Gå til hovedinnhold

Rom

Bestill opphold

Fleksibel på dato? Vis i lavpriskalender
Ved booking av mer enn seks rom, ta kontakt med hotellet direkte. Spesielle bookingvilkår kan gjelde.

Rom

De 75 rommene på First Hotel Icon Embassy byr på kvalitetssenger og moderne komfort. Hotellet ligger sentralt til, og er perfekt for både et helgeopphold og for forretningsreiser. Det er gratis WiFi og utlån av iPad. Velg blant de forskjellige romkategoriene, som er tilpasset ethvert behov.

Romutvalg og priseksempel

Standard Dobbelt

Plass til:
Størrelse: 25 m²
Rommene innbyr til å slappe av og byr på eksklusiv design og moderne komfort, som hydromassasjedusj, minibar, plasma-tv, gratis utlån av iPad og gratis WiFi. Maks. antall personer: 2.
standard dobbeltrom

Triple

Plass til:
Størrelse: 27 m²
Rommene er perfekt innredet for ferie med enten en king-size seng og enkeltseng eller 3 enkeltsenger. De har hydromassasjedusj i tillegg til gratis WiFi og gratis utlån av iPad. Maks. antall personer: 3.
standard dobbeltrom

Quadruple

Plass til:
Størrelse: 30 m²
Det perfekte valget for grupper og familier. Rommene er innredet med en king size-seng og køyesenger. De har hydromassasjedusj, gratis utlån av iPad, gratis Wi-Fi og gratis velkomstgaver til barna. Maks. antall personer: 4.
standard familierom

Apartment Suite

Plass til:
Våre unike hotelleiligheter er luksuriøst innredet for lengre opphold, blant annet med soverom, barnesenger og sovesofa, stue, kjøleskap, bankboks, to plasma-tv-er, en mikrobølgeovn og et bad med hydromassasjedusj og hårføner. De har Wi-Fi, utlån av iPad og sykkel, som alt er gratis. Maks. antall personer: 4.
standard familierom
tradeDoubler