Gå til hovedinnhold

Våre rom

Bestill opphold

Fleksibel på dato? Vis i lavpriskalender

Våre rom

First Hotel Petit Palace Santa Cruz Sevilla tilbyr komfortabelt opphold på hotellets 47 rom. Det sentralt beliggende hotellet er perfekt egnet til både ferie med venner, romantisk byferie og behagelig forretningsreise. Det tilbys gratis Wi-Fi og fri tilgang til en låne-iPad ved anmodning.

Romutvalg og priseksempel

Standard Dobbel

Plass til:
Størrelse: 16 m²
Våre Standard Dobbelt-rom er innredet med komfort og velvære i tankene, og er utstyrt med enten king-size- eller queen-size-senger eller enkeltsenger. Rommene har flatskjerms-tv og bad med enten hydromassasjedusj eller badekar. Videre er det fri tilgang til låne-iPad på forespørsel og gratis Wi-Fi.
Seng og kapasitet
Dobbeltseng (180 cm) eller to enkeltsenger (90 cm)
standard dobbeltrom

Triple

Plass til:
Størrelse: 20 m²
Våre Triple Rooms egner seg perfekt til grupper av venner og familier. De er innredet med en king-size-seng og køyesenger. Badene har enten hydromassasjedusj eller badekar. De er dessuten utstyrt med flatskjerms-tv, gratis tilgang til iPad på forespørsel og gratis Wi-Fi.
Seng og kapasitet
Dobbeltseng (180 cm) eller to enkeltsenger (90 cm) + køyesenger eller 90 cm enkeltseng
standard triple rom

Quadruple

Plass til:
Størrelse: 24 m²
Våre Quadruple-rom egner seg perfekt til grupper av venner og familier. De er innredet med en king-size-seng og køyesenger. Badene har enten hydromassasjedusj eller badekar. Rommene er dessuten utstyrt med flatskjerms-tv, gratis tilgang til iPad på forespørsel og gratis Wi-Fi. Det er gratis gaver til barna.
Seng og kapasitet
Dobbeltseng (180 cm) eller to enkeltsenger (90 cm) + 2 køyesenger (90 cm)
standard quadruple rom

Quintuple

Plass til:
Størrelse: 30 m²
Rommene er innrettet for fem personer og tilbyr gratis WiFi, gratis låne-iPad etter anmodning samt bad med hydromassasjedusj.
standard quintuple room

Sextuple

Plass til:
Størrelse: 30 m²
Hotellet tilbyr et enkelt rom med kapasitet til seks personer. Rommet har gratis WiFi, gratis låne-iPad etter anmodning samt bad med hydromassasjedusj. 
standard sextuple rom
tradeDoubler