Gå til hovedinnhold

Våre rom

Bestill opphold

Fleksibel på dato? Vis i lavpriskalender
Ved booking av mer enn seks rom, ta kontakt med hotellet direkte. Spesielle bookingvilkår kan gjelde.

Våre rom

Våre 43 rom på First Hotel Petit Palace Plaza de la Reina er innrettet med sans for komfort og tilbyr på kvalitetssenger og hydromassasjedusjer. Med den sentrale beliggenheten i det stemningsfylte historiske bysenteret, er hotellet spesielt velegnet for både romantiske storbyferier samt familieferier.

Romutvalg og priseksempel

Standard Dobbel med terrase

Plass til:
Størrelse: 19 m²
Dobbeltrommene våre med privat terrasse gir mulighet til å oppleve solnedgangen over Valencia. Rommene er innrettet med dobbeltseng og tilbyr dusjer, minibar, flatskjerms-tv med internasjonale kanaler, gratis låne-iPad ved anmodning og gratis Wi-Fi.
Seng og kapasitet
Dobbeltseng
dobbeltrom med terrasse

Standard Enkel

Plass til:
Størrelse: 15 m²
Enkeltrommene våre er innrettet med sans for moderne komfort og tilbyr dusjer, minibar, flatskjerms-tv med internasjonale kanaler, gratis låne-iPad ved anmodning og gratis Wi-Fi.
Seng og kapasitet
Liten dobbeltseng
standard enkeltrom

Standard Dobbel

Plass til:
Størrelse: 20 m²
Dobbeltrommene våre er innrettet med sans for moderne komfort og er innrettet med enten queensize-seng eller to enkeltsenger. De har dessuten dusjer, minibar, flatskjerms-tv med internasjonale kanaler, gratis låne-iPad og gratis Wi-Fi.
Seng og kapasitet
Dobbeltseng eller to enkeltsenger
dobbeltrom

Triple

Plass til:
Størrelse: 23 m²
Tremannsrommene våre er spesielt innrettet for familier eller grupper med enten en dobbeltseng kombinert med en enkeltseng eller tre enkeltsenger. Dessuten har rommene dusjer, minibar, flatskjerms-tv med internasjonale kanaler, gratis låne-iPad ved anmodning og gratis Wi-Fi.
Seng og kapasitet
Tre enkeltsenger Dobbeltseng og enkeltseng
standard triple rom

Quadruple

Plass til:
Størrelse: 26 m²
Firemannsrommene våre er innrettet for familier eller grupper og tilbyr forskjellige kombinasjoner av dobbelt- og enkeltsenger samt køyesenger. De har dessuten gratis barnesenger, dusjer, minibar, flatskjerms-tv med internasjonale kanaler, gratis låne-iPad ved anmodning og gratis WiFi
Seng og kapasitet
4 enkeltsenger Dobbeltseng og køyesenger 2 enkeltsenger og køyesenger
standard quadruple rom

Quintuple

Plass til:
Størrelse: 30 m²
Femmannsrommene våre er innrettet for familier eller grupper og tilbyr forskjellige kombinasjoner av dobbelt- og enkeltsenger samt køyesenger. De har dessuten gratis barnesenger, dusj, minibar, flatskjerms-tv med internasjonale kanaler, gratis låne-iPad ved anmodning og gratis WiFi
Seng og kapasitet
Fem enkeltsenger Dobbeltseng, køyesenger og enkeltseng Tre enkeltsenger og køyesenger
standard quintuple room
tradeDoubler