Gå til hovedinnhold

Rom

Bestill opphold

Fleksibel på dato? Vis i lavpriskalender
Ved booking av mer enn seks rom, ta kontakt med hotellet direkte. Spesielle bookingvilkår kan gjelde.

Rom

First Hotel Petit Palace President Castellana med 104 rom befinner seg sentralt i Madrid. Rommene tilbyr stor valgfrihet samt komfortable senger, gratis låne-iPad og gratis WiFi. Hotellet passer perfekt til både romantisk helgeopphold, en tur med venner eller en behagelig forretningsreise.

Romutvalg og priseksempel

Standard Dobbelt

Plass til:
Størrelse: 25 sq.m.
Rommene er innrettet med eksklusive designmøbler og er perfekt egnet til både individuelle reisende og par. Rommene tilbyr gratis WiFi og gratis låne-iPad etter anmodning, minibar og flatskjerms-TV. Maks. antall personer: 2.
standard dobbeltrom

Triple

Plass til:
Størrelse: 27 sq.m.
Rommene er perfekt egnet for familieopphold samt ferie med venner. De er møblert med en kingsize-seng og enten enkeltsenger eller køyesenger og tilbyr gratis WiFi samt gratis låne- iPad etter anmodning. Maks. antall personer: 3.
standard familierom

Quadruple

Plass til:
Rommene er perfekt egnet for grupper eller familier på 4 personer. De er innrettet med enten en kingsize-seng eller to enkeltsenger samt køyesenger og tilbyder gratis låne-iPad etter anmodning og gratis WiFi. Det er også gratis gaver til barna. Maks. antall personer: 4.
superior dobbeltrom

Quintuple

Plass til:
Størrelse: 31 sq.m.
Rommene er velegnet for grupper eller familier på 5 personer og er innrettet med enten en kingsize-seng eller to enkeltsenger samt køyesenger. Det tilbys gratis låne-iPad etter anmodning samt gratis WiFi. Det er også gratis gaver til barna. Maks. antall personer: 5.
standard twin rom

High-Tech

Plass til:
Størrelse: 25-27 sq.m.
Rommene tilbyr eksklusiv komfort og design samt adgang til låne-iPad etter anmodning og gratis WiFi. Det er minibar og flatskjerms-TV. Maks. antall personer: 2.
superior dobbeltrom
tradeDoubler