Gå til hovedinnhold

Våre rom

Bestill opphold

Fleksibel på dato? Vis i lavpriskalender

Våre rom

Bestill overnatting i Oskarshamn. Bo på First Hotel Ett i Oskarshamn sentrum. Vi tilbyr 50 komfortable rom med kvalitetsenger. 38 av rommene er utstyrt med klimaanlegg. Alle rommene har gratis WiFi, samt skrivebord, garderobe, kvalitetsseng, kabel-tv, minst 32" flatskjerm-TV, bad og toalett, oppvarmet badegulv, lenestol. Frokost er inkludert.

Viktig informasjon: Hotellet stenger 29. juli. Hotellet blir lagt ned, og bygningen omgjort til aldersboliger fra høsten av. Siste utsjekkingsdag er derfor 29. juli. Vi takker alle våre gjester som har bodd hos oss, og besøkt oss gjennom årene.

Romutvalg og priseksempel

Standard Enkel, fra 1 055 SEK

Plass til:
Størrelse: 21m²
Våre standard enkeltrom tilbyr alt du trenger i form av liggekomfort, plass til å arbeide og en lenestol for avslapping.
Seng og kapasitet
Hvert rom er unikt designet og er innredet med 90 til 140 cm brede senger.
enkeltrom

Standard Dobbel, fra 1 247 SEK

Plass til:
Størrelse: 29m²
Våre standard dobbeltrom tilbyr alt du trenger i form av liggekomfort, plass til å arbeide og en lenestol for avslapping.
Seng og kapasitet
Rommene er innredet med 160 cm brede senger og er utstyrt med aircondition.
Dobbelrom

Superior Dobbel, fra 1 299 SEK

Plass til:
Størrelse: 29m²
Våre Superior-dobbeltrom tilbyr førsteklasses liggekomfort, plass til å arbeide og en lenestol til avslapping. Rommene er større enn våre standardrom og har plass til en ekstraseng. Noen er tilpasset for rullestolbrukere. De fleste av rommene har stor takhøyde, noe som øker følelsen av romslighet.
superior dobbeltrom

Deluxe, fra 1 358 SEK

Plass til:
Størrelse: 30m²
Våre Deluxe-rom tilbyr alt du trenger i form av liggekomfort, plass til å arbeide og en lenestol for avslapping. Rommene har aircondition og har stor takhøyde, noe som øker følelsen av romslighet.
rom

Junior Suite, fra 1 589 SEK

Plass til:
Vår Junior Suite har en king-size-seng, stue og et kjøleskap. Det er høyt til taket, noe som øker følelsen av romslighet. I tillegg er det mulig å få to ekstrasenger.
junior suite

First SmartBed Dobbel, fra 1 358 SEK

Plass til:
Våre romslige og rolige SmartBed-rom er innredet med fjærsenger hvor fastheten på madrassen kan justeres. Rommene har en king-size-seng (180 cm) og passer godt for deg som ønsker en ekstra god søvnopplevelse. Når du bor på et SmartBed-rom får du i tillegg et personlig sovesett som inneholder en sovemaske og ørepropper.
tradeDoubler