Gå til hovedinnhold

Våre rom

Bestill opphold

Fleksibel på dato? Vis i lavpriskalender
Ved booking av mer enn seks rom, ta kontakt med hotellet direkte. Spesielle bookingvilkår kan gjelde.

Våre rom

Petit Palace Plaza Málaga tilbyr 66 rom i centrale Málaga. Nyt de mange servicetilbudene på First Hotel Petit Palace Plaza Málaga, som ligger i hjertet av byen i nærheten av de store attraksjonene. Vi tilbyr frokost, gratis Wi-Fi, gratis sykellån og gratis tilgang til en iPad samt MiFi-enhet.

Romutvalg og priseksempel

Standard Small Dobbel

Plass til:
Størrelse: 15 m²
Våre mindre dobbeltrom er perfekt egnet til både individuelle reisende og par og tilbyr eksklusivt design og moderne komfort i en avslappet atmosfære. Fasilitetene omfatter en hydromassasjedusj, minibar, flatskjerms-tv, gratis WiFi og fri tilgang til en iPad samt MiFi ved anmodning.
Seng og kapasitet
Dobbeltseng eller to enkeltsenger
standard small dobbeltrom

Standard Dobbel

Plass til:
Størrelse: 25 m²
Dobbelrommene våre er perfekt egnet til par og tilbyr eksklusivt design og moderne komfort. Fasilitetene omfatter en hydromassasjedusj, minibar, flatskjerms-tv, gratis WiFi og fri tilgang til en låne-iPad samt MiFi.
Seng og kapasitet
Dobbeltseng eller to enkeltsenger
standard dobbeltrom

Triple

Plass til:
Størrelse: 27 m²
Tremannsrommene våre er perfekt egnet til feriereiser med enten venner eller familie. De er innrettet med enten en kingsize-seng samt en enkeltseng eller tre enkeltsenger. Dessuten er det hydromassasjedusj, gratis WiFi, og fri tilgang til en låne-iPad.
Seng og kapasitet
Tre enkeltsenger
standard triple rom

Quadruple

Plass til:
Størrelse: 30 m²
Firemannsrommene våre er perfekt egnet for grupper og familier. De tilbyr en kingsize-seng og køyesenger, fri tilgang til en låne-iPad, gratis WiFi samt en hydromassasjedusj. Det er også gratis gaver til barna.
Seng og kapasitet
Fire enkeltsenger, Dobbeltseng og køyesenger, To enkeltsenger og køyesenger
standard quadruple rom

Quintuple

Plass til:
Størrelse: 30 m²
Rommene er perfekt egnet for grupper og familier på fem personer. De rommelige rommene har gratis WiFi og enten en hydromassasjedusj eller –badekar. Dessuten er det minibar, flatskjerms-tv, fri WiFi og fri tilgang til en låne-iPad.
Seng og kapasitet
Fire enkeltsenger, En dobbeltseng, køyesenger og en enkeltseng, Tre enkeltsenger og køyesenger,
standard quintuple room
tradeDoubler