Gå til hovedinnhold

First Hotel Mårtenson

Bestill opphold

Fleksibel på dato? Vis i lavpriskalender
Ved booking av mer enn seks rom, ta kontakt med hotellet direkte. Spesielle bookingvilkår kan gjelde.

First Hotel Mårtenson

Garantert billigst på nett hos oss Pris fra 815 NOK Book

Hotell med beliggenhet sentralt i Halmstad

First Hotel Mårtenson er et hotell som ligger sentralt i hjertet av Halmstad. Hotellet har 103 komfortable og sjarmerende rom, mange med herlig utsikt over elven Nissan som renner gjennom byen. Alle våre Superior- og Deluxe-rom er nyoppussede. Hotellets største konferanselokale rommer opptil 150 personer, og vår populære frokostbuffé serveres i den luftige og lyse matsalen Vinterträdgården. På First Hotel Mårtenson tilbyr vi også parkering til redusert pris i parkeringsgarasje sentralt i Halmstad. Billetter kjøpes på hotellet.

 • Frokost inkludert
 • Gratis WiFi

 • 3 km til Halmstad City flyplass

 • 10 km til Tylösand strand

 • 9 km til Halmstad Golfklubb

 • 0 m til sentrum

Bestill overnatting på First Hotel Mårtenson i Halmstad og velg mellom 103 komfortable og nyoppussede rom. På First Hotel Mårtenson ved Norre Port og Nissan kan du velge mellom forskjellige typer rom som enkeltrom, dobbeltrom, familierom, superior- og deluxe-rom. Vi tilbyr rom som dekker de fleste behov, og personalet vårt strekker seg langt for at besøket ditt i sentrale Halmstad skal bli perfekt. Alle rom er røykfrie, har behagelige senger, gratis WiFi og bad med badekar eller dusj. Som gjest på First Hotel Mårtenson har du tilgang til nattklubb, bar og restaurant samt mulighet til sentral parkering til redusert pris. Frokost er inkludert i prisen.

Inn- og utsjekking

 • Innsjekking fra 15.00
 • Utsjekking senest 12.00

Romutvalg og priseksempel

First SmartBed Dobbel, fra 1 411 SEK

Plass til:
Våre romslige og rolige SmartBed-rom er innredet med fjærseng der madrassens fasthet kan justeres. Rommene har en king-size-seng seng (180 cm) og passer perfekt for deg som vil sove ekstra godt. Når du bor i et SmartBed-rom, får du også et personlig sovesett som inneholder både øyemaske og ørepropper.
Seng og kapasitet
En king-size-seng (180 cm).

Deluxe Dobbel, fra 1 283 SEK

Plass til:
Personlige rom, hvorav de fleste er innredet av hotellets eget personale. Rommene er utstyrt med en nydelig 160 cm bred Jensen seng, flatskjerm-TV, badekåper og te- og kaffekoker. Noen av rommene har balkong.
Seng og kapasitet
En 160 cm bred Jensen-seng.

Superior Dobbel, fra 1 411 SEK

Plass til:
Romslige rom med utsikt mot Storgatan, elven Nissan eller parken. En del av rommene har balkong. Bad med dusj og/eller badekar. Man kan velge mellom 180 cm bred seng eller 2 x 90 cm bred senger.
Seng og kapasitet
En 180 cm bred seng eller 2 x 90 cm bred senger.

Superior Familie, fra 1 753 SEK

Plass til:
Store familierom med en stor 180 cm bred Jensen-seng og en sovesofa inkludert i prisen. Enkelte rom har balkong. Kan romme opptil fire personer, to voksne og to barn. En 180 cm bred Jensen-seng og en sovesofa inkludert i prisen.
Seng og kapasitet
En 180 cm bred Jensen-seng og en sovesofa inkludert i prisen.

Standard Dobbel, fra 1 188 SEK

Plass til:
Sjarmerende rom med varm følelse. Det er to 90 cm senger på rommet og bad med dusj. Maks 2 personer.
Seng og kapasitet
To 90 cm brede senger.

Standard Enkel, fra 998 SEK

Plass til:
Sjarmerende rom med 90 cm bred enkeltseng. Bad med dusj. Maks 1 person.
Seng og kapasitet
En 90 cm bred enkeltseng.

Moderate Familie, fra 1 093 SEK

Plass til:
Våre Moderate Familierom er perfekt for mindre familier. Rommene er utstyrt med en dobbeltseng og sovesofa eller ekstraseng. Det er plass til opptil 3 voksne eller 2 voksne og 2 barn. En 140 cm bred dobbeltseng og sovesofa eller ekstraseng.
Seng og kapasitet
En 140 cm bred dobbeltseng og sovesofa eller ekstraseng.

Moderate Dobbel, fra 998 SEK

Plass til:
Lite og komfortabelt dobbeltrom. En 140 cm bred seng. Bad med dusj.
Seng og kapasitet
En 140 cm bred seng.

Konferanse- og møterom i Halmstad på sentrale First Hotel Mårtenson. Hotellet tilbyr egne konferanse- og møtelokaler eller lokaler sammen med våre samarbeidspartnere. Våre konferanselokaler er moderne og har alt utstyr som en effektiv konferanse krever. På First Hotel Mårtenson har vi også ulike typer tilbud for hel- og halvdagskonferanser, eller konferansepakke med overnatting. Kontakt oss, så hjelper vi deg med å skreddersy møtet eller konferansen hos oss på First Hotel Mårtenson sentralt i Halmstad.

Send oss en forespørsel

 • konferanserom

  Ätran

  150 personer

  Vårt største møtelokale, Ätran, får vi når vi slår sammen lokalene Lagan og Nissan. Her er det plass til opptil 150 personer i kinosalen.

  Kapasitet:

  • Størrelse – 125 m²
  • Kinosal – 150 personer
  • Klasserom – 90 personer
 • konferanserom

  Nissan

  100 personer

  Vårt nest største konferanselokale er Nissan med kapasitet for 100 personer i kinosalen.

  Kapasitet:

  • Størrelse – 80 m²
  • Kinosal – 100 personer
  • Klasserom – 50 personer
  • U-bord – 30 personer
 • Lagan

  50 personer

  Lagan har kapasitet for 50 personer i kinosalen.

  Kapasitet:

  • Størrelse – 45 m²
  • Kinosal – 50 personer
  • Klasserom – 30 personer
  • U-bord – 20 personer
 • konferanserom

  Styrelsen

  12 personer

  Kapasitet:

  • Størrelse – 27 m²
  • Styremøtebord – 12 personer
 • konferanserom

  Grupperom 238

  12 personer

  Kapasitet:

  • Størrelse – 27 m²
  • Styremøtebord – 12 personer

First Hotel Mårtenson er et ærverdig hotell med aner fra 1858. På den tiden var restauranten den delen som lokket flest folk. Restaurant Mårtenson ble drevet av restaurantøren Fredrik Mårtenson som var en velstående herre. I direkte tilknytning til hotellet lå kinoen Palladium, og like utenfor inngangen passerte E6 rett gjennom Norre Port.

Hotellets tidlige dager

Hotellet er, og har alltid vært, en kjent møteplass både for langveisfarende gjester og for innbyggerne i Halmstad.

Dagens First Hotel Mårtenson er en sammenslåing av 3 opprinnelige bygninger. Det som i dag er resepsjonen, var fra 1930-tallet til 1970-tallet kinoen Palladium. Personer som var til stede på den siste forestillingen har fortalt at køen strakk seg helt ned til Telegrafverket siden billettprisene var de samme som på premiereforestillingen til Sound of Music på sekstitallet.

Årsaken til at kinoen stengte var at det behøvdes plass til flere hotellrom. Det har blitt fortalt at kombinasjonen av hotell og kino var svært vellykket. Samtidig som foreldrene hygget seg med fest og dans i den gamle speilsalen kunne barna gå på kino.

Der resepsjonen på hotellet lå den gangen, er det nå en garderobe. Hovedentréen var inngangen til dagens The Dubliners. Vinterhagen (dagens frokostsal) var en gammel bakgård med søppel og rotter.

I gamle dager fantes det er eldre bakgårdsansvarlig som tok hånd om søpla. På midten av 80-tallet tok denne epoken slutt, og da ble vinterhagen med de store lysinnslippene skapt.

I de eldre rommene fantes det dobbeltdører med en liten hylle ved fotenden. Der plasserte man skoene når man gikk og la seg, og på morgenen når man våknet, hadde personalet pusset dem. Men dørene måtte etter hvert byttes ut siden de ikke oppfylte dagens krav til lydisolering og brannsikkerhet.

På 70- og 80-tallet skjedde det noe som nesten kan regnes som kriminelt. Alle de flotte kakkelovnene (bortsett fra den i ledelsegrupperommet) ble fjernet i forbindelse med oppussing. I tillegg ble alt gammelt, vakkert og ærverdig porselen kastet i store containere som sto plassert utenfor hotellet. Til og med sølvtøy ble kastet rett i søpla. Det var for tungt å servere på sølvfat, og nå skulle alt være i rustfritt stål.

First Hotel Mårtenson i dag

I dag har alle rom parkettgulv. I 1996 ble det foretatt en omfattende oppussing på hotellet og deretter er et mindre antall rom blitt bygget til og pusset opp i omganger. I 1999 ble femte etasje bygget, og «hyllen» i tredje etasje ble pusset opp i 2005. Rommene er løpende blitt oppdatert og pusset opp.

Når det gjelder 5. etasje så finnes det en interessant og morsom historie rundt denne. Etasjen ble bygget tidlig på 1900-tallet for å fungere som direktørbolig og det var først i 1999 som den ble ombygd til hotellrom. Den siste som bodde i leiligheten var Greta Gruber. Greta hadde bakgrunn som stuepike på hotellet og hadde et godt øye til hotelldirektør Gruber. Interessen var gjensidig og da ekteskapet mellom herr og fru Gruber tok slutt, flyttet Greta inn på hotellet i direktørboligen og ble «fin dame».

Fra å ha vært stuepike på den tiden da man ikke engang fikk oppholde seg på hotellet utenom arbeidstid, satt Greta nå i matsalen og spiste middag med den enslige hotelldirektøren. Dette var en stor skandale, og de gamle kollegaene hennes var ikke nådige når de snakket om henne. Mange andre har imidlertid fortalt at hun var en svært trivelig, liten dame.

Særlig på tirsdagene hadde Greta det travelt ned til resepsjonen for å hente siste nummer av Svensk Damtidning – ukens høydepunkt. Frank Gruber må ha vært ytterst kompetent når det gjaldt å skrive kontrakter siden Greta, til tross for flere eierskifter etter hans tid, fortsatte å bo i leiligheten til hun døde i 1996. I starten innebar avtalen også at Greta fikk mat hver dag. De siste årene var det imidlertid bare en kasse med Ramlösa per uke som var inkludert. Og til slutt var det ingenting inkludert, sannsynligvis av skattemessige årsaker.

Det er mange av de som tidligere har jobbet i personalet som har fortalt at det var koselig å ha Greta boende fast på hotellet. Men innimellom oppsto det problemer. I julen før i tiden, da hotellet var stengt, ville hun gjerne gå inn og ut som vanlig, men hun var samtidig redd for å gå alene i de mørke hotellgangene. I stedet for å la noen i personalet være på jobb hele julen, ble situasjonen løst ved at noen kom og hjalp henne inn og ut når det var nødvendig. Det var jo ikke økonomisk forsvarlig å holde åpent bare for lille Greta.

Da Greta døde kom Nordens Kvalitetsauktioner og hentet møblene, og leiligheten ble ombygd til 6 hotellrom. Det sies at Greta fortsatt går rundt på hotellet og passer på gjestene, og mange i personalet har sett henne ...

Det var også i 1996 som First Hotels kjøpte og begynte å drive First Hotel Mårtenson. I og med oppkjøpet økte den nystartede hotellkjeden porteføljen til 15 hoteller.

I dag består First Hotels av mer enn 90 unike hoteller med sentral beliggenhet i Sverige, Norge, Danmark, Island og Spania.

Offers

 • Golf Package 1 night

  Halmstad - The Mecca of Golf!

  Bestill pakke From 1 145 SEK per person & night
 • Golf Package 2 nights

  Halmstad - The Mecca of Golf!

  Bestill pakke From 1800 SEK per person
 • Golf Package 3 nights

  Halmstad - The Mecca of Golf!

  Bestill pakke From 1700 SEK per person
 • golf

  Golf Package Girls

  Halmstad - The Mecca of Golf!

  Bestill pakke From 1 145 SEK per person & night
 • Golf Package Boys

  Halmstad - The Mecca of Golf!

  Bestill pakke From 1 145 SEK per person & night
 • Love Package Halmstad

  Surprise your loved one with a romantic hotel night in Halmstad.

  Bestill pakke From SEK 1195 per person & night

Halmstad har en vakker beliggenhet på Sveriges vestkyst med herlige strender, blant annet den populære Tylösand, en aktiv havn, høyskole og et bredt utvalg av fritidsaktiviteter.

Byen er aktiv hele året med til stadighet kveldsåpne butikker, et stort restauranttilbud, barer og naturskjønne områder like rundt hjørnet fra hotellet.

Tips til ting å gjøre i Halmstad

 • 3 km til Halmstad City flyplass

 • 10 km til Tylösand strand

 • 9 km til Halmstad Golfklubb

 • 0 m til sentrum

Bestill overnatting på First Hotel Mårtenson i Halmstad og velg mellom 103 komfortable og nyoppussede rom. På First Hotel Mårtenson ved Norre Port og Nissan kan du velge mellom forskjellige typer rom som enkeltrom, dobbeltrom, familierom, superior- og deluxe-rom. Vi tilbyr rom som dekker de fleste behov, og personalet vårt strekker seg langt for at besøket ditt i sentrale Halmstad skal bli perfekt. Alle rom er røykfrie, har behagelige senger, gratis WiFi og bad med badekar eller dusj. Som gjest på First Hotel Mårtenson har du tilgang til nattklubb, bar og restaurant samt mulighet til sentral parkering til redusert pris. Frokost er inkludert i prisen.

Inn- og utsjekking

 • Innsjekking fra 15.00
 • Utsjekking senest 12.00

Romutvalg og priseksempel

First SmartBed Dobbel, fra 1 411 SEK

Plass til:
Våre romslige og rolige SmartBed-rom er innredet med fjærseng der madrassens fasthet kan justeres. Rommene har en king-size-seng seng (180 cm) og passer perfekt for deg som vil sove ekstra godt. Når du bor i et SmartBed-rom, får du også et personlig sovesett som inneholder både øyemaske og ørepropper.
Seng og kapasitet
En king-size-seng (180 cm).

Deluxe Dobbel, fra 1 283 SEK

Plass til:
Personlige rom, hvorav de fleste er innredet av hotellets eget personale. Rommene er utstyrt med en nydelig 160 cm bred Jensen seng, flatskjerm-TV, badekåper og te- og kaffekoker. Noen av rommene har balkong.
Seng og kapasitet
En 160 cm bred Jensen-seng.

Superior Dobbel, fra 1 411 SEK

Plass til:
Romslige rom med utsikt mot Storgatan, elven Nissan eller parken. En del av rommene har balkong. Bad med dusj og/eller badekar. Man kan velge mellom 180 cm bred seng eller 2 x 90 cm bred senger.
Seng og kapasitet
En 180 cm bred seng eller 2 x 90 cm bred senger.

Superior Familie, fra 1 753 SEK

Plass til:
Store familierom med en stor 180 cm bred Jensen-seng og en sovesofa inkludert i prisen. Enkelte rom har balkong. Kan romme opptil fire personer, to voksne og to barn. En 180 cm bred Jensen-seng og en sovesofa inkludert i prisen.
Seng og kapasitet
En 180 cm bred Jensen-seng og en sovesofa inkludert i prisen.

Standard Dobbel, fra 1 188 SEK

Plass til:
Sjarmerende rom med varm følelse. Det er to 90 cm senger på rommet og bad med dusj. Maks 2 personer.
Seng og kapasitet
To 90 cm brede senger.

Standard Enkel, fra 998 SEK

Plass til:
Sjarmerende rom med 90 cm bred enkeltseng. Bad med dusj. Maks 1 person.
Seng og kapasitet
En 90 cm bred enkeltseng.

Moderate Familie, fra 1 093 SEK

Plass til:
Våre Moderate Familierom er perfekt for mindre familier. Rommene er utstyrt med en dobbeltseng og sovesofa eller ekstraseng. Det er plass til opptil 3 voksne eller 2 voksne og 2 barn. En 140 cm bred dobbeltseng og sovesofa eller ekstraseng.
Seng og kapasitet
En 140 cm bred dobbeltseng og sovesofa eller ekstraseng.

Moderate Dobbel, fra 998 SEK

Plass til:
Lite og komfortabelt dobbeltrom. En 140 cm bred seng. Bad med dusj.
Seng og kapasitet
En 140 cm bred seng.

Konferanse- og møterom i Halmstad på sentrale First Hotel Mårtenson. Hotellet tilbyr egne konferanse- og møtelokaler eller lokaler sammen med våre samarbeidspartnere. Våre konferanselokaler er moderne og har alt utstyr som en effektiv konferanse krever. På First Hotel Mårtenson har vi også ulike typer tilbud for hel- og halvdagskonferanser, eller konferansepakke med overnatting. Kontakt oss, så hjelper vi deg med å skreddersy møtet eller konferansen hos oss på First Hotel Mårtenson sentralt i Halmstad.

Send oss en forespørsel

 • konferanserom

  Ätran

  150 personer

  Vårt største møtelokale, Ätran, får vi når vi slår sammen lokalene Lagan og Nissan. Her er det plass til opptil 150 personer i kinosalen.

  Kapasitet:

  • Størrelse – 125 m²
  • Kinosal – 150 personer
  • Klasserom – 90 personer
 • konferanserom

  Nissan

  100 personer

  Vårt nest største konferanselokale er Nissan med kapasitet for 100 personer i kinosalen.

  Kapasitet:

  • Størrelse – 80 m²
  • Kinosal – 100 personer
  • Klasserom – 50 personer
  • U-bord – 30 personer
 • Lagan

  50 personer

  Lagan har kapasitet for 50 personer i kinosalen.

  Kapasitet:

  • Størrelse – 45 m²
  • Kinosal – 50 personer
  • Klasserom – 30 personer
  • U-bord – 20 personer
 • konferanserom

  Styrelsen

  12 personer

  Kapasitet:

  • Størrelse – 27 m²
  • Styremøtebord – 12 personer
 • konferanserom

  Grupperom 238

  12 personer

  Kapasitet:

  • Størrelse – 27 m²
  • Styremøtebord – 12 personer

First Hotel Mårtenson er et ærverdig hotell med aner fra 1858. På den tiden var restauranten den delen som lokket flest folk. Restaurant Mårtenson ble drevet av restaurantøren Fredrik Mårtenson som var en velstående herre. I direkte tilknytning til hotellet lå kinoen Palladium, og like utenfor inngangen passerte E6 rett gjennom Norre Port.

Hotellets tidlige dager

Hotellet er, og har alltid vært, en kjent møteplass både for langveisfarende gjester og for innbyggerne i Halmstad.

Dagens First Hotel Mårtenson er en sammenslåing av 3 opprinnelige bygninger. Det som i dag er resepsjonen, var fra 1930-tallet til 1970-tallet kinoen Palladium. Personer som var til stede på den siste forestillingen har fortalt at køen strakk seg helt ned til Telegrafverket siden billettprisene var de samme som på premiereforestillingen til Sound of Music på sekstitallet.

Årsaken til at kinoen stengte var at det behøvdes plass til flere hotellrom. Det har blitt fortalt at kombinasjonen av hotell og kino var svært vellykket. Samtidig som foreldrene hygget seg med fest og dans i den gamle speilsalen kunne barna gå på kino.

Der resepsjonen på hotellet lå den gangen, er det nå en garderobe. Hovedentréen var inngangen til dagens The Dubliners. Vinterhagen (dagens frokostsal) var en gammel bakgård med søppel og rotter.

I gamle dager fantes det er eldre bakgårdsansvarlig som tok hånd om søpla. På midten av 80-tallet tok denne epoken slutt, og da ble vinterhagen med de store lysinnslippene skapt.

I de eldre rommene fantes det dobbeltdører med en liten hylle ved fotenden. Der plasserte man skoene når man gikk og la seg, og på morgenen når man våknet, hadde personalet pusset dem. Men dørene måtte etter hvert byttes ut siden de ikke oppfylte dagens krav til lydisolering og brannsikkerhet.

På 70- og 80-tallet skjedde det noe som nesten kan regnes som kriminelt. Alle de flotte kakkelovnene (bortsett fra den i ledelsegrupperommet) ble fjernet i forbindelse med oppussing. I tillegg ble alt gammelt, vakkert og ærverdig porselen kastet i store containere som sto plassert utenfor hotellet. Til og med sølvtøy ble kastet rett i søpla. Det var for tungt å servere på sølvfat, og nå skulle alt være i rustfritt stål.

First Hotel Mårtenson i dag

I dag har alle rom parkettgulv. I 1996 ble det foretatt en omfattende oppussing på hotellet og deretter er et mindre antall rom blitt bygget til og pusset opp i omganger. I 1999 ble femte etasje bygget, og «hyllen» i tredje etasje ble pusset opp i 2005. Rommene er løpende blitt oppdatert og pusset opp.

Når det gjelder 5. etasje så finnes det en interessant og morsom historie rundt denne. Etasjen ble bygget tidlig på 1900-tallet for å fungere som direktørbolig og det var først i 1999 som den ble ombygd til hotellrom. Den siste som bodde i leiligheten var Greta Gruber. Greta hadde bakgrunn som stuepike på hotellet og hadde et godt øye til hotelldirektør Gruber. Interessen var gjensidig og da ekteskapet mellom herr og fru Gruber tok slutt, flyttet Greta inn på hotellet i direktørboligen og ble «fin dame».

Fra å ha vært stuepike på den tiden da man ikke engang fikk oppholde seg på hotellet utenom arbeidstid, satt Greta nå i matsalen og spiste middag med den enslige hotelldirektøren. Dette var en stor skandale, og de gamle kollegaene hennes var ikke nådige når de snakket om henne. Mange andre har imidlertid fortalt at hun var en svært trivelig, liten dame.

Særlig på tirsdagene hadde Greta det travelt ned til resepsjonen for å hente siste nummer av Svensk Damtidning – ukens høydepunkt. Frank Gruber må ha vært ytterst kompetent når det gjaldt å skrive kontrakter siden Greta, til tross for flere eierskifter etter hans tid, fortsatte å bo i leiligheten til hun døde i 1996. I starten innebar avtalen også at Greta fikk mat hver dag. De siste årene var det imidlertid bare en kasse med Ramlösa per uke som var inkludert. Og til slutt var det ingenting inkludert, sannsynligvis av skattemessige årsaker.

Det er mange av de som tidligere har jobbet i personalet som har fortalt at det var koselig å ha Greta boende fast på hotellet. Men innimellom oppsto det problemer. I julen før i tiden, da hotellet var stengt, ville hun gjerne gå inn og ut som vanlig, men hun var samtidig redd for å gå alene i de mørke hotellgangene. I stedet for å la noen i personalet være på jobb hele julen, ble situasjonen løst ved at noen kom og hjalp henne inn og ut når det var nødvendig. Det var jo ikke økonomisk forsvarlig å holde åpent bare for lille Greta.

Da Greta døde kom Nordens Kvalitetsauktioner og hentet møblene, og leiligheten ble ombygd til 6 hotellrom. Det sies at Greta fortsatt går rundt på hotellet og passer på gjestene, og mange i personalet har sett henne ...

Det var også i 1996 som First Hotels kjøpte og begynte å drive First Hotel Mårtenson. I og med oppkjøpet økte den nystartede hotellkjeden porteføljen til 15 hoteller.

I dag består First Hotels av mer enn 90 unike hoteller med sentral beliggenhet i Sverige, Norge, Danmark, Island og Spania.

Offers

 • Golf Package 1 night

  Halmstad - The Mecca of Golf!

  Bestill pakke From 1 145 SEK per person & night
 • Golf Package 2 nights

  Halmstad - The Mecca of Golf!

  Bestill pakke From 1800 SEK per person
 • Golf Package 3 nights

  Halmstad - The Mecca of Golf!

  Bestill pakke From 1700 SEK per person
 • golf

  Golf Package Girls

  Halmstad - The Mecca of Golf!

  Bestill pakke From 1 145 SEK per person & night
 • Golf Package Boys

  Halmstad - The Mecca of Golf!

  Bestill pakke From 1 145 SEK per person & night
 • Love Package Halmstad

  Surprise your loved one with a romantic hotel night in Halmstad.

  Bestill pakke From SEK 1195 per person & night

Halmstad har en vakker beliggenhet på Sveriges vestkyst med herlige strender, blant annet den populære Tylösand, en aktiv havn, høyskole og et bredt utvalg av fritidsaktiviteter.

Byen er aktiv hele året med til stadighet kveldsåpne butikker, et stort restauranttilbud, barer og naturskjønne områder like rundt hjørnet fra hotellet.

Tips til ting å gjøre i Halmstad

Offers

 • Golf Package 1 night

  Halmstad - The Mecca of Golf!

  Bestill pakke From 1 145 SEK per person & night
 • Golf Package 2 nights

  Halmstad - The Mecca of Golf!

  Bestill pakke From 1800 SEK per person
 • Golf Package 3 nights

  Halmstad - The Mecca of Golf!

  Bestill pakke From 1700 SEK per person
 • golf

  Golf Package Girls

  Halmstad - The Mecca of Golf!

  Bestill pakke From 1 145 SEK per person & night
 • Golf Package Boys

  Halmstad - The Mecca of Golf!

  Bestill pakke From 1 145 SEK per person & night
 • Love Package Halmstad

  Surprise your loved one with a romantic hotel night in Halmstad.

  Bestill pakke From SEK 1195 per person & night
tradeDoubler