Gå til hovedinnhold

Södertälje

Bestill opphold

Fleksibel på dato? Vis i lavpriskalender

Hotell i Södertälje

First Hotels har to hoteller i Södertälje, moderne First Hotel Vindeus og nye First Hotel Almnäs Park. Hotellene ligger et stykke utenfor sentrum og nås enklest med bil, taxi eller lokalbuss. Begge hotellene har gratis parkering for overnattingsgjester.

Södertälje er kjent for firmaer og industrier som AstraZeneca, Scania og KTH Södertälje, men har annet å by på også. For den som liker golf finnes et stort tilbud av golfbaner og golfklubber i Södertälje med omegn. Populære besøksmål med barn er Tom Tits Experiment Science Center, Äventyrsbadet Sydpoolen og Torekällberget. Vil man heller oppleve hovedstadens storbypuls med shopping, konserter, restauranter og underholdning, så tar det bare en halvtime med bil fra First Hotel i Södertälje til sentrale Stockholm.

Våre hoteller i Södertälje

 • TripAdvisor
  Pontonjärsgatan 5, 151 66 Södertälje, Stockholm
  Book nå!
  First Hotel Almnäs Park er et nytt og moderne hotell som ligger ca 10 minutter med bil fra Södertälje sentrum. Hotellet nås enkelt med drosje fra jernbanestasjonen Södertälje Hamn og Södertälje Centrum, der det også går lokalbuss. Hotellet har 78 moderne og lyse rom. Alle rom er innredet med myke og naturlige farger og har komfortable DreamZone-senger, 40 tommers flatskjerm og gratis WiFi. Hotellet ligger i den ekspansive bydelsen Almnäs, der nye Södertälje og Stockholm Syd vokser frem med nærhet til AstraZeneca, Scania, KTH Södertälje og Scaniarinken.
 • Resepsjon
  TripAdvisor
  Klockarvägen 112, 151 61 Södertälje, Stockholm
  Book nå!
  First Hotel Vindeus er et lite og sjarmerende hotell som ligger rundt 30 minutter sør for Stockholm. Hotellet har 24 moderne og komfortable rom som passer både for forretningsreisene og feriegjester. Det ligger i nærheten av både Scaniarinken og Södertälje fotballstadion. Gratis WiFi i hele hotellet, og frokost er inkludert i romprisen. Hotellet ligger bare 9,5 km fra den internasjonale jernbanestasjonen Södertälje Syd og 4,5 km fra jernbanestasjonen Södertälje Centrum. Bussholdeplassen ligger bare rundt 25 meter fra inngangen til hotellet.
tradeDoubler