Gå til hovedinnhold

Ting å gjøre

Bestill opphold

Fleksibel på dato? Vis i lavpriskalender
Ved booking av mer enn seks rom, ta kontakt med hotellet direkte. Spesielle bookingvilkår kan gjelde.

Ting å gjøre

Vi elsker Oxelösund Spør oss om tips om hva du kan gjøre når du er her, eller ta en titt her for mer inspirasjon.

sommer

Strender i Oxelösund

Du finner mange fine strender i Oxelösund som du enkelt tar deg til fra hotellet, enten til fots eller med sykkel. Hvis du tar bilen, får du naturligvis enda flere muligheter.

Besøk familievennlige Stenvik, den lange sandstranden ved Jogersö havbad som er det største havbadet i Sörmanland, eller utforsk den vakre øyen Femöre.

Restauranter og shopping

Hvis du liker å shoppe, finner du de beste shoppingmulighetene i Nyköping, som ligger 10 minutter unna med bil eller 30 minutter unna med buss fra hotellet. Her finner du både de store merkekjedene og de mindre og mer eksklusive butikkene.

I Nyköping finner du også et godt og variert utvalg av restauranter og barer. Perfekt når du vil fylle på med energi etter en hel dag med shopping.

gaming

Ha det gøy på Boda Borg

Den beste måten å beskrive Boda Borg på er trolig å si at det er et sted med «nervepirrende utfordringer som du og laget ditt må komme dere gjennom».

Her kan du utfordre dine mentale og fysiske evner, få adrenalinet til å pumpe og ha det gøy sammen med venner, familie eller kolleger. Boda Borg ligger bare en ti minutters spasertur fra hotellet.

hus

Nyt byens beste utsikt

På toppen av Gamla Oxelösund, ved sommerkafeen Oxelö Krog, finner du den beste utsikten over Oxelösund, havnen og skjærgården.

Utsikten over skjærgården er fantastisk, med seilbåter som seiler forbi. Benytt anledningen til å spise et av byens beste rekesmørbrød samtidig som du nyter havbrisen.

Ta deg en rusletur i det vakre området med restaurerte hus i skjærgårdsmiljø og sjøkro fra 1600-tallet.

Oxelösund skjærgård

Skjærgården i Oxelösund ligger bare et steinkast fra hotellet.

Om sommeren kan du gå ned til gjestehavnen og bli med på en av de daglige båtturene som går til øyene Furön, Beten og Äspskär.

artilleri

Femörefortet – et museum over den kalde krigen

Hvis du liker krigshistorie, anbefaler vi at du besøker Femörefortet.

Dette topphemmelige forsvarsverket fra den kalde krigens dager ble bygd i 1966 og var i drift til og med 1989. Her befant det seg opptil 70 soldater som var klare til å forsvare Sverige mot en mulig invasjon.