Gå til hovedinnhold

Oxelösund

Bestill opphold

Fleksibel på dato? Vis i lavpriskalender
Ved booking av mer enn seks rom, ta kontakt med hotellet direkte. Spesielle bookingvilkår kan gjelde.

Hotell i Oxelösund nære Fiskehamnen og skjærgården

Bo på hotell i Oxelösund, i nærheten av både havet, shopping, fornøyelser og spennende kulturarv. I Oxelösund er du alltid i nærheten av havet, da 85 % av kommunegrensen består av hav. Her finnes mange perler å utforske, som for eksempel det gamle pilotsamfunnet Gamla Oxelösund, Fiskehamnen med restaurant og røkeri, Femöre med naturreservat og fyrvokterhus eller den vakre skjærgården.

Bor du på First Hotel Oxelösund kan du enkelt kose deg med aktiviteter som havbad, fiske eller spaserturer. Lei kano og padle i skjærgården eller lei en sykkel og utforsk Oxelösund fra land- eller vannsiden. Nærmeste badestrand ligger 15 minutters gange fra hotellet. Fem minutters biltur unna finner du også Södermanlands største havbad, Jogersö. Bor du hos oss med barn er eventyrhuset Boda Borg en perfekt aktivitet for familieopplevelser, og finnes i gangavstand fra First Hotel i Oxelösund. Som nærmeste nabo til hotellet ligger aktivitetshuset Koordinaten med turistinformasjon, bibliotek og utstillinger.

Våre hoteller i Oxelösund

  • standard dobbel
    Gamla Oxelösundsvägen 2, 613 30 Oxelösund
    Book nå!
    First Hotel Oxelösund ligger sentralt i kystbyen Oxelösund. Her bor du i nærheten av butikker og shopping, restauranter og kanskje det beste av alt; gangavstand til havet. Hotellet er totalrenovert i 2018 og alle rom er innredet i moderne stil med sitteplasser og 43-tommers flatskjerm-TV med streaming-funksjon. På rommene finnes også eksklusive senger fra Jensen – perfekt for en riktig god natts søvn. Badene er flislagte, har hårføner og økologiske kroppspleieprodukter. I hotellets restaurant serverer vi frokostbuffé, lunsjbuffé samt á la carte på kvelden. Hotellets gjester bys på gratis kaffebuffé døgnet rundt. Sitt i den koselige salongen, på den lyse glassverandaen eller, når været tillater det, ute på terrassen. Hotellet tilbyr gratis tilgang til WiFi og badstu.

tradeDoubler