Gå til hovedinnhold

Ting å gjøre

Bestill opphold

Fleksibel på dato? Vis i lavpriskalender
Ved booking av mer enn seks rom, ta kontakt med hotellet direkte. Spesielle bookingvilkår kan gjelde.

Ting å gjøre

Lars Lerin pakke

Sandgrund Lars Lerin

500 meter fra hotellet, som ligger i den ombygde Sandgrund-restauranten, og vegg i vegg med Värmlands Musuem, ligger Sandgrund Lars Lerin. Dette er kunstneren Lars Lerins faste kunsthall.

Her kan du se hans faste utstilling året rundt, og besøke gjesteutstillingsrommet der spesielt inviterte kunstnere har utstillinger i forskjellige former.

playground

Mariebergsskogen & Naturum

En ti minutters kjøretur fra hotellet ligger Mariebergskogen, som er Karlstads bypark. Her kan du besøke Naturrum Värmland, lekeplassen, friluftsmuseet og dyrehagen Lillskogen.

Gratis inngang, gratis parkering og åpent hele året. Perfekt for rekreasjon, lek og naturlig inspirasjon.

garden sofa

Alsters Herrgård

Den svenske poeten Gustaf Fröding (1860–1911) ble født på Alsters gård, som er 8 km utenfor Karlstad. Alsters Herrgård er en minnegård i naturskjønne omgivelser med utsikt over innsjøen Vänern.

Benytt anledningen til å ta en kopp kaffe på kafeen, ta turen til kunstgalleriet og kjøp med deg noe lokalt fra herregårdsbutikken.

karlstad

Båtbuss – se Karlstad fra vannet

I sommersesongen (juni til august) er de populære båtbussene i Värnen og Klarälven i drift. Billetten koster det samme som en bussbillett, og reisemåten er perfekt for å oppleve byen på en litt annerledes måte.

Hvis du vil utforske mer og er opplagt for en litt lengre tur, kan du også ta båtturer til og fra Kristinehamn, Grums og Borgvik.