Gå til hovedinnhold

Våre rom

Bestill opphold

Fleksibel på dato? Vis i lavpriskalender
Ved booking av mer enn seks rom, ta kontakt med hotellet direkte. Spesielle bookingvilkår kan gjelde.

Bo sentralt i Stockholm

Bestill overnatting på First Hotel Fridhemsplan i Stockhom, og velg mellom våre nyrenoverte, delikate og moderne rom. På First Hotel Fridhemsplan på Kungsholmen kan du velge mellom ulike typer rom som enkeltrom, dobbeltrom, familierom og suite med jacuzzi. Vi tilbyr 220 rom som dekker de fleste behov, og personalet vårt strekker seg langt for at besøket ditt på Kungsholmen skal bli perfekt. Alle rom er røykfrie og har flislagte bad med dusj, Jensen-senger og gratis WiFi. Frokost er inkludert i prisen.

Romutvalg og priseksempel

Dag Hammarskjöld Suite

Plass til:
Størrelse: 55 m²
Kan kun bookes via telefon eller e-post
Vår store suite, oppkalt etter FNs generalsekretær, er kjent i hele landet. Med jacuzzi midt i rommet, privat badstu og takterrasse, er suiten noe helt for seg selv i Stockholm. Etter en avslappende kveld kan du sove godt i den 180 cm brede kvalitetssengen fra Jensen. Kontakt oss direkte for å bestille suiten.
Seng og kapasitet
En 180 cm bred dobbelseng.
Dag Hammarskjöld Suite

Dobbeltrom Executive

Plass til:
Størrelse: 45 m²
Vårt romslige Executive-dobbeltrom har en privat badstu eller jacuzzi, samt en 180 cm bred seng. Her er det badekåpe, tøfler, sittegruppe samt gratis kaffe og snacks for å gjøre oppholdet ditt så hyggelig som mulig. Badene er flislagte med Carrara-marmor. Sprinkelseng og ekstraseng er ikke tilgjengelig for denne romtypen.
Seng og kapasitet
En 180 cm bred seng.

Familierom

Plass til:
Størrelse: 20 m²
Familierommene våre starter på 20 m² og har to 90 cm brede enkeltsenger som kan trekkes fra hverandre om ønskelig. Disse rommene har også en 140 cm bred sovesofa. Familierommet har plass til familier på opptil fire personer. Badene er romslige og vakkert designet med Carrara-marmor. Noen av familierommene har også en kjøkkenkrok med mikrobølgeovn og kjøleskap. Hvis du vil bestille kan du gjøre det ved å kontakte oss direkte. Vi står klar til å finne det rette rommet for deg. Sprinkelseng og ekstraseng er ikke tilgjengelig for denne romtypen.
Seng og kapasitet
To 90 cm brede enkeltsenger som kan trekkes fra hverandre. En sovesofa på 140 cm

Dobbeltrom

Plass til:
Størrelse: 16 m²
Dobbeltrommene starter på 16 m² og har en 160 cm bred dobbeltseng. Alle rommene har utsikt over Sankt Eriksgatan/Hantverkargatan. De er moderne innredet med kvalitetssenger fra Jensen. Badene er romslige og vakkert designet med fliser og Carrara-marmor. Alle har dusj. Sprinkelseng og ekstraseng er tilgjengelig på forespørsel. Kontakt oss direkte for bekreftelse før ankomst.
Seng og kapasitet
En 160 cm bred dobbeltseng.

Twinrom Standard

Plass til:
Størrelse: 14 m²
Tomannsrommene starter på 14 m² og fungerer både som tomannsrom og dobbeltrom. Her er to separate 90 cm brede senger som kan settes sammen om ønskelig. Rommene er moderne innredet med kvalitetssenger fra Jensen. De fullt flislagte og oppfriskende badene har Carrara-marmor og dusj. Sprinkelseng og ekstraseng er tilgjengelig på forespørsel. Kontakt oss direkte for bekreftelse før ankomst.
Seng og kapasitet
To separate 90 cm brede senger som kan settes sammen.

Dobbeltrom Small

Plass til:
Størrelse: 10 m²
Dobbeltrom Small starter på 10 m² og har akkurat det du trenger for et hotellopphold i Stockholm. Alle rommene har en 140 cm bred dobbeltseng, har vinduer og er moderne innredet med en kvalitetsseng fra Jensen. De fullt flislagte og oppfriskende badene har alle dusj. Sprinkelseng og ekstraseng er ikke tilgjengelig for denne romtypen.
Seng og kapasitet
En 140 cm bred dobbeltseng.

Dobbeltrom Small uten vindu

Plass til:
Størrelse: 15 m²
Dobbeltrommene starter på 14 m² og har en 140 cm bred dobbeltseng eller to separate enkeltsenger. Rommene er under bakkenivå, men det skandinaviske interiøret gjør at de føles lysere og du får fordelen av helt mørkt rom om natten. Rommene er moderne innredet med kvalitetssenger fra Jensen. De fullt flislagte og oppfriskende badene har alle dusj. Når du bestiller dette rommet ber vi om at du gir oss beskjed om du ønsker dobbeltseng eller to enkeltsenger. Vi gjør det vi kan for å finne det rette rommet til deg. Sprinkelseng og ekstraseng er ikke tilgjengelig for denne romtypen.
Seng og kapasitet
En 140 cm bred dobbeltseng eller to senger på 90 cm.

Enkeltrom Small uten vindu

Plass til:
Størrelse: 12 m²
Våre populære vindusløse enkeltrom er under bakkenivå, noe som gjør dem ekstra stille og mørke. Her tilbyr vi et mindre rom til en bedre pris. Romtypen er tilgjengelig som Small og X-small. Sprinkelseng og ekstraseng er ikke tilgjengelig for denne romtypen.
Seng og kapasitet
En 90 cm bred enkeltseng.