Gå til hovedinnhold

Karlshamn

Bestill opphold

Fleksibel på dato? Vis i lavpriskalender

Rom 1

Legg til rom

Hotell i Karlshamn i nærheten av skjærgården

First Hotels har ett hotell i Karlshamn, First Hotel Carlshamn. Hotellet ligger ved Mieån som renner ut i havnen og videre ut i Østersjøen. Hotellet tilbyr suiter med Jacuzzi og flere av hotellets rom har utsikt over vannet. Et par steg fra hotellet ligger Karlshamns brygge og skjærgårdsterminalen med båter som trafikkerer Tjärö, Tärnö, Kastellet og andra populære øyer i skjærgården.

Er du i Karlshamn med barn er både Kreativum og Blekinge Exotiska Värld perfekt for å tilbringe en dag. Kreativum er et Science Center for de nysgjerrige med over 150 oppdagelsesstasjoner. I Blekinge Exotiska Värld finnes små søte aper, taranteller, kongekobraer, egyptiske landskilpadder og mange flere dyr å se. Fra First Hotel i Karlshamn tar det bare et par minutter med bil til både Kreativum og Blekinge Exotiska Värld.

Våre hoteller i Karlshamn

  • fasade ved vannet
    TripAdvisor
    Varvsgatan 1, 374 35
    First Hotel Carlshamn har en god beliggenhet i Karlshamn. Besøkende i den historiske byen Karlshamn kan oppleve shopping og et slott fra det 17. århundre på samme tid. Hotellet som ble konstruert i 1987, gjenspeiler arven og designet av den tidligere torghallen fra det 20. århundret som lå der før. I en vakker blanding av gammeldags sjarm og moderne komfort, sammen med varme toner og stilfullt interiør, tilbyr First Hotel Carlshamn en utmerket utsikt over havnen i Karlshamn. Hotellet har 99 rom, mange med utsikt over havnen, og suitene har også boblebad.
tradeDoubler