Gå til hovedinnhold

Våre rom

Bestill opphold

Fleksibel på dato? Vis i lavpriskalender
Ved booking av mer enn seks rom, ta kontakt med hotellet direkte. Spesielle bookingvilkår kan gjelde.

Våre rom

Våre 44 rom på First Hotel Petit Palace Arturo Soria har god plass og tilbyr moderne innredning, hydromassasjedusj og komfortable nye senger. De har også gratis Wi-Fi og gratis utlån av iPad.

Romutvalg og priseksempel

Standard Dobbel

Plass til:
Våre Standard Dobbelt-rom egner seg perfekt til både individuelle reisende og par, og tilbyr eksklusiv design og moderne komfort. Fasilitetene inkluderer en hydromassasjedusj, minibar, flatskjerms-TV, gratis Wi-Fi og gratis utlån av iPad. Maks. antall personer: 2.
standard dobbeltrom

Triple

Plass til:
Våre Triple Rooms er særlig godt egnet til ferie med venner eller familie. De er innredet med enten en king-size seng og en enkeltseng eller tre enkeltsenger. De har også gratis Wi-Fi og gratis låne-iPad. Maks. antall personer: 3.
standard dobbeltrom

Quadruple

Plass til:
Våre Quadruple Rooms egner seg godt til ferie med venner eller familie. De er innredet med enten to dobbeltsenger eller en dobbeltseng og en sovesofa. Dessuten er det gratis utlån av iPad og gratis Wi-Fi. Det er også gratis gaver til barna. Maks. antall personer: 4.
standard dobbeltrom

Quintuple

Plass til:
Våre fem manns Quintuple Rooms egner seg perfekt til en ferie med venner eller familie. De er innredet med en dobbeltseng og tre enkeltsenger eller en dobbeltseng og en sovesofa. Det er gratis utlån av iPad og gratis Wi-Fi. Hotellet har også barnesenger og gratis gaver til barna. Maks. antall personer: 5.
standard dobbeltrom
tradeDoubler