Gå til hovedinnhold

Oskarshamn

Bestill opphold

Fleksibel på dato? Vis i lavpriskalender

Hotell i Oskarshamn sentrum

Midt i Oskarshamn sentrum finner du First Hotel Ett. Fra hotellet, som ligger i en gammel svømmehall, er det kort veg til Oskarshamn station Resecentrum, shopping og aktiviteter. Bor du på hotell i Oskarshamn kan du besøke Döderhultarmuséet for å lære mer om Axel «Döderhultarn» Peterssons skulpturer og verk, ta svingen innom Sjöfartsmuséet eller ta båten til øya og nasjonalparken Blå Jungfrun i Kalmarsund. I henhold til sagn er det hit heksene drar i påsken, og øya kalles derfor «Blåkulla» på folkemunne. For den eventyrlystne passer det kanskje også med et besøk på Äspölaboratioriet nord for Oskarshamn, hvor man i grunnfjellet 450 meter under jorden kan se hvordan atomavfall skal oppbevares i fremtiden.

Fra unike og sjarmerende First Hotel Ett i Oskarshamn er det kort veg til det meste, og tiden som svømmehall sitter fortsatt i veggene. Blant annet reiser det seg et stupetårn i restauranten, og i den dype delen av det gamle svømmebassenget ligger en spa- og relaxavdelning med badstu og jacuzzi. På hotellet finnes også bra konferansemuligheter med plass til opptil 45 møtedeltakere. First Hotel i Oskarshamn passer helt enkelt like bra for forretningsreisende og eventyrlystne turister som for den som har lyst til å ta en avslappende helg med boblebad og spabehandling.

Våre hoteller i Oskarshamn

 • deluxe dobbeltrom
  TripAdvisor
  Hantverksgatan 17, 572 55 Oskarshamn
  Book nå!
  First Hotel Ett er et ultramoderne firestjerners hotell med beliggenhet i en tidligere svømmehall i det sentrale Oskarshamn. Hotellet byr på en vennlig og imøtekommende atmosfære og ligger et steinkast fra bussterminalen. Rommene er preget av hotellets fortid fra da bygget ble brukt som en svømmehall – i dag bidrar dette til hotellets helt spesielt særpreg.

  Konferansegjester, forretningsreisende og ferierende nyter godt av den hyggelige atmosfæren og kan enten koble av i vår Spa & Relax-avdeling eller nyte et glass vin eller øl i baren, før de inntar en delikat middagsbuffé som er inkludert i prisen.

  For gjester som har et spesielt ønske om et kjølig soverom, tilbyr vi rom med klimaanlegg.
tradeDoubler