Gå til hovedinnhold

Våre rom

Bestill opphold

Fleksibel på dato? Vis i lavpriskalender
Ved booking av mer enn seks rom, ta kontakt med hotellet direkte. Spesielle bookingvilkår kan gjelde.

Overnatting i sentrale Oxelösund nære skjærgården

Bestill overnatting og bo på hotell i sentrale Oxelösund. Hos oss på First Hotel Oxelösund befinner du deg i nærheten av både skjærgården, shopping og fornøyelser. Alle våre 53 rom er innredet i moderne stil med sitteplasser og 43-tommers flatskjerm-TV med streaming-funksjon. På rommene finnes også eksklusive Jensen-senger for en god nattesøvn. Badene er flislagte, har hårføner og tilbyr økologiske kroppspleieprodukter.

Romutvalg og priseksempel

Standard Enkel, fra 806 SEK

Plass til:
Størrelse: 13 m²
13 m² stort rom med moderne innredning og blendingsgardiner. Her finner du en 43-tommers flatskjerm-TV med streaming, 100 cm bred enkeltseng og flislagt bad med dusj og økologiske toalettartikler. Gratis WiFi inngår. Kjøleskap finnes som ekstrautstyr.
Seng og kapasitet
En 90 cm bred enkeltseng. Maks antall personer: 1.

Standard Twin, fra 1 076 SEK

Plass til:
Størrelse: 20 m²
20 m² stort rom med moderne innredning og blendingsgardiner. Her finner du en 43-tommers flatskjerm-TV med streaming, 2 x 90 cm enkeltsenger som står sammen men kan separeres på bestilling. Badet er flislagt og har dusj og økologiske toalettartikler. Gratis WiFi inngår. Kjøleskap som ekstrautstyr. Ekstra seng er ikke tilgjengelig, barn må sove i foreldrenes seng.
Seng og kapasitet
2 x 90 cm enkeltsenger som står sammen men kan separeres på bestilling. Maks antall personer: 2 (maks 1 barn).

Standard Queen, fra 896 SEK

Plass til:
Størrelse: 16 m²
16 m² stort rom med moderne innredning og blendingsgardiner. Her finner du en 43-tommers flatskjerm-TV med streaming, 140 cm bred dobbeltseng og flislagt bad med dusj og økologiske toalettartikler. Gratis WiFi inngår. Kjøleskap finnes som ekstrautstyr. Ikke plass til ekstraseng.
Seng og kapasitet
En 140 cm bred dobbeltseng. Maks antall personer: 1.

Standard Familie, fra 1 166 SEK

Plass til:
Størrelse: 25 m²
25 m² stort familierom med moderne innredning og blendingsgardiner. Her finner du en 43-tommers flatskjerm-TV med streaming, 2 x 90 cm enkeltsenger som står sammen, samt en 140 cm bred sovesofa. Badet er flislagt og har dusj og økologiske toalettartikler. Gratis WiFi inngår. Kjøleskap finnes som ekstrautstyr.
Seng og kapasitet
2 x 90 cm enkeltsenger som står sammen, samt en 140 cm bred sovesofa. Maks antall personer: 4 (inkl. maks 2 barn)

Standard Familie med balkong, fra 1 325 SEK

Plass til:
Størrelse: 25 m²
25 m² stort familierom med balkong, moderne innredning og blendingsgardiner. Her finner du en 43-tommers flatskjerm-TV med streaming, 2 x 90 cm enkeltsenger som står sammen, samt en 140 cm bred sovesofa. Badet er flislagt og har dusj og økologiske toalettartikler. Gratis WiFi inngår. Kjøleskap finnes som ekstrautstyr.
Seng og kapasitet
2 x 90 cm enkeltsenger som står sammen, samt en 140 cm bred sovesofa. Maks antall personer: 4 (inkl. maks 2 barn).

Suite, fra 1 515 SEK

Plass til:
Størrelse: 36 m²
36 m² stor suite med balkong. Suiten består av to rom med moderne innredning og blendingsgardiner. På soverommet finnes en 180 cm dobbeltseng, flatskjerm-TV med streaming og balkong. I stuen finnes en 140 cm bred sovesofa samt flatskjerm-TV med streaming. Suiten er utrustet med to flislagte bad, hvorav det ene har dusj. Økologiske toalettartikler og badekåper inngår, likeså gratis WiFi. Kjøleskap finnes som ekstrautstyr.
Seng og kapasitet
En 180 cm dobbeltseng på soverommet. I stuen finnes en 140 cm bred sovesofa. Maks antall personer: 4 (inkl. maks 2 barn).