Gå til hovedinnhold

Rom

Bestill opphold

Fleksibel på dato? Vis i lavpriskalender
Ved booking av mer enn seks rom, ta kontakt med hotellet direkte. Spesielle bookingvilkår kan gjelde.

Overnatting i Stockholm

Bestill overnatting hos First Hotel Reisen i Stockholm, og velg mellom 144 komfortable rom og suiter. Et par av suitene våre har en privat badstue, og flere av rommene har utsikt over vannet. Følelsen er varm og lun, med klassisk interiør. Alle rom har gratis WiFi og er røykfrie. Her setter vi atmosfære og personlighet høyere enn standardiserte og formstøpte rom. Rommenes størrelse er tilpasset etter de gamle husene og vender mot Gamla Stans hustak og brosteinsbelagte gater, eller mot Saltsjön og Skeppsholmen. Hvis du kommer tidlig eller reiser sent, kan du benytte deg av bagasjerommet vårt.

Inn- og utsjekking

  • Innsjekking mandag – søndag: 15.00
  • Utsjekking mandag – lørdag: 12.00
  • Utsjekking søndag: -13.00

Romutvalg og priseksempel

Chapman-suiten med sjøutsikt, fra 4 130 SEK

Plass til:
Størrelse: 48 m²
Vår stolthet er den sjarmerende Chapman Suite, oppkalt etter seilskipet av Chapman fra1888, som var ankret opp rett utenfor hotellet. Chapmansuiten har en fantastisk 180-graders utsikt over Stockholms vakre øyer og kanaler. Suiten er innredet med en komfortabel sofagruppe, en 180 cm dobbeltseng og et dekorativt bad med utsikt over Stockholm Ström. I tillegg er suiten utstyrt med vannkoker, komfortabel badekåpe, tøfler, hårføner og safe.
Seng og kapasitet
En 180 cm bred dobbeltseng.
Book
Chapman suiteChapman suiteChapman suiteutsikt fra Chapman suite

Seniorsuite med sjøutsikt

Plass til:
Størrelse: 42 m²
De nydelige 42m² suitene har fantastisk havutsikt over Stockholm Strøm og Skeppsholmen. Suitene er innredet med et separat soverom med en 180 cm dobbeltseng, skrivebord og en komfortabel lenestol. I suitene finner du også et spisebord med plass til fire personer, en stue med sofagruppe og et bad med dusj og eget toalett. Suitene er utstyrt med badekåpe, tøfler, vannkoker og safe.
Seng og kapasitet
En 180 cm bred dobbeltseng.
Book

Junior-suite med sjøutsikt, fra 2 380 SEK

Plass til:
Størrelse: 42m²
Våkn opp med morgensolen i en av våre 4 nydelige juniorsuiter, som har flott utsikt over Stockholm Strøm og Skeppsholmen. Suitene har en 180 cm dobbeltseng, en komfortabel sofagruppe og et bad med dusj. De er utstyrt med vannkoker, safe, badekåpe og tøfler.
Seng og kapasitet
En 180 bred dobbeltseng.
Book
juniorsuitejuniorsuitejuniorsuitejuniorsuite

Deluxe Suite, fra 2 030 SEK

Plass til:
Størrelse: 42 m²
Denne suiten velger du ikke for utsikten, da det er vår eneste suite som ikke har sjøutsikt. Du velger den for det vakre rommet med åpen planløsning, innredet med en stor, herlig sofagruppe og 180 cm seng. Når du trer inn i hovedbadet, innser du at du kommer til å bruke tid der – stort og smakfullt innredet med privat badstu, separat dusj og badekar og dobbel vask. Suiten har også et separat gjestebad. Myke badekåper og tøfler er selvfølgelig inkludert. Suiten er også utstyrt med safe på rommet, vannkoker og TV med et stort utvalg av kanaler. Den prisbelønte frokostbuffeen vår er dessuten inkludert.
Book
deluxe suitedeluxe suitedeluxe suitedeluxe suite

Deluxe Dobbel, fra 1 610 SEK

Plass til:
Størrelse: 28 - 35 m²
Gjør oppholdet luksuriøst med privat badstu. Vi har ni velutstyrte og store rom, der alle har privat badstu og smakfullt, nyoppusset bad. Rommet har badekåper, tøfler, vannkoker og safe. Alle rommene har 180 cm dobbeltseng, samt sittegruppe og skrivebord. Rommene har utsikt over Gamla stans trange gater.
Seng og kapasitet
En 160 cm bred seng.
Book
deluxe-romdeluxe-rombaddeluxe-rom

Executive, fra 1 330 SEK

Plass til:
Størrelse: 33 m²
Disse rommene er innredet med sofa og enten 180 cm dobbeltseng eller to tvillingsenger, hver på 100 cm. Felles for rommene er at de har en generøs størrelse, mens noen har balkong der du virkelig kan føle deg som Karlsson på taket og se utover takene i Gamla stan eller utsikten over Stockholms ström. Har får du også myke, herlige morgenkåper og tøfler, og rommet har gratis WiFi.
Seng og kapasitet
To 100 cm brede senger som enkelt kan separeres ved behov.
Book
romromrombadbalkong

Superior Dobbel, fra 1 260 SEK

Plass til:
Størrelse: 24 m²
Våre Superior dobbeltrom er romslige og tilgjengelige enten som hjørnerom, eller med panoramavinduer med fantastisk utsikt over vannet. Alle er innredet med 180 cm seng og lenestol. Rommene er også utstyrt med safe på rommet, vannkoker til kaffe/te, gratis WiFi, morgenkåper og tøfler. Her finner du et smakfullt og nyoppusset bad med dusj.
Seng og kapasitet
En 180 cm bred dobbeltseng.
Book
superior-romsuperior-romsuperior-romsuperior-rom

Standard Double with Sea View, fra 1 120 SEK

Plass til:
Størrelse: 18 m²
Disse lyse og fine rommene er plassert på forsiden av hotellet med herlig utsikt over Stockholms strøm, båtlivet og Skeppsholmen. Alle er innredet med 180 cm dobbeltseng og en komfortabel sittegruppe med bord. De er utstyrt med vannkoker til kaffe/te, safe på rommet, gratis WiFi, hårføner og bad med dusj. Rommene er 18 m² med et mindre bad.
Seng og kapasitet
One 180cm wide double bed.
Book
standardromstandardromstandardromUtsikt over hotellet fra avstand

Standard Twin, fra 980 SEK

Plass til:
Størrelse: 22 m²
Reisens 22 m² store Standard Twin-rom er utstyrt med to deilige 100 cm brede senger som enkelt kan dras fra hverandre ved behov. Rommene har utsikt over den sjarmerende Gamla stan, er røykfrie og det finnes komfortable stoler med bord, safe på rommet, vannkoker for te / kaffe, gratis WiFi, bad med dusj og hårføner, oppvarmet badegulv.
Seng og kapasitet
To deilige 100 cm brede senger som enkelt kan separeres ved behov.
Book
standard twin romstandard twin rombad

Standard Dobbel, fra 980 SEK

Plass til:
Størrelse: 21 m²
Rommene er ca. 21 m² store med 160 cm brede senger og utsikt over den sjarmerende Gamla stan. Perfekt for den som reiser alene og vil ha litt ekstra plass eller for par på helgebesøk. Rommene har komfortable stoler med bord, safe på rommet, vannkoker for te / kaffe, gratis WiFi, bad med dusj og hårføner, oppvarmet badegulv.
Seng og kapasitet
En 160 cm bred seng.
Book
standard dobbeltromstandard dobbeltrombad

Standard Enkel

Plass til:
Størrelse: 16 m²
Våre 16 m² store enkeltrom har utsikt over Gamla stans sjarmerende smug og er utrustet med en 120 cm bred enkeltseng. Rommene har komfortable stoler med bord, safe på rommet, vannkoker for te / kaffe, gratis WiFi, bad med dusj og hårføner, oppvarmet badegulv
Seng og kapasitet
En 120 cm bred enkeltseng.
Book
standard enkeltrombad