Gå til hovedinnhold

Restaurant Reisen

Bestill opphold

Fleksibel på dato? Vis i lavpriskalender
Ved booking av mer enn seks rom, ta kontakt med hotellet direkte. Spesielle bookingvilkår kan gjelde.

Reisen restaurant og bar i Stockholm

Restaurant Reisen på First Hotel Reisen i Gamla stan, Stockholm, tilbyr førsteklasses utsikt over Stockholms ström. Restauranten ligger rett i nærheten av det kongelige slottet og all historien som Gamla stan tilbyr.

På Restaurang Reisen serverer vi tradisjonell svensk mat fra vår à la carte-meny. Du kan også nyte småretter i baren. Baren, Reisen Bar, serverer cocktailer, drinker og har stort utvalg av øl og vin.

For overnattingsgjestene er vår velkjente kvalitetsfrokost inkludert i romprisen. Frokosten serveres i restauranten.

restaurant

Frokost er inkludert

Vi er glad i frokost! Derfor sørger vi for at den er stor, god og full av vitaminer. Alt på det bugnende buffebordet er laget på kjøkkenet vårt. Mange av råvarene er økologiske, og Fairtrade der det er mulig.

Du kan slå deg ned ved et dekket frokostbord, og du får din egen kanne med kaffe eller te. Deretter kan du bare forsyne deg og nyte en deilig frokost i et behagelig miljø.

Nyt vår frokostbuffé
Gjester som ikke overnatter på hotellet har selvsagt også mulighet til å komme og nyte vår fantastiske frokostbuffé.

Ring gjerne på forhånd og si fra om at du vil komme.

Frokost serveres:

  • Hverdager: 06.30–10.00
  • Helger: 07.00–11.00

restaurant

Restaurant Reisen

Spis god, tradisjonell svensk mat og nyt utsikten over vannet mot Blasieholmen og Skeppsholmen. I uken serverer vi lunsj, og vi serverer middag alle dager i uken, bortsett fra i slutten av november og i desember, når vi serverer julens populære skalldyrsbuffe.

Menyer og bordbestilling
Se vår à la carte meny (pdf)

Se vår dessertmeny (pdf)

Se vår vinmeny (pdf)

Bestill bord online her

 

Åpningstider:
- Mandag: 11:30-23:00
- Tirsdag-torsdag: 11:30-00:00
- Fredag: 11:30-01:00
- Lørdag: 14:00-01:00
- Søndag: 17:00-23:00

Lunch mandag-fredag11:30-14:00
Begrenset menu 14:00-17:00
Full à la carte 17:00-23:00

 

restaurant

Reisen Bar

En av byens beste barer! Reisen Bar har flere ganger vært nominert som en av Stockholms beste barer, og den hylles av DN og Nöjesguiden. Naturligvis for beliggenheten og atmosfæren, men først og fremst for cocktailmenyen og det innovative ølutvalget.

Start kvelden med en drink, eller bli her en stund og prøv våre cocktailer. Naturligvis serverer vi også vin, kaffe og småretter, og en nightcap.

Åpningstider:
 - Mandag – torsdag: 16.00 – 24.00
 - Fredag – lørdag: 16.00 – 01.00
 - Søndag: 17.00 – 23.00

restaurant

Fest i et tradisjonelt miljø

Ved større middager og fester for opptil 80 gjester åpner vi Inre Baren, som var pakkhus på 1600-tallet. De grove treplankene, veggene og taket er originale.

Private middager og cocktails for opptil 16 personer kan også arrangeres i Per Brahe. De to rommene har det originale interiøret fra SS Per Brahes spisesal og salong. Fartøyet sank i Vättern i november 1918, og mange druknet, inkludert kunstneren John Bauer med familie. Etter fire år under vann, ble skipet berget, og nå er interiøret her.