Gå til hovedinnhold

Våre rom

Bestill opphold

Fleksibel på dato? Vis i lavpriskalender

Rom 1

Legg til rom

Overnatting i Borlänge

Bestill overnatting på First Hotel Brage i Borlänge, og velg mellom 92 komfortable rom. På First Hotel Brage sentralt i Borlänge kan du velge mellom ulike typer rom som enkeltrom, dobbeltrom, familierom og suiter. Vi tilbyr rom som dekker de fleste behov, og personalet vårt strekker seg langt for at besøket ditt i Borlänge skal bli perfekt. Alle rom er røykfrie, har behagelige senger, gratis WiFi og bad med badekar eller dusj. Som gjest på First Hotel Brage har du tilgang til takterrasse og badstue med fantastisk utsikt, bar og en av Borlänges mest populære restauranter. Fra hotellet er det kort vei til skibakker og herlige naturopplevelser. Frokost er inkludert i prisen.

Romutvalg og priseksempel

First SmartBed Dobbel, fra 1 484 SEK

Plass til:
Våre romslige og rolige SmartBed-rom er innredet med fjærseng der madrassens fasthet kan justeres. Rommet har to 90 cm brede senger og passer perfekt for deg som vil sove ekstra godt. Når du bor i et SmartBed-rom, får du også et personlig sovesett som inneholder både øyemaske og ørepropper.
Seng og kapasitet
To 90 cm brede senger.

Juniorsuite, fra 2 132 SEK

Plass til:
Våre store og komfortable juniorsuiter har to rom, et soverom og en stue. Soverommet har en 2*105 cm bred seng. Stuen har en sofa som kan res opp for to personer. I stuen finnes det også spisebord med plass til fire personer samt vannkoker og kjøleskap. Det romslige badet har enten badekar eller dusj. Juniorsuitene våre passer perfekt til både familier og mer uformelle og private møter.
Seng og kapasitet
Soverom med 2*105 cm bred seng. Stuen har en sofa som kan res opp for to personer.
Juniorsuite

Superior familierom, fra 1 940 SEK

Plass til:
Våre store og luftige Superior familierom passer godt for store familier. Her kan det bo inntil seks personer. Rommene består av to rom med en dør mellom. I det ene rommet finnes det en køyeseng for to personer, og i det andre rommet er det to komfortable senger på 140 cm. Rommene har to bad, derav ett med dusj. Rommene har tregulv, lenestol/sofa, skrivebord, TV, radio, telefon, hårføner og gratis WiFi.
Seng og kapasitet
I det ene rommet finnes det en køyeseng for to personer, og i det andre rommet er det to komfortable senger på 140 cm.
Superior dobbeltrom

Superior Dobbel, fra 1 556 SEK

Plass til:
Størrelse: 15 m²
Våre luftige Superior dobbeltrom i sjette etasje er fra 15 m² og er innredet med 2 stk. 90 cm eller 2 stk. 120 cm brede og gode senger. Rommene har tregulv, lenestol/sofa, skrivebord, TV, radio, telefon, hårføner og gratis WiFi. I tillegg har disse rommene vannkoker for kaffe/te og et mindre kjøleskap. Enkelte av rommene har morgenkåpe og badetøfler. Badet har dusj.
Seng og kapasitet
2 stk. 90 cm eller 2 stk. 120 cm brede og gode senger.
Superior dobbeltrom

Standard familierom, fra 1 364 SEK

Plass til:
Størrelse: 17 m²
Våre Standard familierom passer for dere som reiser inntil fire personer sammen. Rommene er fra 17 m² og er innredet med en 140 cm stor seng og en utfellbar seng på 80 cm. Det finnes også plass til å sette inn en ekstra seng (mot påslag i prisen). Rommene har tregulv, lenestol/sofa, skrivebord, TV, radio, telefon, hårføner og gratis WiFi. Badet har dusj.
Seng og kapasitet
En 140 cm stor seng og en utfellbar seng på 80 cm. Det finnes også plass til å sette inn en ekstra seng (mot påslag i prisen).
Standard familierom

Standard Kombi, fra 1 364 SEK

Plass til:
Størrelse: 15 m²
Våre Standard Kombi-rom passer for deg som reiser alene eller dersom dere er to. Rommene er fra 15 m² og er utstyrt med en 120 cm seng og en utfellbar 80 cm seng. Rommene har tregulv, lenestol/sofa, skrivebord, TV, radio, telefon, hårføner og gratis WiFi. Badet har dusj.
Seng og kapasitet
En 120 cm seng og en utfellbar 80 cm seng.
Standard familierom

Standard Dobbel, fra 1 364 SEK

Plass til:
Størrelse: 15 m²
Våre romslige Standard dobbeltrom passer godt når to reiser sammen. Rommene er fra 15 m² og har to komfortable senger, enten 2*90 cm eller 2*105 cm senger. Rommene har tregulv, lenestol/sofa, skrivebord, TV, radio, telefon, hårføner og gratis WiFi. Badet har dusj.
Seng og kapasitet
Enten 2*90 cm eller 2*105 cm brede senger.
Standard dobbeltrom

Standard Enkel, fra 1 268 SEK

Plass til:
Størrelse: 15 m²
Våre luftige Standard enkeltrom passer for deg som reiser alene. Rommene er fra 15 m² og har en 120 eller 140 cm bred seng. Rommene har tregulv, lenestol/sofa, skrivebord, TV, radio, telefon, hårføner og gratis WiFi. Badet har dusj.
Seng og kapasitet
En 120 eller 140 cm bred seng.
Standad dobbeltrom

Moderate familierom

Plass til:
Størrelse: 15 m²
Våre Standard familierom passer for dere som reiser inntil fire personer sammen. Rommene er fra 15 m² og er innredet med en 140 cm stor seng og en sovesofa til en person. Det finnes også plass til å sette inn en ekstra seng (mot påslag i prisen). Rommene har tregulv, lenestol/sofa, skrivebord, TV, radio, telefon, hårføner og gratis WiFi. Badet har dusj.
Seng og kapasitet
En 140 cm bred seng og sovesofa til en person. Det finnes også plass til å sette inn en ekstra seng (mot påslag i prisen).
tradeDoubler