Vi reduserer matsvinn - av hensyn til miljøet
På First Hotel G streber vi kontinuerlig etter å forbedre miljøet. Som en del av våre miljøtiltak jobber vi med å redusere matsvinnet på hotellet vårt, hovedsakelig i restauranten. Siden vi begynte å måle matsvinn i samarbeid med Generation Waste, har vi klart å redusere matsvinnet per gjest fra 182 til 44 gram. Det er en reduksjon på 138 gram per gjest. Videre kan vi observere at matsvinnet fortsetter å synke.
Her er noen av endringene vi har gjort:
- Vi utnytter alle rester av grønnsaker og frukt i supper, sauser og "reddede" juicer, blant annet.
- Eventuelle uservede elementer fra salatbuffeter brukes i supper, sauser, gryteretter og mer.
- Alle kjøttavskjær brukes i sauser og gryteretter.
- Vi sparer all brød og lager krutonger og brødsmuler. Vi har helt sluttet å kjøpe disse produktene.
- I stedet for å tilby frokostposer til "Early Bird" gjester som må sjekke ut før frokostbuffeten åpner, tilbyr vi nå en mindre frokostbuffet for tidlige gjester. Eventuelle rester fra denne buffeten brukes på hovedbuffeten.
Som vår gjest kan du også bidra til å bevare miljøet. Vennligst hjelp deg selv til frokostbuffeten flere ganger i stedet for å ta mer enn du kan spise. På denne måten jobber vi sammen for å redusere matsvinn og bidra til en bedre verden.