Gå til hovedinnhold

Våre rom

Bestill opphold

Fleksibel på dato? Vis i lavpriskalender
Ved booking av mer enn seks rom, ta kontakt med hotellet direkte. Spesielle bookingvilkår kan gjelde.

Overnatting i Stockholm

På First Hotel Lindö Park er alle våre 66 rom komfortable med praktisk og moderne innredning. Alle rom har også gratis Wi-Fi, bad, garderobe, hårføner, nydelige senger, flatskjerm-TV, kjøleskap samt balkong eller altan.

Romutvalg og priseksempel

Standard Dobbel

Plass til:
Størrelse: 23 m²
Våre Standard dobbeltrom passer for dem som er ute etter en god natts søvn og en arbeidsplass med gratis Wi-Fi. De er møblert med to 90 cm brede senger. Alle rom har en romslig balkong. Det er et tomt kjøleskap som du kan benytte deg av i rommet.

Superior Twin

Plass til:
Størrelse: 32 m²
Våre Superior twin-rom passer perfekt for den som trives best i romslige rom. Her finnes det godt med dagslys fra de store vinduene. Innredningen består av to 90 cm brede senger og et sittehjørne med sovesofa som kan avskjermes med et forheng. I rommet finnes også TV, kjøleskap og et smakfullt innredet bad med dusj, håndvask, WC, flislagte vegger og gulvvarme. I tillegg finnes det en romslig balkong med skjønn utsikt.

Superior Dobbel

Plass til:
Størrelse: 32 m²
Våre Superior dobbeltrom passer perfekt for den som trives best i romslige rom. Her finnes det godt med dagslys fra de store vinduene. Innredningen består av to 90 cm brede senger og et sittehjørne med sovesofa som kan avskjermes med et forheng. I rommet finnes også TV, kjøleskap og et smakfullt innredet bad med dusj, håndvask, WC, flislagte vegger og gulvvarme. I tillegg finnes det en romslig balkong med skjønn utsikt.

Deluxe Dobbel

Plass til:
Størrelse: 42 m²
Våre Deluxe-dobbeltrom er ideelle for den som lengter etter en god natts søvn samt trenger arbeidsrom og gratis Wi-Fi. Alle rom er utrustet med to 90 cm brede senger som står inntil hverandre, samt en separat sittegruppe med sovesofa. Alle rom kan skryte av en romslig balkong på hele 40 kvm og fantastisk utsikt over golfbanen. Kjøleskap og vannkoker står også til din tjeneste. På badet finnes et herlig hjørnebadekar og trivelige badekåper du kan kose deg i.

Standard Enkel

Plass til:
Et av våre større rom for 1 person. Rommet har en enkeltseng på 90 cm. Alle rom har en stor balkong eller uteplass, og kjøleskap. Rommet er hundefritt.
Kan kun bookes via telefon eller e-post
En enkeltseng på 90 cm