Gå til hovedinnhold

Ting å gjøre

Bestill opphold

Fleksibel på dato? Vis i lavpriskalender
Ved booking av mer enn seks rom, ta kontakt med hotellet direkte. Spesielle bookingvilkår kan gjelde.

Ting å gjøre

Örebro slott

Örebro slott

Et av Örebros største og mest populære severdigheter er Örebro slott. Det er usikkert hvor gammelt slottet egentlig er, men det er i det minste tydelig at det har vært sentrum av byen siden middelalderen.

Benytt anledningen til å dra på spøkelsesvandring, utforske de mørke og fuktige fangehullene eller se på de fantastiske hallene som er reist for Karl IX og Karl XIV Johan.

Lost City bad

Gustavsvik Lost City

Badelandet Lost City er virkelig noe for seg selv. Her er du midt i ville elver, kule vannsklier, og du kan også prøve ut bølgemaskinen og klatreveggen.

Så ta med badetøyet når du besøker Örebro og ta deg inn eventyrsjungelen Lost City, som du finner 5–10 minutter med bil fra hotellet.

Svampen Örebro

Svampen – Örebros beste utsikt

Vanntårnet Svampen i Örebro er stedet å besøke for de som vil se Örebro og omgivelsene ovenfra.

Det 58 meter høye tårnet rommer 9 millioner liter vann og har rundt 100 000 besøkende i året. Det er også en restaurant her, som passer godt hvis du blir sulten oppe i høyden. Får du øye på First Hotel Örebro ovenfra?

Wadköping i Örebro

Wadköping

Dette pittoreske friluftsområdet i Wadköping ligger vakkert til i Stadsparken og Svartån, omtrent 20-minutters gange fra hotellet. Her er det tilflyttede gårder og hus fra fire forskjellige århundrer, fra 1500-tallet og utover.

Wadköping er åpen året rundt og tilbyr aktiviteter og arrangementer for både store og små.