Gå til hovedinnhold

Våre rom

Bestill opphold

Fleksibel på dato? Vis i lavpriskalender
Ved booking av mer enn seks rom, ta kontakt med hotellet direkte. Spesielle bookingvilkår kan gjelde.

Overnatting i Södertälje

På First Hotel Almnäs Park tilbyr vi 78 moderne, lyse og nyrenoverte rom. Alle rom er innredet med myke og naturlige farger og har komfortable DreamZone- eller Tempur-senger, 40 tommers flatskjerm og gratis WiFi. På rommene finnes det også romslige garderobeskap som passer godt for deg som skal bli litt lenger, spesielt dersom du er i Södertälje i forbindelse med jobb.

De fleste av rommene våre er standardrom for en eller to personer. Rommene kan møbleres med enten dobbeltseng eller to enkeltsenger.

Vi tilbyr også en Mastersuite med separat soverom og stue, et familierom for inntil fire personer og et handikaptilpasset rom.

Romutvalg og priseksempel

Standard Twin, fra 462 SEK

Plass til:
Størrelse: 15 m²
Standardrommene er en perfekt base for deg som reiser med jobben, deltar på konferanse eller for par på besøk i Södertälje. Rommene er enkle, og har alt som trengs for å slappe av og lade batteriene. Her finnes romslige garderober, skrivebord, 40 tommers TV, raskt gratis WiFi og bad med dusj. Standardrommene våre finnes både som enkelt- og dobbeltrom.
Seng og kapasitet
To 80 cm brede enkeltsenger kan settes sammen til en 160 cm bred dobbeltseng.

Juniorsuite, fra 898 SEK

Plass til:
Størrelse: 30 m²
Vår store, fine juniorsuite har separat stue og soverom. Her finnes det en luksuriøs dobbeltseng på 180 cm, romslige garderober, skrivebord, sofagruppe, 40 tommers TV, raskt gratis WiFi og bad med dusj. Suiten passer godt for alle som ønsker litt ekstra plass. Ring 08 546 118 00 eller send en e-post til almnaspark@firsthotels.se for å bestille suiten
Seng og kapasitet
En stor 180 cm bred dobbeltseng.

Standard Familie, fra 898 SEK

Plass til:
Størrelse: 30 m²
Våre store familierom har plass til fire personer. Her finnes romslige garderober, skrivebord, sofagruppe, 40 tommers TV, raskt gratis WiFi og bad med dusj. Familierommet passer fint for familier på besøk i Södertälje eller venner og kolleger som gjerne deler rom. Ring 08 546 118 00 eller send en e-pos til almnaspark@firsthotels.se for å bestille rommet
Seng og kapasitet
En stor 180 cm bred dobbeltseng og en køyeseng.