable rom og suiter. På First Hotel Reisen i Gamla stan kan du velge mellom ulike typer rom som enkeltrom, dobbeltrom og suiter med badstue. Hotellets stolthet Chapman suite er 43 m², har privat soverom, spisestue og fantastisk utsikt over Stockholms Ström. Vi tilbyr rom som dekker de fleste behov, og personalet vårt har et engasjement som gjør at besøket i Gamla stan blir perfekt. Alle rom er røykfrie, har behagelige senger og gratis WiFi. Som gjest på First Hotel Reisen har du tilgang til badstue, avkjølingsbasseng og treningsrom. Vi tilbyr til og med sentral parkering med henting og levering av bilen ved hotellet. Frokost er inkludert i prisen.

Innsjekking mandag – søndag: 15.00
Utsjekking mandag – lørdag: 12.00
Utsjekking søndag: -13.00

Romutvalg og priseksempel

Chapman-suiten med sjøutsikt

Plass til:
Størrelse: 46m²
First Hotel Reisens stolthet, vår 46 m² store og sjarmerende Chapman-suite har en salong med sofagruppe og spisebord til fire personer. Chapman-suiten er også utstyrt med et praktisk arbeidsrom og et separat soverom med en 180 cm bred dobbeltseng og egen inngang til badet. Her er det til og med en komplett minibar, og fra hele suiten har man en fantastisk sjøutsikt over Stockholms Ström og Skeppsholmen.
Seng og kapasitet
En 180 cm bred dobbeltseng.
Chapman suite

Seniorsuite med sjøutsikt, fra 2 795 SEK

Plass til:
Størrelse: 42m²
Våre herlige 42 m² store Seniorsuiter har fantastisk sjøutsikt over Stockholms Ström og Skeppsholmen. Suitene er innredet med et separat soverom med en 180 cm bred dobbeltseng, vannkoker for kaffe og te, en stue med en herlig sittegruppe og et arbeidsbord. Det er til og med et spisebord med plass til fire personer. Badet er utstyrt med dusj, badekåper og tøfler inkludert.
Seng og kapasitet
En 180 cm bred dobbeltseng.
Jacuzzi suite med utsikt over sjøen

Junior-suite med sjøutsikt

Plass til:
Størrelse: 42m²
Våre fantastiske 42 m² store juniorsuiter er innredet med et separat soverom med en 160 bred dobbeltseng og en stue med en flott sittegruppe og et stort arbeidsbord. Her er det også en komplett minibar og vannkoker for kaffe og te. Fra stua kan man nyte den fantastiske sjøutsikten over Stockholms Ström og Skeppsholmen.
Seng og kapasitet
En 160 bred dobbeltseng.
junior suite

Executive Twin, fra 2 370 SEK

Plass til:
Størrelse: From 33m²
Executive Twin-rommene er fra 33 m² og har to 100 cm brede senger som enkelt kan separeres ved behov. I rommene er det en stor funksjonell og hyggelig arbeidsplass med skrivebord, komplett minibar og vannkoker for kaffe og te. Rommene er røykfrie og har tilgang til gratis trådløst Internett. Badene har badekar. Noen av Executive-rommene har sofa.
Seng og kapasitet
To 100 cm brede senger som enkelt kan separeres ved behov.

Deluxe Dobbel, fra 2 465 SEK

Plass til:
Størrelse: 28 - 35m²
Rom med privat badstue og badekar eller dusj. I rommene er morgenkåper og tøfler inkludert sammen med vannkoker for kaffe og te. Delxue Dobbelrommene er 28 – 35 m² og har en 160 cm bred seng og lenestoler. Rommene har utsikt mot Gamla stan.
Seng og kapasitet
En 160 cm bred seng.

Superior Dobbel, fra 2 180 SEK

Plass til:
Størrelse: From 18m²
20 m² store rom med en 160 cm bred dobbeltseng og nydelig sjøutsikt mot Stockholms Ström og Skeppsholmen. Rommene har en hyggelig arbeidsplass med skrivebord, er røykfrie og utstyrt med badekar og gratis trådløst Internett.
Seng og kapasitet
En 160 cm bred dobbeltseng.
superior dobbeltrom

Standard Twin, fra 1 610 SEK

Plass til:
Størrelse: 20m²
Reisens 20 m² store Standard Twin-rom er utstyrt med to deilige 100 cm brede senger som enkelt kan dras fra hverandre ved behov. Rommene har utsikt over den sjarmerende Gamla stan, er røykfrie og det finnes en hyggelig arbeidsplass med skrivebord og gratis trådløst internett. Badene har badekar.
Seng og kapasitet
To deilige 100 cm brede senger som enkelt kan separeres ved behov.
standard twin rom

Standard Dobbel, fra 1 515 SEK

Plass til:
Størrelse: From 18m²
Rommene er ca. 20 m² store med 160 cm brede senger og utsikt over den sjarmerende Gamla stan. Perfekt for den som reiser alene og vil ha litt ekstra plass eller for par på helgebesøk. Rommene har en hyggelig arbeidsplass med skrivebord, er røykfrie og utstyrt med badekar og gratis trådløst Internett.
Seng og kapasitet
En 160 cm bred seng.

Standard Enkel, fra 1 325 SEK

Plass til:
Størrelse: 16m²
Våre 16 m² store enkeltrom har utsikt over Gamla stans sjarmerende smug og er utrustet med en 120 cm bred enkeltseng. Rommene har en hyggelig arbeidsplass med skrivebord, er røykfrie og utstyrt med badekar og gratis trådløst Internett.
Seng og kapasitet
En 120 cm bred enkeltseng.

Standard Økonomi, fra 1 800 SEK

Plass til:
Størrelse: 16-20 m²
Våre 16-20 m² store Standard Økonomirom har utsikt over Gamla stans sjarmerende smug og er utrustet med en 140 cm bred seng. Rommene har en hyggelig arbeidsplass med skrivebord, er røykfrie og har bad med badekar og gratis WiFi.
Seng og kapasitet
En 140 cm seng.
økonomi dobbeltrom
tradeDoubler