Gå til hovedinnhold

Våre rom

Bestill opphold

Fleksibel på dato? Vis i lavpriskalender
Ved booking av mer enn seks rom, ta kontakt med hotellet direkte. Spesielle bookingvilkår kan gjelde.

Bo sentralt i Stockholm

Bestill overnatting på First Hotel Kungsbron i Stockholm, og velg mellom våre komfortable rom og suiter. På First Hotel Kungsbron ved Cityterminalen og Stockholm sentralstasjon kan du velge mellom ulike typer rom, som enkeltrom, dobbeltrom, familierom, suiter og handikaptilpassede rom. Vi tilbyr 155 rom som dekker de fleste behov, og personalet vårt strekker seg langt for at hotellbesøket ditt skal bli perfekt. Alle rom er innredet med eikemøbler fra G.A.D, kvalitetssenger fra Jensen, er røykfrie og tilbyr gratis WiFi. Badene er flislagte og har dusj. Frokost er inkludert i prisen.

Ved bestilling av 10 eller flere rom, ber vi deg ringe oss eller sende oss forespørselen på e-post.

Oppgi antall rom, personer og dato for besøket.

  • E-post: gruppbokning@kungsbronhotell.se
  • Telefon: +46 8 654 28 00

Romutvalg og priseksempel

Budget Double, fra 1 001 SEK

Plass til:
Størrelse: 12 m²
Vi har de mest økonomiske rommene for de som vil spare litt på romprisen. Våre budsjett dobbeltrom er velutstyrt med håndlagde møbler laget av G.A.D., et vakkert flislagt bad med dusj, 40" LED TV og 140 cm bred Jensen dobbeltseng.

Budget Double without window, fra 771 SEK

Plass til:
Størrelse: 12 m²
Våre Budget Dobbeltrom er det mest økonomiske alternativet. De er utstyrt med håndlagde eikemøbler fra G.A.D, flislagte bad og komfortable 140 cm senger fra Jensen.

First SmartBed, fra 868 SEK

Plass til:
Våre romslige og rolige SmartBed-rom uten vindu er innredet med fjærseng der madrassens fasthet kan justeres. Rommene har to separate senger (2x90 cm) eller en king-size seng (180 cm). Rommene passer perfekt for deg som vil sove ekstra godt. Når du bor i et SmartBed-rom, får du også et personlig sovesett som inneholder både øyemaske og ørepropper.
Seng og kapasitet
To separate senger (2x90 cm) eller en king-size seng (180 cm).

Juniorsuite – handikaptilpasset, fra 1 334 SEK

Plass til:
Størrelse: 40m²
Bestilling kun på telefon. Ring +46 8 654 28 00. Våre lekre, moderne og 40 m² store Juniorsuite er handikaptilpasset og har et stort bad og en 180 cm høydejusterbar seng fra Jensen. Juniorsuiten er stilrent og moderne utformet med eikemøbler fra G.A.D. og en energibesparende LED-TV. Badet er rullestoltilpasset og lekkert utformet med hvite og svarte fliser. Merk: Det er en ekstra avgift på 200 kr per ekstraseng og 100 kr per ekstra sprinkelseng per natt i rommet. Denne avgiften er ikke inkludert i romprisen, og den må betales på hotellet.
Seng og kapasitet
En 180 cm høydejusterbar seng fra Jensen.

Suite med boblebad og badstue, fra 1 932 SEK

Plass til:
Størrelse: 40m²
Våre lekre og moderne suiter er 40 m² store og har både boblebad og badstue, og plass til inntil fire personer. Suitene har en stilren og moderne design med eikemøbler fra G.A.D., energibesparende LED-TV og en 180 cm bred seng fra Jensen. Badet er lekkert flislagt i hvitt og svart. Alle rommene og suitene våre har gratis WiFi. Merk: Rommet er utstyrt med en dobbeltseng, og ved bestilling til flere personer plasseres det ekstrasenger i rommet. Det er en ekstra avgift på 200 kr per ekstraseng og 100 kr per ekstra sprinkelseng per natt i rommet. Denne avgiften er ikke inkludert i romprisen, men må betales på hotellet.
Seng og kapasitet
En 180 cm bred seng fra Jensen.

Standard Twin, fra 1 068 SEK

Plass til:
Våre nye Standard Twin-rom har to 90 cm brede enkeltsenger plassert på hver sin side av rommet, og de kan ikke settes sammen. Rommene er moderne innredet med eikemøbler fra G.A.D., energibesparende LED-TV og kvalitetssenger fra Jensen. Badene er flislagt og utstyrt med dusj. Alle rommene og suitene våre har gratis WiFi. Merk: Det er en ekstra avgift på 200 kr per ekstraseng og 100 kr per ekstra sprinkelseng per natt i rommet. Denne avgiften er ikke inkludert i romprisen, og den må betales på hotellet.
Seng og kapasitet
To 90 cm brede enkeltsenger er plassert på hver sin side av rommet, og de kan ikke settes sammen.

Standard Dobbel, fra 1 068 SEK

Plass til:
Våre nye Standard dobbeltrom har en 160 eller 180 cm bred dobbeltseng. Rommene er moderne innredet med eikemøbler fra G.A.D., energibesparende LED-TV og kvalitetssenger fra Jensen. Badene er flislagt og utstyrt med dusj. Alle rommene og suitene våre har gratis WiFi. Merk: Det er en ekstra avgift på 200 kr per ekstraseng og 100 kr per ekstra sprinkelseng per natt i rommet. Denne avgiften er ikke inkludert i romprisen, og den må betales på hotellet.
Seng og kapasitet
En 160 eller 180 cm bred dobbeltseng.

Standard Enkel, fra 804 SEK

Plass til:
Våre nye Standard enkelttrom har en 90 eller 140 cm bred enkeltseng. Rommene er moderne innredet med eikemøbler fra G.A.D., energibesparende LED-TV og kvalitetssenger fra Jensen. Badene er flislagt og utstyrt med dusj. Alle rommene og suitene våre har gratis WiFi.
Seng og kapasitet
En 90 eller 140 cm bred enkeltseng.

Moderate Twin uten vindu, fra 802 SEK

Plass til:
Våre nye Moderate Twin-rom har to 90 cm brede enkeltsenger plassert på hver sin side av rommet, og de kan ikke settes sammen. Rommene er moderne innredet med eikemøbler fra G.A.D., energibesparende LED-TV og kvalitetssenger fra Jensen. Badene er flislagt og utstyrt med dusj. Alle rommene og suitene våre har gratis WiFi. Merk: Det er en ekstra avgift på 200 kr per ekstraseng og 100 kr per ekstra sprinkelseng per natt i rommet. Denne avgiften er ikke inkludert i romprisen, og den må betales på hotellet.
Seng og kapasitet
To 90 cm brede enkeltsenger er plassert på hver sin side av rommet, og de kan ikke settes sammen.

Moderate Dobbel uten vindu, fra 802 SEK

Plass til:
Våre nye og luftige Moderate Dobbeltrom har en 160 cm bred dobbeltseng. Rommene er moderne innredet med eikemøbler fra G.A.D., energibesparende LED-TV og kvalitetssenger fra Jensen. Badene er flislagt og utstyrt med dusj. Alle rommene og suitene våre har gratis WiFi. Merk: Det er en ekstra avgift på 200 kr per ekstraseng og 100 kr per ekstra sprinkelseng per natt i rommet. Denne avgiften er ikke inkludert i romprisen, og den må betales på hotellet.
Seng og kapasitet
En 160 cm bred dobbeltseng.

Moderate Enkel uten vindu, fra 741 SEK

Plass til:
Våre nye og luftige Moderate enkelttrom har en 105 eller 140 cm bred enkeltseng. Rommene er moderne innredet med eikemøbler fra G.A.D., energibesparende LED-TV og kvalitetssenger fra Jensen. Badene er flislagt og utstyrt med dusj. Alle rommene og suitene våre har gratis WiFi.
Seng og kapasitet
En 105 eller 140 cm bred enkeltseng.