Gå til hovedinnhold

Ting å gjøre

Bestill opphold

Fleksibel på dato? Vis i lavpriskalender
Ved booking av mer enn seks rom, ta kontakt med hotellet direkte. Spesielle bookingvilkår kan gjelde.

Ting å gjøre

hagaparken

Hagaparken

Vakre og populære Hagaparken er perfekt for å slappe av etter en dag med lange møter eller hektisk storbyliv.

I parken som ligger ved Brunnsviken en halvtime til fots fra hotellet, finner du også Haga slott, Gustav IIIs paviljong, Haga parkmuseum, Fjärilsmuseet og mye mer spennende å utforske.

Ta med deg piknikkurven hvis du foretrekker egen mat fremfor noen a restaurantene i parken.

Shopping på Mall of Scandinavia

For de som er i shoppinghumør og vil ha alt på ett sted, så er Mall of Scandinavia et ordentlig mekka. Med 8 etasjer og over 170 butikker er sjansen stor for å finne alt du kan tenke deg. I tillegg er det mer enn 40 restauranter, lekerom, kino og parkering.

Gate i nærheten, Stockholm

Gamla stan

Kjenn historiens vingeslag, nyt arkitekturen og rusle gatelangs i Gamla stan. Det var i denne middelalderbykjernen at Stockholm ble grunnlagt i 1252.

I Gamla stan finner du ikke bare brosteinssmug, kjellerhvelv og vakre fasader med røtter fra middelalderen, men også et stort tilbud av koselige kaféer, barer, restauranter og shopping av kunsthåndverk og suvenirer.

Skansen

Skansen er verdens eldste friluftsmuseum. Ligger i Djurgården med utsikt over hele hovedstaden.

Perfekt utflukt for hele familien, der man kan besøke et historisk Sverige i miniatyr og lære seg tradisjonelle håndverk og tradisjoner. Her er det i tillegg terrarium, apehus og dyrehage.

Besøk Skansens hjemmeside her

Rörstrandsgatan

Rörstrandsgatan er det perfekte stedet for mat og drikke, og her kan du også utforske de små og personlige butikkene. Du finner denne gaten ved utgangen ved t-banen på St. Eriksplan. Du ha også bowle ved Birka bowling i Birkagatan, som ligger like i nærheten.

Stockholms skjærgård

Stockholms skjærgård ligger bare noen minutter unna Stockholm, med sine 30 000 øyer, holmer og skjær. Utforsk klipper, sandstrender, ubebodde holmer og gamle landsbyer. Du kan reise i skjærgården med båt som tar deg til de større øyene, og mange av turene går fra Stockholm sentrum og helt ut i kanten av skjærgården og det åpne havet.

Stockholm Gallery District

Syv fantastiske gallerier med moderne kunst ligger i dette området, bare et kvartal unna hotellet. Følg Stockholm Gallery District på Facebook for informasjon om åpningstider og samtaler med kunstnere.

Cupcake STHLM

En ekte amerikansk cupcake-butikk med svensk inspirasjon når det kommer til smaker, interiør og design. Dette var den første cupcake-butikken i Sverige. Den ligger ned gaten fra hotellet.

Cafe Ritorno

Cafe Ritorno har beholdt sin opprinnelige stil fra 1920-tallet. Her kan du nyte kaffe og en god svensk kanelbolle. Ligger i Dalagaten, like i nærheten.