Gå til hovedinnhold

Våre rom

Bestill opphold

Fleksibel på dato? Vis i lavpriskalender

Bo sentralt i Stockholm

Bestill overnatting på First Hotel Fridhemsplan i Stockhom, og velg mellom våre nyrenoverte, delikate og moderne rom. På First Hotel Fridhemsplan på Kungsholmen kan du velge mellom ulike typer rom som enkeltrom, dobbeltrom, familierom og suite med jacuzzi. Vi tilbyr 220 rom som dekker de fleste behov, og personalet vårt strekker seg langt for at besøket ditt på Kungsholmen skal bli perfekt. Alle rom er røykfrie og har flislagte bad med dusj, Jensen-senger og gratis WiFi. Frokost er inkludert i prisen.

Romutvalg og priseksempel

Dobbeltrom Executive, fra 2 035 SEK

Plass til:
Størrelse: 44 m²
Nybygde og romslige 44 m² store dobbeltrom med privat badstue og/eller badekar samt en 180 cm bred seng. Rommene har gratis WiFi samt minibar og skrivebord. Badene er flislagte med carraramarmor. Alle rom har sittegruppe med sofa.
Seng og kapasitet
En 180 cm bred seng.
deluxe dobbeltrom

Familierom, fra 1 229 SEK

Plass til:
Størrelse: 23 m²
Våre nye Superior familierom er 23 m² store og utstyrt med to 90 cm brede enkeltsenger som kan trekkes fra hverandre ved behov. I tillegg finnes det sovesofa. Rommene passer for familier på inntil fire personer. Rommene er moderne innredet med kvalitetssenger fra Jensen. Badene er romslige, delikate og lekre med fliser og marmor. Alle bad har dusj.
Seng og kapasitet
To 90 cm brede enkeltsenger som kan trekkes fra hverandre samt en sovesofa.
superior familierom

Dobbeltrom, fra 1 075 SEK

Plass til:
Størrelse: 20 m²
Våre nye dobbeltrom er 20 m² store og er utstyrt med en 160 cm bred dobbelseng. Rommene er moderne innredet med kvalitetssenger fra Jensen. Badene er romslige, delikate og lekre med fliser og marmor. Alle bad har dusj.
Seng og kapasitet
En 160 cm bred dobbeltseng.
Superior dobbeltrom 409

Familierom Superior med pantry, fra 1 325 SEK

Plass til:
Størrelse: 23 m²
Våre nye Superior familierom med pantry er 23 m² store og utstyrt med to 90 cm brede enkeltsenger som kan trekkes fra hverandre ved behov. I tillegg finnes det sovesofa. Rommene passer for familier på inntil fire personer. Rommene har moderne innredning samt mikrobølgeovn og kjøleskap. Kvalitetssenger fra Jensen sørger for en god natts søvn. Badet er flislagt.
Seng og kapasitet
To 90 cm brede enkeltsenger som kan trekkes fra hverandre samt en sovesofa.
superior familierom

Twinrom Standard, fra 979 SEK

Plass til:
Størrelse: 17 m²
Våre nyrenoverte Standard Twinrom er 17 m² store og fungerer som både twin- og dobbeltrom. Her finnes det to separate 90 cm brede senger som kan skyves sammen ved behov. Rommene er moderne innredet med kvalitetssenger fra Jensen. De flislagte og delikate badene har dusj.
Seng og kapasitet
To separate 90 cm brede senger som kan skyves sammen ved behov.
standard dobbeltrom

Twinrom Small uten vindu, fra 787 SEK

Plass til:
Størrelse: 15 m²
Våre nyrenoverte Twinrom Small er 15 m² store og har to 90 cm brede enkeltsenger. Rommene er moderne innredet med eikemøbler fra G.A.D. og kvalitetssenger fra Jensen. De flislagte og delikate badene har dusj.
Seng og kapasitet
To 90 cm brede enkeltsenger.
Twin rom uten vinduer

Dobbeltrom Small uten vindu

Plass til:
Størrelse: 15 m²
Våre nyrenoverte dobbeltrom small uten vindu er 15 m² store og er utstyrt med en 140 cm bred dobbelseng. Rommene er moderne innredet med eikemøbler fra G.A.D. og kvalitetssenger fra Jensen. De flislagte og delikate badene har dusj.
Seng og kapasitet
En 140 cm bred dobbeltseng.
moderate dobbeltrom

Enkeltrom Small uten vindu, fra 691 SEK

Plass til:
Størrelse: 12 m²
Våre nyrenoverte enkeltrom small er 12 m² store og er utstyrt med en 90 cm bred enkeltseng. Rommene er moderne innredet med eikemøbler fra G.A.D. og kvalitetssenger fra Jensen. De flislagte og delikate badene har dusj.
Seng og kapasitet
En 90 cm bred enkeltseng.
enkeltrom uten vindu

Dobbeltrom Small, fra 883 SEK

Plass til:
Størrelse: 10 m²
Våre nyrenoverte dobbeltrom small har akkurat det du trenger for å overnatte i Stockholm, 10 m² store med en 140 cm bred dobbeltseng. Denne typen budsjettrom har vindu og moderne innredning med kvalitetsseng fra Jensen. De flislagte og delikate badene har dusj.
Seng og kapasitet
En 140 cm bred dobbeltseng.
moderate dobbeltrom
tradeDoubler