Gå til hovedinnhold

Borlänge

Bestill opphold

Fleksibel på dato? Vis i lavpriskalender

Hotell i sentrale Borlänge

First Hotels har ett hotell i sentrale Borlänge. First Hotel Brage ligger rett ved naturskjønne Liljeqvistska parken og Jussi Björlingmuseet, ca. fem minutters gange fra Borlänge Centralstation. Hotellet passer lika bra for forretningsreisende som for barnefamilier på ferie i Södra Dalarna.

Herfra tar det bare 20 minutter med bil til skianlegget Romme Alpin og innen 10 når du eventyrbadet Aqua Nova ved Maserhallen. Andre spennende ting å gjøre når du bor på First Hotel i Borlänge er 2047 Science Center og eventyrgruven Tuna Hästberg, perfekte aktiviteter for hele familien.

Våre hoteller i Borlänge

  • Superior dobbeltrom
    TripAdvisor
    Stationsgatan 1-3, 784 33 Borlänge
    Book nå!
    First Hotel Brage ligger sentralt i Borlänge sentrum, mitt i hjertet av Dalarna. Her møtes du av en varm og personlig atmosfære når du går gjennom døren. Hotellet ble bygd i 1965 og har opp gjennom årene gjennomgått endringer og oppussinger. I dag har hotellet store, lyse rom i ulike kategorier. På First Hotel Brage finnes det ulike rom som passer fra alt til forretningsreisende til større familier. Hotellet har også to komfortable juniorsuiter. Hele hotellet har gratis WiFi, frokost er inkludert i prisen, og vi byr på kaffe og te i lobbyen hele døgnet. Ved lobbyen finner du også den populære restauranten Harrys. Ikke glem å reservere bord.
tradeDoubler