Gå til hovedinnhold

Våre rom

Bestill opphold

Fleksibel på dato? Vis i lavpriskalender
Ved booking av mer enn seks rom, ta kontakt med hotellet direkte. Spesielle bookingvilkår kan gjelde.

Overnatting i Karlstad

Bestill overnatting i Karlstad og bo hos First Hotel River C. Hotellet byr på 49 nye, lyse og moderne rom med retrointeriør. Gjester kan velge mellom ulike romkategorier, slik som enkeltrom, dobbeltrom og suiter, i tillegg til rom som er tilrettelagt funksjonshemmede. Det er røyking forbudt på alle rommene, og de har komfortable senger, flatskjermer, gratis WiFi og utsikt over elven eller kanalen.

Romutvalg og priseksempel

Standard Enkel, fra 1 131 SEK

Plass til:
Våre standard enkeltrom er lyse og luftige og har utsikt over kanalen. Rommene er utstyrt med flatskjerms-tv, hårføner, strykejern og to forskjellige putetyper for ekstra liggekomfort. De flislagte badene har dusj. Wi-Fi og frokost er inkludert i romprisen. En 140 cm bred Svanen-seng.
Seng og kapasitet
En 140 cm bred Svanen-seng.

Standard Dobbel, fra 1 290 SEK

Plass til:
Våre standard dobbeltrom er klassisk innredet, og har fantastisk utsikt over kanalen med dens frodige allé. Rommene er utstyrt med flatskjerms-tv, hårføner og strykejern. De er utstyrt med to forskjellige putetyper for ekstra liggekomfort. De flislagte badene har dusj. Wi-Fi og frokost er inkludert i romprisen. 90 cm brede Svanen-senger.
Seng og kapasitet
90 cm brede Svanen-senger

Superior Dobbel, fra 1 416 SEK

Plass til:
Våre Superior-dobbeltrom er klassisk innredet, og har fantastisk utsikt over Klaraelva. Rommene er utstyrt med flatskjerms-tv, hårføner, strykejern og mulighet for å lage kaffe og te. De er utstyrt med to forskjellige putetyper for ekstra liggekomfort. De flislagte badene har dusj. Wi-Fi og frokost er inkludert i romprisen. 90 cm brede Svanen-senger.
Seng og kapasitet
90 cm brede Svanen-senger.

Suite Studio River, fra 2 176 SEK

Plass til:
Vår fantastiske Suite Studio River i sjette etasje er vår største rom og tilbyr fullstendig privatliv. Her kan du nyte utsikten over Klaraelva og dens vakre, gamle steinbro fra slutten av 1700-tallet. Det er også utsikt til sentrum og villaområdet i Karlstad. Det er dør inn til de tilstøtende rommene. Dette gjør suiten ideell for større grupper og for familier. Suiten er utstyrt med en kjøkkenkrok, og den egner seg derfor også til lengre hotellopphold. De flislagte badene har dusj. Suiten er designet i en attraktiv retrostil og er utstyrt med flatskjerms-tv, hårføner, strykejern, mulighet for å lage kaffe og te samt to forskjellige putetyper for ekstra liggekomfort. Kjøkkenet er utstyrt med kjøkkenservise, en mikrobølgeovn, kokeplater og kjøleskap. Wi-Fi og frokost er inkludert i romprisen. Komfortable 90 cm brede Svanen-senger.
Seng og kapasitet
Komfortable 90 cm brede Svanen-senger.

Juniorsuiter, fra 1 796 SEK

Plass til:
Våre Juniorsuiter kan oppgraderes til bryllupssuiter, og har utsikt over kanalen. De er utstyrt med utstyrt med flatskjerms-tv, hårføner, strykejern, og mulighet for å lage kaffe og te. De flislagte badene har dusj. WiFi og frokost er inkludert i romprisen. Komfortable 90 cm brede Svanen-senger og to forskjellige putetyper for ekstra liggekomfort.
Seng og kapasitet
Komfortable 90 cm brede Svanen-senger og to forskjellige putetyper for ekstra liggekomfort.

Bryllupssuiter

Plass til:
Våre Junior-suiter kan oppgraderes til bryllupssuiter. Velg din yndlingssuite, og få den vakkert dekorert med et sengeteppe i plysj og kjærlige memorabilia for en minneverdig bryllupsnatt. Hvorfor ikke også feire med friske blomster, kald champagne, en eksotisk fruktkurv eller hjemmelagede trøfler? Ring oss for å få et pristilbud. Telefon: +46 (0) 54 22 22 20.