Gå til hovedinnhold

Våre rom

Bestill opphold

Fleksibel på dato? Vis i lavpriskalender
Ved booking av mer enn seks rom, ta kontakt med hotellet direkte. Spesielle bookingvilkår kan gjelde.

Overnatting i Borlänge

Bestill overnatting på First Hotel Borlänge, og velg mellom 102 komfortable rom. På hotellet sentralt i Borlänge kan du velge mellom ulike typer rom som enkeltrom, dobbeltrom, familierom og suiter. Vi tilbyr rom som dekker de fleste behov, og personalet vårt strekker seg langt for at besøket ditt i Borlänge skal bli perfekt. Alle rom er røykfrie, har behagelige senger, gratis WiFi og bad med badekar eller dusj. Som gjest på First Hotel Borlänge har du tilgang til takterrasse og badstue med fantastisk utsikt, bar og en av Borlänges mest populære restauranter. Fra hotellet er det kort vei til skibakker og herlige naturopplevelser. Frokost er inkludert i prisen.

1. juli stenger vi hotellet pga. renovering og holder stengt til februar 22, 2019. Vi gleder oss til snart å kunne ønske gamle og nye gjester velkommen til Borlänges flotteste hotell.

Romutvalg og priseksempel

Suite, fra 1 995 SEK

Plass til:
Størrelse: 38 m²
Suitene med plass til 1-4 personer er 38 m² store fordelt på to rom. Soverom med en 180 cm bred dobbeltseng med Smart-TV og Chromecast. Det andre rommet har sovesofa og skrivebord samt Smart-TV med Chromecast. Rommene har også vannkoker til kaffe/te, gratis WiFi, badekåper, tøfler og et smakfullt nyrenovert bad med dusj.

Willemarksuiten

Plass til:
Størrelse: 44 m²
Ligger i øverste etasje med utsikt over Borlänge. Vår nyrenoverte Willemarksuite med plass til 1-4 personer er 44 m² stor fordelt på to rom. Det ene rommet har en 180 cm bred dobbeltseng med Smart-TV og Chromecast. Det andre rommet har møtebord med plass til 6 personer og sovesofa. Rommet har også Smart-TV med Chromecast, vannkoker til kaffe/te, gratis WiFi, badekåper, tøfler og et stort smakfullt nyrenovert bad med dusj og hjørnebadekar. Suiten har også 1 gjestebad til stuen.

Juniorsuite, fra 1 990 SEK

Plass til:
Størrelse: 38 m²
Et fantastisk rom på 40 m² med åpen planløsning for opptil 4 personer med en skillevegg der man i den ene delen har en 180 cm dobbeltseng og Smart-TV med Chromecast. I den andre delen er det en komfortabel sittegruppe med sovesofa og lenestol og Smart-TV med Chromecast. Suitene har også skrivebord, vannkoker for kaffe/te, morgenkåper, tøfler og et smakfullt nyrenovert bad. Rommet har også en nydelig walk-in-garderobe. Disse rommene er også tilrettelagt for funksjonshemmede.
Seng og kapasitet
Soverom med 2*105 cm bred seng. Stuen har en sofa som kan res opp for to personer.

Superior Dobbel, fra 1 520 SEK

Plass til:
Størrelse: 16 m²
Alle rom ligger i øverste etasje med nydelig utsikt. Disse rommene har plass til 2 personer, er minst 16 m² store med en 180 cm bred dobbeltseng, lenestol og skrivebord. Rommene har også vannkoker til kaffe/te, Smart-TV med Chromecast, gratis WiFi, badekåper, tøfler og et smakfullt nyrenovert bad med dusj.
Seng og kapasitet
2 stk. 90 cm eller 2 stk. 120 cm brede og gode senger.

Standard Familie, fra 1 330 SEK

Plass til:
Størrelse: 19 m²
Disse rommene har plass til 1-4 personer og er perfekte for familier eller venner som vil dele et stort og komfortabelt rom. Rommene er minst 19 m² store og har en 180 cm bred dobbeltseng. Det finnes også en veggmontert køyeseng eller en 120 cm bred sofesoffa med plass til to. Disse rommene har også Smart-TV med Chromecast, gratis WiFi og et smakfullt nyrenovert bad med dusj.
Seng og kapasitet
En 140 cm stor seng og en utfellbar seng på 80 cm. Det finnes også plass til å sette inn en ekstra seng (mot påslag i prisen).

Standard Twin, fra 1 330 SEK

Plass til:
Størrelse: 16 m²
Disse rommene har plass til 2 personer, er minst 16 m² store med to separate 90 cm brede senger, lenestol eller sofa og skrivebord. Disse rommene har også Smart-TV med Chromecast, gratis WiFi og et smakfullt nyrenovert bad med dusj.
Seng og kapasitet
En 120 cm seng og en utfellbar 80 cm seng.

Standard Dobbel, fra 1 330 SEK

Plass til:
Størrelse: 16 m²
Disse rommene har plass til 2 personer, er minst 16 m² store med en 180 cm bred dobbeltseng, lenestol eller sofa og skrivebord. Disse rommene har også Smart-TV med Chromecast, gratis WiFi og et smakfullt nyrenovert bad med dusj.
Seng og kapasitet
Enten 2*90 cm eller 2*105 cm brede senger.
tradeDoubler