Gå til hovedinnhold

Helsingborg

Bestill opphold

Fleksibel på dato? Vis i lavpriskalender
Ved booking av mer enn seks rom, ta kontakt med hotellet direkte. Spesielle bookingvilkår kan gjelde.

Hotell i Helsingborg

Kommer du med tog og skal bo på hotell i Helsingborg så ligger First Hotel Kärnan perfekt til. Hotellet ligger i Helsingborg sentrum, midt mot Knutpunkten, Helsingborgs sentralstasjon, hvor også by- og regionbusser samt Danmarksfergene til Helsingør har avgang. En populær fritidssyssel er å «farte» med båtene Helsingborg–Helsingør, reise frem og tilbake over sundet, spise godt i restauranten og kanskje også shoppe litt på båten.

Andre populære aktiviteter og severdigheter i Helsingborg er vakre Sofiero Slott med sine hager, den eksotiske innendørsdyreparken Tropikariet og middelaldertårnet Kärnan, som ble bygd på begynnelsen av 1300-tallet. Tårnet er et populært utsiktspunkt over Helsingborg, og har man været på sin side ser man over til Danmark herfra. Bor du på First Hotel i Helsingborg er du i nærheten av det meste av byens opplevelser.

Våre hoteller i Helsingborg

  • Järnvägsgatan 17, 252 24 Helsingborg
    Book nå!
    First Hotel Kärnan er et sjarmerende hotell med svært sentral beliggenhet i Helsingborg. Vis a vis hotellet ligger Helsingborgs sentralstasjon "Knutpunkten" og Scandlines ferjer til Helsingør. First Hotel Kärnan tilbyr 51 individuelt innredede rom, alle med sin egen karakter. Hotellbaren Library Bar er det perfekte stedet for å koble av med en drink eller en omgang dart. Hvis solen titter frem kan du også nyte frokosten på vår vakre uteplass. Vi tilbyr sentral parkering i en nærliggende parkeringsgarasje. Parkering på bestilles på forhånd.

tradeDoubler