Gå til hovedinnhold

Södertälje

Bestill opphold

Fleksibel på dato? Vis i lavpriskalender
Ved booking av mer enn seks rom, ta kontakt med hotellet direkte. Spesielle bookingvilkår kan gjelde.

Hotell i Södertälje

First Hotels har ett hotell i Södertälje, First Hotel Almnäs Park. Hotellet ligger et stykke utenfor sentrum og nås enklest med bil, taxi eller lokalbuss. First Hotel Almnäs Park har gratis parkering for overnattingsgjester.

Södertälje er kjent for firmaer og industrier som AstraZeneca, Scania og KTH Södertälje, men har også annet å by på. For den som liker golf finnes et stort tilbud av golfbaner og golfklubber i Södertälje med omegn. Populære besøksmål med barn er Tom Tits Experiment Science Center, Äventyrsbadet Sydpoolen og Torekällberget. Vil man heller oppleve hovedstadens storbypuls med shopping, konserter, restauranter og underholdning, så tar det bare en halvtime med bil fra First Hotel i Södertälje til sentrale Stockholm.

Våre hoteller i Södertälje

  • Pontonjärsgatan 5, 151 66 Södertälje, Stockholm
    Book nå!
    First Hotel Almnäs Park er et nytt og moderne hotell som ligger ca 10 minutter med bil fra Södertälje sentrum. Hotellet nås enkelt med drosje fra jernbanestasjonen Södertälje Hamn og Södertälje Centrum, der det også går lokalbuss. Hotellet har 78 moderne og lyse rom. Alle rom er innredet med myke og naturlige farger og har komfortable DreamZone-senger, 40 tommers flatskjerm og gratis WiFi. Hotellet ligger i den ekspansive bydelsen Almnäs, der nye Södertälje og Stockholm Syd vokser frem med nærhet til AstraZeneca, Scania, KTH Södertälje og Scaniarinken.