Gå til hovedinnhold

First Hotel Petit Palace Art Gallery

Bestill opphold

Fleksibel på dato? Vis i lavpriskalender

Rom 1

Legg til rom

First Hotel Petit Palace Art Gallery

TripAdvisor
Garantert billigst på nett hos oss Pris fra 120

First Hotel Petit Palace Art Gallery

First Hotel Petit Palace Art Gallery er et særegent boutiquehotell som ligger i en av Madrids mer eksklusive gater, Calle Jorge Juan i Salamanca-kvarteret. Området er kjent for de elegante butikkene og restaurantene, blant annet hotellets egen Quintín, som er en søsterrestaurant til El Paraguas og Ten Con Ten. Begge disse restaurantene hører også hjemme i Madrid. Quintín serverer eksklusiv gastronomi, blant annet frokost. Med sin moderne og komfortable innredning tilbyr hotellet den beste kvalitet og service.

Les hele beskrivelsen

 • 0 m til sentrum

 • 100 m til metro

 • 15 km til flyplass

 • 2 km til togstasjon

Fasiliteter

 • konferanserom

  Konferanser & møter

  First Hotel Petit Palace Art Gallery er det perfekte valget for forretningsmøter, produktlanseringer og alle slags arrangementer. Hotellet ligger sentralt til i byens forretningsområdet, og byr derfor også på topp moderne møterom og personlig og skreddersydd service.

 • frokost buffet

  Frokost

  Frokostbuffé med et stort utvalg av brød, mykt brød, frokostblandinger, kaker, ost, pålegg, iberiske produkter, yoghurt, frukt, salater og varme retter, blant annet eggerøre, omelett og bacon, regionale spesialiteter og et stort utvalg av juice og varm drikke.

 • restaurant

  Restaurant

  Restaurant Quintín er søsterrestaurant til to av de hotteste spisestedene i Madrid, El Paraguas og Ten Con Ten, som begge kan anbefales på det varmeste.

  Den stilige Quintín-restauranten ligger i kjelleretasjen på hotellet og tilbyr et eksklusivt utvalg av spanske og internasjonale retter og har også en delikatesseforretning hvor dere kan kjøpe råvarer og spesialiteter som velsmakende minner fra turen!

  Åpningstider:

  • 12.00 - 00.00 hver dag.
tradeDoubler