Gå til hovedinnhold

Helsingborg

Bestill opphold

Fleksibel på dato? Vis i lavpriskalender
Ved booking av mer enn seks rom, ta kontakt med hotellet direkte. Spesielle bookingvilkår kan gjelde.

Hotell i Helsingborg

Kommer du med tog og skal bo på hotell i Helsingborg så ligger First Hotel Kärnan perfekt til. Hotellet ligger i Helsingborg sentrum, midt mot Knutpunkten, Helsingborgs sentralstasjon, hvor også by- og regionbusser samt Danmarksfergene til Helsingør har avgang. En populær fritidssyssel er å «farte» med båtene Helsingborg–Helsingør, reise frem og tilbake over sundet, spise godt i restauranten og kanskje også shoppe litt på båten.

Andre populære aktiviteter og severdigheter i Helsingborg er vakre Sofiero Slott med sine hager, den eksotiske innendørsdyreparken Tropikariet og middelaldertårnet Kärnan, som ble bygd på begynnelsen av 1300-tallet. Tårnet er et populært utsiktspunkt over Helsingborg, og har man været på sin side ser man over til Danmark herfra. Bor du på First Hotel i Helsingborg er du i nærheten av det meste av byens opplevelser.

Våre hoteller i Helsingborg

  • Järnvägsgatan 17, 252 24 Helsingborg
    Book nå!
    First Hotel Kärnan er et sjarmerende hotell som ligger i Helsingborg sentrum. Den spektakulære bygningen stammer fra 1899, og den var opprinnelig en skole for jenter. Både sentralstasjonen «Knutpunkten» og ForSeas ferjer til Helsingør i Danmark ligger i nærheten av hotellet, noe som gjør det til et perfekt utgangspunkt for dagsturer.

    Slapp av i bibliotekbaren med en drink og noe godt å spise etter en travel dag med sightseeing, shopping og aktiviteter. På solfylte dager kan du nyte frokosten...