Gå til hovedinnhold

Ting å gjøre

Bestill opphold

Fleksibel på dato? Vis i lavpriskalender
Ved booking av mer enn seks rom, ta kontakt med hotellet direkte. Spesielle bookingvilkår kan gjelde.

Tips til ting å gjøre i Borlänge

Hotellets beliggenhet ved den vakre Liljeqvistska parken, kun en 5 minutters spasertur fra Borlänge sentralstasjon, gjør First Hotel Borlänge til det perfekte utgangspunktet for å utforske Borlänge og omgivelsene.

Se våre lokale tips til ting å gjøre i Borlänge og omegn under, eller snakk med noen av oss i personalet dersom du trenger enda mer inspirasjon eller ideer til hva du kan finne på når du er her.

park

Parker i Borlänge

Dra til vakre Humleparken, som bare er en kort spasertur på fem minutter fra hotellet. Helt perfekt for å slappe av etter en travel dag med shopping i Borlänge eller en lang dag med jobb. Benytt anledningen til å gå på Almas Café for å kjøpe god kaffe.

En annen populær park er Liljeqvistska parken, som ligger omtrent 150 meter fra hotellet. Her er både Jussi Björlingmuseet og Geologiska museet for dem som ønsker å utforske livet og karrieren til den svenske operasangeren, eller ønsker å finne ut hvordan jorden og samfunnet vårt er bygget opp av det geologiske materialet.

Borlänge med barn

Hvis du kommer til Borlänge med barn, anbefaler vi at du besøker Science Center 2047. Ideelt for nysgjerrige barn som vil eksperimentere og lære mer om teknologi, fysikk, mennesker eller utforske verdensrommet i planetariet.

En annen populær aktivitet for familier er badelandet Aqua Nova. Prøv deg på klatreveggen, sus nedover vannskliene, test bølgemaskinen eller utendørsbassenget med virvelstrøm.

park

Frostbrunnsdalen i Borlänge

Naturreservatet Frostbrunnsdalen er en flott oase for naturentusiaster. Den omtrent 20 meter dype kløften har frodig og rik vegetasjon. Her kan du finne flere fuglearter og en «hellig» vannkilde som kommunen fremdeles henter vann fra.

Om sommeren er Frostbrunnsdalen Café åpen og serverer hjemmelaget og økologisk bakst. Frostbrunnsdalen ligger i nærheten av Stora Tuna kirke, omtrent seks kilometer fra Borlänge sentrum. Har du ikke bil kan du ta buss nr. 1 som går utenfor hotellet.

Romme Alpin Ski Center

Romme Alpin

Skisenteret Romme Alpin ligger 20 minutter unna med bil.

Fra de to toppene, der den høyeste bakken er 275 meter, er det 33 nedoverbakker i alle typer forhold man kan tenke seg. Det er også en stor forretning for utleie, en skibutikk og flere spisesteder med variert tilbud.