Gå til hovedinnhold

Fest & arrangementer

Bestill opphold

Fleksibel på dato? Vis i lavpriskalender
Ved booking av mer enn seks rom, ta kontakt med hotellet direkte. Spesielle bookingvilkår kan gjelde.

Fest & arrangementer

Skal du gifte deg, eller planlegger du et arrangement? First Hotel Lindö Park hjelper deg gjerne med å organisere feiringen eller arrangementet i en rolig og vidunderlig atmosfære.

Vi skreddersyr arrangementet ditt i tråd med dine behov, og vi hjelper deg med alt fra planlegging og catering til servering og rydding. Hotellet ligger bare 25 minutter fra Stockholm sentrum og Arlanda lufthavn. Hos oss finner du 126 senger, og det ligger tre golfbaner i nærheten.

Kontakt oss for mer informasjon:

Bryllup

Har dere tatt den store avgjørelsen om å gifte dere? La oss ivareta deg på denne viktige dagen. Vi kan skreddersy dagen etter ønsker og budsjett.
For de av dere som skal gifte dere holder vi alltid en visning og et møte med planlegging og konsultasjon. Når bryllupsdagen nærmer seg, har vi et kort oppfølgingsmøte via e-post eller telefon. For dem som ønsker mer hjelp til denne fantastiske dagen, kan dere bestille tid hos bryllupskoordinatoren vår.

Er det gjester som kommer langveisfra? Ikke noe problem, dette hotellet ligger rett ved selskapslokalene med plass til 126 overnattingsgjester. Vi har to festlokaler å velge mellom som passer best til forskjellige anledninger og årstider.

Bryllupsteltet: (sesong fra mai til september) har plass til 120 personer som sitter

Serveringslokalet: (sesong fra oktober til april) har plass til 90 personer som sitter

Det tilkommer ikke lokalleie når du bestiller en bryllupspakke for minst 50 personer. Hos oss er det mange vakre steder for selve bryllupet hvis du ikke velger en av Vallentunas vakre kirker. Vi har satt sammen to fantastiske bryllupsmenyer du kan velge mellom. Selvfølgelig får du prøve bryllupsmenyene våre til en redusert pris før du bestemmer deg.
Pakkene inkluderer: Servise ved rektangulære bord med linduker og servietter, stearinlys på bordene, personale og rengjøring.

restaurant

Arrangementer

På vakre og naturskjønne Lindö kan vi hjelpe deg med arrangering av:
Fester, bryllup, produktlanseringer, messer, merkedager, moteshow, julebord, golfkonkurranser, nettverkssammenkomster, foredrag, konferanser, lunsj og aktiviteter.

Vi har to festlokaler å velge mellom som passer best til forskjellige anledninger og årstider
Restaurantlokalet har store panoramavinduer med utsikt over golfbanene våre, og også en stor plen rett utenfor hvis du planlegger en aktivitet i forbindelse med festen.
Om sommeren kan du spise middag og holde en fest i hagens arrangementstelt.

Arrangementsteltet: (sesong fra mai til september) har plass til 120 personer som sitter

Serveringslokalet: (sesong fra oktober til april) har plass til 90 personer som sitter

Vi har ferdigkomponerte middagspakker, 1-2-3-rettere og buffér. Vi kan sammen skreddersy dagen akkurat som du vil ha den, med alt fra musikk, lys, aktiviteter og transport utfra budsjettet ditt.
Gjester som reiser langveisfra? Ikke noe problem, dette hotellet ligger rett ved selskapslokalet med plass til 126 overnattingsgjester.
Ingen arrangementer er like, det er derfor vi skreddersy tilbudet spesielt til deg.