Gå til hovedinnhold

Rom

Bestill opphold

Fleksibel på dato? Vis i lavpriskalender
Ved booking av mer enn seks rom, ta kontakt med hotellet direkte. Spesielle bookingvilkår kan gjelde.

Rom

First Hotel Petit Palace Savoy Alfonso XII har romslige rom i hjertet av Madrid som er innredet med komfort og velvære for øye. Det luksuriøse hotellet med utsikt over Retiro-parken er det perfekte valget, uansett om du er på forretningsreise, skal på ferie med venner eller nyte en romantisk storbyferie.

Romutvalg og priseksempel

Standard Small Dobbelt

Plass til:
Standard Small Dobbelt-rommene er perfekte for både par og de som reiser alene. Rommene er møblerte med queen-size-senger. Fasilitetene inkluderer gratis tilgang til laptop med webcam, gratis WiFi, flatskjerms-TV, hydromassasjedusj, hårtørk, hudpleieprodukter, minibar, individuelt styret varme- og aircondition, safe, skrivebord, garderobe og telefon.

Standard Dobbelt

Plass til:
Våre Double Rooms er innredet for både individuelle reisende og par med kingsize eller queensize senger eller to enkeltsenger. Fasilitetene inkluderer blant annet en bærbar datamaskin med webkamera, gratis WiFi, flatskjerms-tv, hydromassasjedusj, hårføner, sminkespeil, kroppspleieprodukter, minibar, justerbar oppvarming og aircondition, sikkerhetsboks, skrivebord, garderobeskap og telefon. Maks. antall personer: 2.
standard quadruple rom

Superior Dobbelt

Plass til:
Størrelse: 20 sq.m.
Rommet har utsikt til El Retiro XII og inviterer deg til å tilbringe et unikt og avslappende opphold på dette imponerende hotellet i Madrid. Du vil finne alt du trenger i dette området, moderne design og unik utsikt over Retiro-parken.
superior dobbeltrom

Triple

Plass til:
Størrelse: 16 sq.m.
Rommene er perfekt egnet for familieopphold samt ferie med venner. De er møblert med en kingsize-seng og enten enkeltsenger eller twinsenger og tilbyr gratis WiFi samt gratis lån af bærbar PC på rommet. Maks. antall personer: 3.
standard triple rom

Quadruple

Plass til:
Størrelse: 21 sq.m.
Det perfekte valget for en gruppe av venner eller familier på opp til fire personer. Rommet er innrettet med kingsize-seng eller twinsenger samt køyesenger og tilbyr gratis WiFi og lån av bærbar PC. Det er også gratis gaver til barna. Maks. antall personer: 4.
standard quadruple rom

Junior Suite

Plass til:
Stort rom med senger til fire personer og en separat oppholdssalong. Rommene er utstyrt med en kingsize-seng og køyesenger. Fasilitetene inkluderer fri bruk av en bærbar datamaskin med webkamera, gratis Wi-Fi, dokkingstasjon for iPod, flatskjerms-tv, hydromassasjedusj, hårføner, sminkespeil, kroppspleieprodukter, minibar, justerbar oppvarming og aircondition, sikkerhetsboks, skrivebord, garderobe og telefon. Salongen egner seg til mindre møter. Maks. antall personer: 4.
junior suite
tradeDoubler