Gå til hovedinnhold

Arlanda

Bestill opphold

Fleksibel på dato? Vis i lavpriskalender
Ved booking av mer enn seks rom, ta kontakt med hotellet direkte. Spesielle bookingvilkår kan gjelde.

Hotell i nærheten av Arlanda flyplass

First Hotels har et hotell like ved Arlanda flyplass, First Hotel Arlanda Airport. Hotellet er et moderne konferansehotell og en perfekt møteplass både for forretningsreisende og familier som skal ut å reise. Vårt hotell på Arlanda tilbyr gratis shuttlebuss til og fra Arlandas terminaler i forbindelse med oppholdet. Kommer du med bil til hotellet kan vi tilby både vanlig parkering og langtidsparkering. Like ved hotellet ligger Drivelab med testbaner, Training Partner og Brygghuset i Sigtuna. Du har kort avstand til Eurostop Arlanda og Arlandastad Golf, perfekt for deg som liker shopping og golf. Og hvis du er interessert i shopping og uteliv har du kort vei til Stockholm. Arlanda Express går direkte til Stockholm Central og flybussene har flere stopp i sentrum av byen. Frokost og gratis WiFi er alltid inkludert når du bor på First Hotel Arlanda Airport.

Våre hoteller i Arlanda

  • Eksteriør Flyplass
    Pionjärvägen 81, 195 61 Arlandastad, Stockholm
    Book nå!
    First Hotel Arlanda Airport er et moderne konferansehotell som ligger i Arlandastad nær Stockholm. Plasseringen ved Arlanda Airport gjør hotellet perfekt for effektive møter og minneverdige konferanser – eller for en mykere start på ferien.

    Våkne opp til en stor frokost som serveres fra 4:00. Nyt en deilig middag i restauranten eller finn roen i baren. Slapp av i badstuen eller tren i det fullt utstyrte treningsrommet før eller etter en lang dag. Sveriges eldest by, Sigtuna, er kun 30...