Gå til hovedinnhold

Rom

Bestill opphold

Fleksibel på dato? Vis i lavpriskalender
Ved booking av mer enn seks rom, ta kontakt med hotellet direkte. Spesielle bookingvilkår kan gjelde.

Overnatting i Stockholm

Bestill overnatting hos First Hotel Reisen i Stockholm, og velg mellom 140 komfortable rom og suiter. Følelsen er varm og lun, med klassisk interiør. Alle rom har gratis Wi-Fi og er røykfrie. Her setter vi atmosfære og personlighet høyere enn standardiserte og formstøpte rom. Rommenes størrelse er tilpasset etter de gamle husene og vender mot Gamla Stans hustak og brosteinsbelagte gater, eller mot Saltsjön og Skeppsholmen. First Hotel Reisen er et av få svenske hotell der du kan bestille rom som har både privat badstue og boblebad. Hvis du kommer tidlig eller reiser sent, kan du benytte deg av bagasjerommet vårt.

Inn- og utsjekking

  • Innsjekking mandag – søndag: 15.00
  • Utsjekking mandag – lørdag: 12.00
  • Utsjekking søndag: -13.00

Romutvalg og priseksempel

Deluxe Suite, fra 4 413 SEK

Plass til:
Størrelse: 42m²
Denne suiten velger du ikke for utsikten, da det er vår eneste suite som ikke har sjøutsikt. Du velger den for det vakre rommet med åpen planløsning, innredet med en stor, herlig sofagruppe og 180 cm seng. Når du trer inn i hovedbadet, innser du at du kommer til å bruke tid der – stort og smakfullt innredet med privat badstu, separat dusj og badekar og dobbel vask. Suiten har også et separat gjestebad. Myke badekåper og tøfler er selvfølgelig inkludert. Suiten er også utstyrt med safe på rommet, vannkoker og TV med et stort utvalg av kanaler. Den prisbelønte frokostbuffeen vår er dessuten inkludert.

Chapman-suiten med sjøutsikt, fra 5 458 SEK

Plass til:
Størrelse: 48m²
Vår stolthet er den sjarmerende Chapman Suite, oppkalt etter seilskipet av Chapman fra1888, som var ankret opp rett utenfor hotellet. Chapmansuiten har en fantastisk 180-graders utsikt over Stockholms vakre øyer og kanaler. Suiten er innredet med en komfortabel sofagruppe, en 180 cm dobbeltseng og et dekorativt bad med utsikt over Stockholm Ström. I tillegg er suiten utstyrt med vannkoker, komfortabel badekåpe, tøfler, hårføner og safe. Inkludert i prisen er vår prisbelønte frokostbuffé.
Seng og kapasitet
En 180 cm bred dobbeltseng.

Seniorsuite med sjøutsikt, fra 2 798 SEK

Plass til:
Størrelse: 44m²
De nydelige 42m² suitene har fantastisk havutsikt over Stockholm Strøm og Skeppsholmen. Suitene er innredet med et separat soverom med en 180 cm dobbeltseng, skrivebord og en komfortabel lenestol. I suitene finner du også et spisebord med plass til 4 personer, en stue med sofagruppe og et bad med dusj og eget toalett. Suitene er utstyrt med badekåpe, tøfler, vannkoker og safe. Inkludert i prisen er vår prisbelønte frokostbuffé.
Seng og kapasitet
En 180 cm bred dobbeltseng.

Junior-suite med sjøutsikt, fra 4 603 SEK

Plass til:
Størrelse: 42m²
Våkn opp med morgensolen i en av våre 4 nydelige juniorsuiter, som har flott utsikt over Stockholm Strøm og Skeppsholmen. Suitene har en 180 cm dobbeltseng, en komfortabel sofagruppe og et bad med dusj. De er utstyrt med vannkoker, safe, badekåpe og tøfler.
Seng og kapasitet
En 180 bred dobbeltseng.

Executive, fra 2 513 SEK

Plass til:
Størrelse: 33m²
Disse rommene er innredet med sofa og enten 180 cm dobbeltseng eller to tvillingsenger, hver på 100 cm. Felles for rommene er at de har en generøs størrelse, mens noen har balkong der du virkelig kan føle deg som Karlsson på taket og se utover takene i Gamla stan eller utsikten over Stockholms ström. Har får du også myke, herlige morgenkåper og tøfler, og rommet har gratis Wi-Fi. Den prisbelønte frokostbuffeen vår er dessuten inkludert.
Seng og kapasitet
To 100 cm brede senger som enkelt kan separeres ved behov.

Deluxe Dobbel, fra 3 463 SEK

Plass til:
Størrelse: 28 - 35m²
Gjør oppholdet luksuriøst med privat badstu. Vi har ni velutstyrte og store rom, der alle har privat badstu og smakfullt, nyoppusset bad. Rommet har badekåper, tøfler, vannkoker og safe. Alle rommene har 180 cm dobbeltseng, samt sittegruppe og skrivebord. Rommene har utsikt over Gamla stans trange gater.
Seng og kapasitet
En 160 cm bred seng.

Superior Dobbel, fra 2 323 SEK

Plass til:
Størrelse: 22m²
Våre Superior dobbeltrom er romslige og tilgjengelige enten som hjørnerom, eller med panoramavinduer med fantastisk utsikt over vannet. Alle er innredet med 180 cm seng og lenestol. Rommene er også utstyrt med safe på rommet, vannkoker til kaffe/te, gratis Wi-Fi, morgenkåper og tøfler. Her finner du et smakfullt og nyoppusset bad med dusj.
Seng og kapasitet
En 180 cm bred dobbeltseng.

Standard Seaview, fra 1 943 SEK

Plass til:
Størrelse: 18m²
Disse lyse og fine rommene er plassert på forsiden av hotellet med herlig utsikt over Stockholms strøm, båtlivet og Skeppsholmen. Alle er innredet med 180 cm dobbeltseng og en komfortabel sittegruppe med bord. De er utstyrt med vannkoker til kaffe/te, safe på rommet, gratis Wi-Fi, hårføner og bad med dusj. Rommene er 18 m² med et mindre bad.
Seng og kapasitet
One 180cm wide double bed.

Standard Twin, fra 1 563 SEK

Plass til:
Størrelse: 20m²
Reisens 20 m² store Standard Twin-rom er utstyrt med to deilige 100 cm brede senger som enkelt kan dras fra hverandre ved behov. Rommene har utsikt over den sjarmerende Gamla stan, er røykfrie og det finnes en hyggelig arbeidsplass med skrivebord og gratis trådløst internett. Badene har badekar.
Seng og kapasitet
To deilige 100 cm brede senger som enkelt kan separeres ved behov.

Standard Dobbel, fra 1 563 SEK

Plass til:
Størrelse: 18m²
Rommene er ca. 20 m² store med 160 cm brede senger og utsikt over den sjarmerende Gamla stan. Perfekt for den som reiser alene og vil ha litt ekstra plass eller for par på helgebesøk. Rommene har en hyggelig arbeidsplass med skrivebord, er røykfrie og utstyrt med badekar og gratis trådløst Internett.
Seng og kapasitet
En 160 cm bred seng.

Standard Enkel, fra 1 373 SEK

Plass til:
Størrelse: 16m²
Våre 16 m² store enkeltrom har utsikt over Gamla stans sjarmerende smug og er utrustet med en 120 cm bred enkeltseng. Rommene har en hyggelig arbeidsplass med skrivebord, er røykfrie og utstyrt med badekar og gratis trådløst Internett.
Seng og kapasitet
En 120 cm bred enkeltseng.

Standard Økonomi, fra 1 373 SEK

Plass til:
Størrelse: 16-20 m²
Våre 16-20 m² store Standard Økonomirom har utsikt over Gamla stans sjarmerende smug og er utrustet med en 140 cm bred seng. Rommene har en hyggelig arbeidsplass med skrivebord, er røykfrie og har bad med badekar og gratis WiFi.
Seng og kapasitet
En 140 cm seng.
tradeDoubler