Gå til hovedinnhold

Våre rom

Bestill opphold

Fleksibel på dato? Vis i lavpriskalender

Rom 1

Legg til rom

Overnatting i Helsingborg

Bestill et opphold på First Hotel Kärnan. Hotellet ligger sentralt i Helsingborg og har 51 sjarmerende rom inkludert enkeltrom, dobbeltrom og suiter samt to utmerkede Grand Suites med boblebad. Alle rom er røykfrie og har behagelige senger, kabel-TV og gratis WiFi. Gjestene har også tilgang til vår populære Library Bar og en vakker uteplass. Det finnes også parkering under bakkeplan. Frokost er inkludert i prisen

Romutvalg og priseksempel

First SmartBed Twin

Plass til:
Våre romslige og rolige SmartBed-rom er innredet med fjærseng der madrassens fasthet kan justeres. Rommet har to separate senger (2 x 90 cm) og passer perfekt for deg som vil sove ekstra godt. Når du bor i et SmartBed-rom, får du også et personlig sovesett som inneholder både øyemaske og ørepropper.
Seng og kapasitet
To separate senger (2 x 90 cm).

Junior Suite, fra 864 SEK

Plass til:
Størrelse: 30-35 m²
Våre Junior suiter har et soverom og er perfekt for familien, eller hvis man ønsker seg litt ekstra plass og luksus. Her finner du enten en Grandlit-seng som er 160 cm bred eller to 90 cm brede senger samt en stue med sovesofa for to personer. Rommene er fra 30 - 35 m² og alle har WiFi, TV, Sofa og lenestoler, skrivebord og bad med dusj eller badekar.
Seng og kapasitet
Enten en Grandlit-seng som er 160 cm bred eller to 90 cm brede senger samt en stue med sovesofa for to personer.
standard dobbeltrom

Standard Twin, fra 840 SEK

Plass til:
Størrelse: 15-24 m²
Våre Standard Twin-rom varierer i størrelse og innredning, men alle har to 90 cm brede sender som kan flyttes fra hverandre. Rommene er fra 15 - 24 m² og alle har WiFi, TV, lenestol, skrivebord og bad med dusj eller badekar.
Seng og kapasitet
To 90 cm brede senger som kan flyttes fra hverandre.
standard dobbeltrom

Standard Dobbel, fra 864 SEK

Plass til:
Størrelse: 14-18 m²
Våre Standard Dobbeltrom varierer i størrelse og innredning og har en Grandlit-seng som varierer fra 140-160 cm i bredde. Rommene er fra 14 - 18 m² og alle har WiFi, TV, lenestol, skrivebord og bad med dusj.
Seng og kapasitet
Grandlit-seng som varierer fra 140-160 cm i bredde.
standard dobbeltrom

Standard Enkel, fra 720 SEK

Plass til:
Størrelse: 12-18 m²
Våre Standard Enkeltrom er fra 12 - 18 m² store, og ser forskjellige ut både når det gjelder størrelse og innredning. Rommene er innredet med en 105 eller 120 cm bred seng, har WiFi, TV, lenestol, skrivebord samt bad med dusj eller badekar.
Seng og kapasitet
En 105 eller 120 cm bred seng.
standard enkeltrom
tradeDoubler