Gå til hovedinnhold

Våre rom

Bestill opphold

Fleksibel på dato? Vis i lavpriskalender

Overnatting i nærheten av Arlanda flyplass

På First Hotel Arlanda Airport har vi 150 hotellrom: 75 Standard-rom og 75 Superior-rom som alle har komfortable, praktiske og moderne møbler. Våre Standard-rom er et perfekt utgangspunkt for forretningsreisende, konferansedeltakere og turister. Våre Superior-rom er romslige og kan også kobles sammen for større familier. Perfekt for deg som ønsker moderne fasiliteter, men som også vil ha ro og fred. Rommene har også en sovesofa med plass til inntil to voksne. Alle rom har gratis WiFi, og frokost er inkludert i prisen - uansett om du velger den “on the go” eller vil spise i frokostsalen vår.

Romutvalg og priseksempel

Standard, fra 846 SEK

Plass til:
Størrelse: 17 m²
Våre Standard-rom er et perfekt utgangspunkt for forretningsreisende, konferansedeltakere og turister. Et rom som passer for deg som vil sove godt og samtidig ha plass til å jobbe. Romslig rom med dobbeltseng på 160 cm og gratis WiFi.
Seng og kapasitet
En dobbeltseng på 160 cm.
standard dobbeltrom

Superior, fra 727 SEK

Plass til:
Størrelse: 22,5 m²
Våre Superior-rom er romslige og kan også kobles sammen for større familier. Disse rommene er utstyrt på samme måte som Standard-rommene, men de er større og har en sovesofa med plass til inntil to voksne.
Seng og kapasitet
En 180 cm bred dobbeltseng samt sovesofa med plass til inntil to voksne.
standard dobbeltrom

Superior Familierom, fra 727 SEK

Plass til:
Størrelse: 22 m²
Våre 22 m² store familierom er egnet for familier eller forretningsreisende som ønsker litt mere plass. Rommene er utstyrt med to komfortable 90 cm brede senger og en sovesofa.
Seng og kapasitet
En 180 cm bred dobbeltseng samt sofa.
superior twin rom
tradeDoubler