Gå til hovedinnhold

Våre rom

Bestill opphold

Fleksibel på dato? Vis i lavpriskalender
Ved booking av mer enn seks rom, ta kontakt med hotellet direkte. Spesielle bookingvilkår kan gjelde.

Overnatting i Södertälje

På First Hotel Vindeus har 24 vi moderne og komfortable rom. Alle rom har gratis, trådløst internett, flatskjerm-TV og mulighet for å vaske og stryke på strykebrett. Rommene passer både for forretningsreisene og feriegjester, og hotellet ligger i nærheten av både Scaniarinken og Södertälje fotballstadion. Gratis WiFi i hele hotellet, og frokost er inkludert i romprisen. First Hotel Vindeus ligger bare 9,5 km fra den internasjonale jernbanestasjonen Södertälje Syd og 4,5 km fra jernbanestasjonen Södertälje Centrum. Bussholdeplassen ligger bare rundt 25 meter fra hotellets inngang, og det er gratis parkering utenfor hotellet.

Romutvalg og priseksempel

Moderate-rom

Plass til:
Størrelse: 7 m²
Våre Moderate-rom er på 6-7 m² og har køyeseng og 32" LCD-TV. Det finnes dusj og toalett i nærheten av rommene, og sengetøy, handklær, såpe og sjampo er selvfølgelig inkludert i prisen. Rommene har vindu, godt lys og god ventilasjon.

Standard Twin, fra 496 SEK

Plass til:
Størrelse: 15 m²
Våre Standard Twin-rom har eget bad med tilhørende håndklær og hygieneartikler. Det finnes en 32" LCD-TV på veggen foran sengene. Du kan velge å slippe inn lyset gjennom vinduet eller trekke for de lystette gardinene. Rommene har nytt ventilasjonssystem og god belysning.
Seng og kapasitet
Dobbeltseng eller to enkeltsenger.

Standard 2-sengs familierom

Plass til:
Størrelse: 18 m²
Våre mindre Standard 2-sengs familierom er på 18 m² og passer for to personer. Rommene har TV og eget bad med tilhørende håndklær og hygieneartikler. Rommene har en liten del med kjøleskap/fryser, vannkoker og mikrobølgeovn. Alle rom har lystette gardiner for best mulig søvn.
Seng og kapasitet
Dobbeltseng eller enkeltsenger. Det er mulig å sette inn ekstra senger i alle familierom.

Standard 4-sengs familierom, fra 864 SEK

Plass til:
Størrelse: 23 m²
Våre større Standard 4-sengs familierom på 23 m² har TV og eget bad med tilhørende håndklær og hygieneartikler. Rommene har en liten del med kjøleskap/fryser, vannkoker og mikrobølgeovn. Alle rom har lystette gardiner for best mulig søvn.
Seng og kapasitet
I disse rommene kan du velge mellom dobbeltseng og enkeltsenger, og rommet har også køyeseng. Det er mulig å sette inn ekstra senger i alle familierom.

Junior Suite

Plass til:
Seng og kapasitet
Våre Junior suiter har en kontinental dobbeltseng 180x200 cm. Rommene er innredet med en sofa, skrivebord, 2 lenestoler, dusj og toalett. For å bestille ta kontakt oss direkte på +46 8 5461 1800.
suite
tradeDoubler