Gå til hovedinnhold

Våre rom

Bestill opphold

Fleksibel på dato? Vis i lavpriskalender
Ved booking av mer enn seks rom, ta kontakt med hotellet direkte. Spesielle bookingvilkår kan gjelde.

Våre rom

Alle dobbeltrommene har 27 tommers flatskjerms-tv med internasjonale kanaler, gratis Wi-Fi, hyrdromassasjedusj og gratis sikkerhetsboks. Hotel tilbyr utvendige og innvendige dobbeltrom (på forespørsel).

Alle familierommene (med kapasitet opp til 6 personer) er ideelt innredet for familier eller grupper av venner, og har 27 tommers flatskjerms-tv med internasjonale kanaler, gratis Wi-Fi, hydromassasjedusj og gratis sikkerhetsboks. Hotellet tilbyr utvendige og innvendige familierom (på forespørsel).

Hotellet har også rom for funksjonshemmede gjester og gjester som reiser med kjæledyr.

Romutvalg og priseksempel

Standard Dobbel

Plass til:
Størrelse: 11-15 m² + 3 m² bathroom
Våre dobbeltrom egner seg perfekt til så vel individuelle reisende som par, og tilbyr eksklusiv design og moderne komfort. Fasiliteter inkluderer en hydromassasjedusj, minibar, flatskjerms-tv, gratis WiFi og gratis tilgang til låne-iPad. Maks. antall personer: 2.
standard dobbeltrom

Triple

Plass til:
Størrelse: 14-18 m² + 4 m² bathroom
Våre Triple-rom er spesielt egnet til ferie med venner eller familie. De er innredet med enten en king-size seng og en enkeltseng eller tre enkeltsenger. I tillegg har de hydromassasjedusj, gratis Wi-Fi og gratis tilgang til låne-iPad. Maks. antall personer: 3.
standard triple rom

Quadruple

Plass til:
Størrelse: 18-28 m² + 4 m² bathroom
Våre Quadruple-rom egner seg perfekt til en ferie med venner eller familie. De er innredet med en king-size seng og køyesenger og har bad med hydromassasjedusj. Det er gratis tilgang til en låne-iPad og gratis Wi-Fi. Hotellet har også barnesenger og gratis gaver til barna. Maks. antall personer: 4.
standard quadruple rom

Quintuple

Plass til:
Størrelse: 25 m²
Våre Quintuple Rooms egner seg perfekt til en ferie med venner eller familie. De er innredet med en king-size seng og køyesenger og har bad med hydromassasjedusj. Det er gratis tilgang til en låne-iPad og gratis Wi-Fi. Hotellet har også barnesenger og gratis gaver til barna. Maks. antall personer: 5.
standard quintuple rom

Sextuple

Plass til:
Størrelse: 30 m²
Våre Sextuple-rom egner seg perfekt til en ferie med venner eller familie. De er utstyrt med hydromassasjedusj, minibar, DVD-spiller og flatskjerms-tv og tilbyr gratis tilgang til låne-iPad og gratis Wi-Fi. Maks. antall personer: 6.
standard sextuple rom
tradeDoubler