Gå til hovedinnhold

Karlstad

Bestill opphold

Fleksibel på dato? Vis i lavpriskalender
Ved booking av mer enn seks rom, ta kontakt med hotellet direkte. Spesielle bookingvilkår kan gjelde.

Hotell i Karlstad ved Klarälven

  • Nabo til Karlstad CCC (kongress- og kultursenteret) og rett ved Klarälvens stille, rennende vann ligger First Hotel i Karlstad. First Hotel River C er et moderne hotell ca. 10 minutters spasertur fra sentrum. For den som reiser med bil tilbyr hotellet parkering, og alle hotellets 49 rom har utsikt mot vannet, enten mot kanalen eller mot elven. Fra noen av rommene ser man til og med en av Karlstads vakreste ikoner – Östra bron. Den gamle steinbroen kan skryte av å være Sveriges lengste steinbro med sine 12 hvelv og 168 meter, og er absolutt en attraksjon i seg selv.

    Pass også på å besøke Sandgrund Lars Lerin når du bor på vårt hotell i Karlstad. Akvarellkunstneren Lars Lerin anses å være en av de fremste innen sitt felt og hans permanente utstilling er vel verdt et besøk. Andra populære aktiviteter i Karlstad er så klart å se hockey på Löfbergs Arena eller besøke Färjestadstravet. Det ligger også flere golfbaner innen rekkevidde fra First Hotel River C – så hvis man liker å spille golf er det bare å pakke med seg golfbagen når man planlegger sitt besøk i Karlstad.

Våre hoteller i Karlstad

  • rom
    Tage Erlandergatan 10, 652 20 Karlstad
    Bestill rom
    First Hotel River C er i gangavstand fra Karlstad sentrum. Hotellet har en strålende beliggenhet ved elvebredden ved siden av kongress-, konferanse- og kulturlokalet Karlstad CCC. Alle 49 rom på First Hotel River C er vakkert dekorert i retrostil og har gratis Wi-Fi, flatskjerm-TV og utsikt over elven eller kanalen. Noen av rommene har utsikt over byens vakre, gamle steinbro fra 1700-tallet. C Restaurant og Bar serverer delikat lunsj og à la carte-menyer i et gjestfritt miljø. Det er et...