Gå til hovedinnhold

First Hotel Lindö Park

Bestill opphold

Fleksibel på dato? Vis i lavpriskalender

Rom 1

Legg til rom

First Hotel Lindö Park

TripAdvisor
Garantert billigst på nett hos oss Pris fra 728 SEK

First Hotel Lindö Park

First Hotel Lindö Park ligger ved Golfstar Lindö Golfklubb i Vallentuna. Her på First Hotel Lindö Park er du nærmeste nabo med naturen. Alle våre rom har romslige balkonger eller altaner med utsikt over våre tre golfbaner, som under vintersesongen forvandles til fredelige snølandskap. Vi ligger nære både Arlanda flyplass og Stockholm sentrum, dit det er lett å dra med bil eller taxi.

Les hele beskrivelsen

Resepsjonen stenger kl. 21:00 hver dag, men i mars 2018 stenger det kl. 19:00.

 • 1 km til offentlig transport

Fasiliteter

 • restaurant

  Restaurant og bar

  Delikat og næringsrik mat og drikke tilberedes av våre kokker og bartendere. Her får du nyte av personlig service, enten du er på besøk som golfspiller, konferansegjest eller helt enkelt bare vil nyte en herlig lunsj eller middag i selskap med slekt og venner.

 • konferanse

  Konferanser og møter

  Vi kan lokke med attraktive konferansepakker og et bredt utvalg av både cateringalternativer og aktiviteter. Totalt har vi seks konferanserom med plass for grupper på opptil 70 gjester.

 • spa

  Spa og velvære

  Intet hotellopphold er fullstendig uten et besøk på spaområdet? Her kan du slappe av i badstuen eller i en av våre tre boblebad.

  Inne på området finnes også muligheten til å innta noe godt å spise eller drikke.

 • golf

  Golfbaner

  På First Hotel Lindö Park bor du på Skandinavias største golfklubb. Her finnes tre 18-hullsbaner: Lindö Dal, Lindö Park og Lindö Äng, samt en 9-hulls «Pay & Play»-bane. Dette innebærer selvsagt en enorm variasjon innen golf og trening.

tradeDoubler