Gå til hovedinnhold

Våre rom

Bestill opphold

Fleksibel på dato? Vis i lavpriskalender
Ved booking av mer enn seks rom, ta kontakt med hotellet direkte. Spesielle bookingvilkår kan gjelde.

Bo sentralt i Stockholm

Bestill overnatting på First Hotel Fridhemsplan i Stockhom, og velg mellom våre nyrenoverte, delikate og moderne rom. På First Hotel Fridhemsplan på Kungsholmen kan du velge mellom ulike typer rom som enkeltrom, dobbeltrom, familierom og suite med jacuzzi. Vi tilbyr 220 rom som dekker de fleste behov, og personalet vårt strekker seg langt for at besøket ditt på Kungsholmen skal bli perfekt. Alle rom er røykfrie og har flislagte bad med dusj, Jensen-senger og gratis WiFi. Frokost er inkludert i prisen.

Romutvalg og priseksempel

Dobbeltrom Executive, fra 1 544 SEK

Plass til:
Størrelse: 44 m²
Nybygde og romslige 44 m² store dobbeltrom med privat badstue og/eller badekar samt en 180 cm bred seng. Rommene har gratis WiFi samt minibar og skrivebord. Badene er flislagte med carraramarmor. Alle rom har sittegruppe med sofa.
Seng og kapasitet
En 180 cm bred seng.

Familierom, fra 944 SEK

Plass til:
Størrelse: 23 m²
Våre nye Superior familierom er 23 m² store og utstyrt med to 90 cm brede enkeltsenger som kan trekkes fra hverandre ved behov. I tillegg finnes det sovesofa. Rommene passer for familier på inntil fire personer. Rommene er moderne innredet med kvalitetssenger fra Jensen. Badene er romslige, delikate og lekre med fliser og marmor. Alle bad har dusj. Noen av rommene er utstyrt med kjøkkenkrok med mikrobølgeovn og kjøleskap. Vennligst gjør en forespørsel når du bestiller dette rommet hvis du ønsker kjøkkenkrok. Vi kan forhåpentligvis oppfylle forespørselen din, men merk at dette er underlagt tilgjengelighet.
Seng og kapasitet
To 90 cm brede enkeltsenger som kan trekkes fra hverandre samt en sovesofa.

Dobbeltrom, fra 904 SEK

Plass til:
Størrelse: 20 m²
Våre nye dobbeltrom er 20 m² store og er utstyrt med en 160 cm bred dobbelseng. Rommene er moderne innredet med kvalitetssenger fra Jensen. Badene er romslige, delikate og lekre med fliser og marmor. Alle bad har dusj.
Seng og kapasitet
En 160 cm bred dobbeltseng.

Twinrom Standard, fra 824 SEK

Plass til:
Størrelse: 17 m²
Våre nyrenoverte Standard Twinrom er 17 m² store og fungerer som både twin- og dobbeltrom. Her finnes det to separate 90 cm brede senger som kan skyves sammen ved behov. Rommene er moderne innredet med kvalitetssenger fra Jensen. De flislagte og delikate badene har dusj.
Seng og kapasitet
To separate 90 cm brede senger som kan skyves sammen ved behov.

Dobbeltrom Small uten vindu, fra 704 SEK

Plass til:
Størrelse: 15 m²
Våre nyrenoverte dobbeltrom small uten vindu er 15 m² store og er utstyrt enten med en 140 cm bred dobbelseng, eller to separate enkeltsenger. Rommene er moderne innredet med eikemøbler fra G.A.D. og kvalitetssenger fra Jensen. De flislagte og delikate badene har dusj. Når du bestiller dette rommet, vennligst oppgi om du foretrekker dobbeltseng eller enkeltsenger. Vi kan forhåpentligvis oppfylle forespørselen din, men merk at dette er underlagt tilgjengelighet.
Seng og kapasitet
En 140 cm bred dobbeltseng.

Enkeltrom Small uten vindu, fra 664 SEK

Plass til:
Størrelse: 12 m²
Våre nyrenoverte enkeltrom small er 12 m² store og er utstyrt med en 90 cm bred enkeltseng. Rommene er moderne innredet med eikemøbler fra G.A.D. og kvalitetssenger fra Jensen. De flislagte og delikate badene har dusj.
Seng og kapasitet
En 90 cm bred enkeltseng.

Dobbeltrom Small, fra 744 SEK

Plass til:
Størrelse: 10 m²
Våre nyrenoverte dobbeltrom small har akkurat det du trenger for å overnatte i Stockholm, 10 m² store med en 140 cm bred dobbeltseng. Denne typen budsjettrom har vindu og moderne innredning med kvalitetsseng fra Jensen. De flislagte og delikate badene har dusj.
Seng og kapasitet
En 140 cm bred dobbeltseng.
tradeDoubler