Gå til hovedinnhold

Rom

Bestill opphold

Fleksibel på dato? Vis i lavpriskalender
Ved booking av mer enn seks rom, ta kontakt med hotellet direkte. Spesielle bookingvilkår kan gjelde.

Rom

First Hotel Icon Wipton har 61 lyse og romslige rom med moderne design, komfortable senger og den nyeste teknologien. Hotellet ligger i Madrid mest eksklusive område for shopping og restauranter. Hotellet har en fantastisk beliggenheten i sentrum av byen, og serverer også topp gastronomi.
Det stilige hotellet er det perfekte valget for så vel en avslappende byferie og for forretningsreiser, og tilbyr flere romkategorier.

Romutvalg og priseksempel

Standard Small Dobbelt

Plass til:
Størrelse: 14 m²
Våre små dobbeltrom er ideelle for enkeltpersoner på reise, og tilbyr moderne bekvemmeligheter, som 135 cm brede senger, hydromassasjedusj, flatskjerms-tv, iPod-dokk og gratis WiFi. Maks. antall personer: 2.
standard dobbeltrom

Standard Dobbelt

Plass til:
Størrelse: 20 m²
Våre Standard Dobbelt-rom egner seg perfekt til så vel individuelle reisende som par, og tilbyr eksklusiv design og moderne komfort. Fasiliteter inkluderer en hydromassasjedusj, minibar, flatskjerms-tv, gratis Wi-Fi og gratis tilgang til låne-iPad. Maks. antall personer: 2.
standard dobbeltrom

Triple

Plass til:
Størrelse: 23 m²
Våre Triple-rom er spesielt egnet til ferie med venner eller familie. De er innredet med enten en king-size seng og en enkeltseng eller tre enkeltsenger. I tillegg har de hydromassasjedusj, gratis Wi-Fi og gratis tilgang til låne-iPad. Maks. antall personer: 3.
standard familierom

Quadruple

Plass til:
Størrelse: 26 m²
Våre Quadruple-rom egner seg godt til ferie med venner eller familie. De er innredet med en king-size seng og køyesenger og har bad med hydromassasjedusj. Det er gratis tilgang til låne-iPad og gratis Wi-Fi. Det er også gratis gaver til barna. Maks. antall personer: 4.
standard familierom

Quintuple

Plass til:
Størrelse: 29 m²
Våre Quintuple-rom egner seg perfekt til en ferie med venner eller familie. De er innredet med en king-size seng og køyesenger og har bad med hydromassasjedusj. Det er gratis tilgang til låne-iPad og gratis Wi-Fi. Det er også gratis gaver til barna. Maks. antall personer: 5.
standard familierom
tradeDoubler