Gå til hovedinnhold

Helsingborg

Bestill opphold

Fleksibel på dato? Vis i lavpriskalender
Ved booking av mer enn seks rom, ta kontakt med hotellet direkte. Spesielle bookingvilkår kan gjelde.

Hotell i Helsingborg

Kommer du med tog og skal bo på hotell i Helsingborg så ligger First Hotel Kärnan perfekt til. Hotellet ligger i Helsingborg sentrum, midt mot Knutpunkten, Helsingborgs sentralstasjon, hvor også by- og regionbusser samt Danmarksfergene til Helsingør har avgang. En populær fritidssyssel er å «farte» med båtene Helsingborg–Helsingør, reise frem og tilbake over sundet, spise godt i restauranten og kanskje også shoppe litt på båten.

Andre populære aktiviteter og severdigheter i Helsingborg er vakre Sofiero Slott med sine hager, den eksotiske innendørsdyreparken Tropikariet og middelaldertårnet Kärnan, som ble bygd på begynnelsen av 1300-tallet. Tårnet er et populært utsiktspunkt over Helsingborg, og har man været på sin side ser man over til Danmark herfra. Bor du på First Hotel i Helsingborg er du i nærheten av det meste av byens opplevelser.

Våre hoteller i Helsingborg

  • Järnvägsgatan 17, 252 24 Helsingborg
    Book nå!
    First Hotel Kärnan er et sjarmerende hotell som ligger i Helsingborg sentrum. Den spektakulære bygningen stammer fra 1899, og den var opprinnelig en skole for jenter. Både sentralstasjonen «Knutpunkten» og ForSeas ferjer til Helsingør i Danmark ligger i nærheten av hotellet, noe som gjør det til et perfekt utgangspunkt for dagsturer.

    Slapp av i bibliotekbaren med en drink og noe godt å spise etter en travel dag med sightseeing, shopping og aktiviteter. På solfylte dager kan du nyte frokosten på vår vakre gårdsplass. Vi ønsker deg hjertelig velkommen til First Hotel Kärnan.

tradeDoubler