Gå til hovedinnhold

Våre rom

Bestill opphold

Fleksibel på dato? Vis i lavpriskalender

Rom 1

Legg til rom

Bo sentralt i Stockholm

Bestill overnatting og bo på First Hotel Drottning Kristina ligger på Stureplan midt i Stockholm sentrum. I øverste etasje finner du våre standardrom med moderne design og minimalistisk stil med takbjelker. Dersom du planlegger å komme sent til Stockholm og reise tidlig neste morgen, sover du godt i våre yacht-inspirerte rom uten vindu i underetasjen. Våre klassiske Superior-rom er vårt varemerke, og dersom du er ute etter det lille ekstra, står våre Queen-suiter og venter på deg med åpne armer. Velkommen inn i en verden med dempede farger og møbler og interiør som er inspirert av svensk 1800-design. Velkommen til oss på Östermalm i Stockholm.

Romutvalg og priseksempel

Juniorsuite, fra 4 796 SEK

Plass til:
Størrelse: 35-40m²
Våre Juniorsuiter er mellom 35-40 m² og har en 180 cm bred king size-seng samt komfortabel lounge. Rommene har individuell innredning i klassisk gustaviansk 1800-tallsstil. Ingen av Juniorsuitene er like. Alle er unike med tanke på farger, interiør og størrelser. Rommene har utsikt over Birger Jarlsgatan eller det indre gårdsrommet.
Seng og kapasitet
En 180 cm bred king size-seng.
Junior Suite

Deluxe, fra 4 028 SEK

Plass til:
Størrelse: 25-30m²
Våre Deluxe-rom er mellom 25 -30 m² og har en 180 cm bred king size-seng samt komfortabel lounge. Rommene har individuell innredning i klassisk gustaviansk 1800-tallsstil. Ingen av rommene er like. Alle er unike med tanke på farger, interiør og størrelse. Noen av rommene har kakkelovn (det er dessverre ikke mulig å tenne opp i dem). Deluxe-rommene har utsikt over Birger Jarlsgatan eller det indre gårdsrommet.
Seng og kapasitet
En 180 cm bred king size-seng.
rom

Superior Twin, fra 3 549 SEK

Plass til:
Størrelse: 17-22m²
Våre Superior Twinrum er 17-22 m² store og har to 90 cm brede enkeltsenger. Rommene har et komfortabelt skrivebord og utsikt over enten Birger Jarlsgatan eller det indre gårdsrommet.
Seng og kapasitet
To 90 cm brede enkeltsenger.
rom

Superior Dobbel, fra 3 549 SEK

Plass til:
Størrelse: 17-22m²
Våre Superior-rom er 17-22 m² store og har en 160 cm bred queen size-seng. Rommene har et komfortabelt skrivebord og utsikt over enten Birger Jarlsgatan eller det indre gårdsrommet.
Seng og kapasitet
En 160 cm bred queen size-seng.
rom

Standard Dobbel, fra 3 260 SEK

Plass til:
Størrelse: 15-17m²
Våre Standard Dobbeltrom er 15-17 m² store og har en 160 cm bred queen size-seng samt skrivebord. Rommene ligger ut mot Birger Jarlsgatan eller det indre gårdsrommet.
Seng og kapasitet
En 160 cm bred queen size-seng.

Standard Grand Modern Design

Plass til:
Moderne innredede enkeltrom på loftet med takvindu. Rommene ligger i syvende etasje. De er svært rolige og har takvindu ut mot Birger Jarlsgatan eller det indre gårdsrommet.
standard grand modern design

Loftsrom, fra 3 068 SEK

Plass til:
Moderne innredede rom på loftet med takvindu. Rommene ligger i syvende etasje. De er svært rolige og har takvindu ut mot Birger Jarlsgatan eller det indre gårdsrommet.
standard grand modern design rom

Standard Enkel Modern Design, fra 3 068 SEK

Plass til:
Standardrommene varierer i størrelse og form. De ligger på toppen, og alle har synlige takbjelker, vegg-til-vegg-teppe og skinnkledde sengegavler. Innredningen er minimalistisk.
standard grand modern design rom

Kabin Dobbeltrom uten vindu

Plass til:
Størrelse: 11-15m²
Fullt utstyrte rom uten vindu i underetasjen med stilig yacht-inspirert interiør. Perfekt for deg som kommer sent og sjekker ut tidlig. Rommene er 11-15 m² store og har en 160 cm bred queen size-seng.
Seng og kapasitet
En 160 cm bred queen size-seng.
cabin dobbeltrom uten vindu

Kabin Enkeltrom uten vindu

Plass til:
Størrelse: 8-12m²
Rommene ligger i underetasjen og har ikke vindu. Rommene har yacht-inspirert innredning. De deilige sengene og stillheten er populære hos gjestene våre. Rommene er 8-12 m² store og har en 100 cm bred seng.
Seng og kapasitet
En 100 cm bred seng.
cabin dobbeltrom uten vindu
tradeDoubler