Gå til hovedinnhold

Karlshamn

Bestill opphold

Fleksibel på dato? Vis i lavpriskalender
Ved booking av mer enn seks rom, ta kontakt med hotellet direkte. Spesielle bookingvilkår kan gjelde.

Hotell i Karlshamn i nærheten av skjærgården

First Hotels har ett hotell i Karlshamn, First Hotel Carlshamn. Hotellet ligger ved Mieån som renner ut i havnen og videre ut i Østersjøen. Hotellet tilbyr suiter med Jacuzzi og flere av hotellets rom har utsikt over vannet. Et par steg fra hotellet ligger Karlshamns brygge og skjærgårdsterminalen med båter som trafikkerer Tjärö, Tärnö, Kastellet og andra populære øyer i skjærgården.

Er du i Karlshamn med barn er både Kreativum og Blekinge Exotiska Värld perfekt for å tilbringe en dag. Kreativum er et Science Center for de nysgjerrige med over 150 oppdagelsesstasjoner. I Blekinge Exotiska Värld finnes små søte aper, taranteller, kongekobraer, egyptiske landskilpadder og mange flere dyr å se. Fra First Hotel i Karlshamn tar det bare et par minutter med bil til både Kreativum og Blekinge Exotiska Värld.

Våre hoteller i Karlshamn

 • fasade ved vannet
  Varvsgatan 1, 374 35 Karlshamn
  Book nå!
  First Hotel Carlshamn har en god beliggenhet i Karlshamn med utsikt over havnen.
  Hotellet er en møteplass for konferanse-, forretnings- og fritidsreisene. Det er nær til shopping, severdigheter, golfbaner, strandpromenade, skjærgårdsbåter, svømming og natur. Karlshamn - Karl X Gustavs by, den lille byen med den dype havnen. Det nesten 350 år gamle trehuset med den vakre bakgården.

  First Hotel Carlshamn har 99 komfortable hotellrom og en konferansekapasitet for 100 personer. Mange av rommene har havutsikt, og våre suiter er utstyrt med boblebad.
  Foran hovedinngangen til hotellet er det et mindre parkeringsområde hvor vi tilbyr gratis parkering, avhengig av tilgjengelighet. Det er ikke mulig å forhåndsbestille.