Gå til hovedinnhold

Våre rom

Bestill opphold

Fleksibel på dato? Vis i lavpriskalender
Ved booking av mer enn seks rom, ta kontakt med hotellet direkte. Spesielle bookingvilkår kan gjelde.

Overnatting i Madrid

Hotellet tilbyr 82 stilfulle og komfortable rom samt en fullt utstyrt leilighet med kjøkken. Dessuten er tilbys det familierome for opptil seks personer.

Alle rommene har tilgang til bærbare lånedatamaskiner med gratis WiFi og webkamera. I tilegg har rommene hydromassagedusj og samt gratis safe med god plass til en bærbar datamaskin. Hotellet tilbyr også fleksible fasiliteter for møter og arrangementer.

Romutvalg og priseksempel

Standard Dobbel

Plass til:
Størrelse: 16 m² - 25 m²
Rommene er komfortabelt innrettet. De har enten utsikt til plazaen eller den indre gårdhagen. I tilegg tilbys en bærbar låne-datamaskin med gratis WiFi og webkamera. Rommene er innredet med flatskjerm-TV, hydromassasjebadekar eller -dusj, hårføner, minibar, regulerbar aircondition og gratis safe. Maks. antall personer: 2.
standard dobbeltrom

Superior Dobbel

Plass til:
Størrelse: 21 m²
Superior Dobbelt-rom med utsikt som vender mot Santa Barbara-torget. Rommene har Wi-Fi, minibar, safe, toilettartikler, make-up-speil og hårføner. Gratis iPad på forespørsel i resepsjonen. Dette inkluderer MIFI-tjenester som gir tilgang til internett utenfor hotellet.
superior dobbeltrom

Superior Dobbel med balkong

Plass til:
Størrelse: 35 m²
Superior Dobbelt-rom med utsikt og balkong som vender mot Santa Barbara-torget. Rommene har Wi-Fi, minibar, safe, toilettartikler, make-up-speil og hårføner. Gratis iPad på forespørsel i resepsjonen. Dette inkluderer MIFI-tjenester som gir tilgang til internett utenfor hotellet.
superior dobbeltrom

Triple

Plass til:
Størrelse: 25 m²
Rommene er ideelle for 3 personer og er moderne og komfortabelt innredet med dobbeltseng og en enkeltsenge. Rommene har utsikt mot plazaen eller gårdshagen og er innrettet med flatskjerm-TV, hydromassagebadekar eller dusj, hårføner, minibar, regulerbar aircondition og gratis safe. I tillegg tilbys en bærbar låne-datamaskin med gratis WiFi og webkamera.
standard triple rom

Quadruple

Plass til:
Størrelse: 35 m²
Quadruple-rommene er møblert med enkeltsenger og har et loungeområde. Utover dette er de innrettet med flatskjerm-TV, hydromassasjebadekar eller -dusj, hårføner, minibar, regulerbar aircondition samt gratis safe. Det tilbys dessuten en bærbar låne-datamaskin med gratis WiFi og webkamera. Maks. antall personer: 4.
standard quadruple rom

Sextuple

Plass til:
Hotellets Sextuple-rom er ideelt innrettet for både familier og grupper på opptil 6 personer. Leiligheten har utsikt til plazaen og er moderne og komfortabelt innrettet med en kingsize-seng og tre doble køyesenger i tillegg til flatskjerm-TV, hydromassasjebadekar eller -dusj, hårføner, minibar, regulerbar aircondition og gratis safe. Utover dette tilbys en bærbar låne-datamaskin med gratis WiFi og webkamera. Maks. antall personer: 6.
standard familierom
tradeDoubler