Gå til hovedinnhold

Våre rom

Bestill opphold

Fleksibel på dato? Vis i lavpriskalender
Ved booking av mer enn seks rom, ta kontakt med hotellet direkte. Spesielle bookingvilkår kan gjelde.

Overnatting i Madrid

First Hotel Petit Palace Alcalá tilbyr 60 komfortable rom i flere kategorier. Rommene er innredet med kvalitetsenger, låne-iPads og gratis WiFi. Hotellet er det perfekte valget for en citybreak i Madrid, en vennetur eller en romantisk ferie.

Romutvalg og priseksempel

Small Standard Dobbel

Plass til:
Størrelse: 15 m²
Rommene tilbyr komfort til rimelige priser, og er utstyrt med en dobbeltseng (1,35 m bred). Gratis utlåns-iPad og gratis Wi-Fi, og har også minibar, TV og massasjedusj. Maks. antall personer: 2.
standard dobbeltrom

Standard Dobbel

Plass til:
Størrelse: 25 m²
De innbydende og avslappende rommene er innredet med designermøbler og er spesielt egnet for par. Hotellet tilbyr gratis utlåns-iPad og gratis Wi-Fi. Rommene er utstyrt med massasjedusj, minibar og plasma-TV. Maks. antall personer: 2.
standard dobbeltrom

Triple

Plass til:
Størrelse: 27 m²
Rommene er perfekte for familieferier og ferie med venner. De er innredet med enten en king-size seng og en enkeltseng eller tre enkeltsenger. Videre er det en massasjedusj, gratis Wi-Fi og gratis utlåns-iPad. Maks. antall personer: 3.
standard dobbeltrom

Quadruple

Plass til:
Størrelse: 30 m²
Quadruple-rommene tilbyr det beste alternativet for grupper og familier. De er innredet med en king-size seng og køyesenger og massasjedusj. Hotellet tilbyr også gratis Wi-Fi og gratis utlåns-iPad. Det er også gratis gaver til barna. Maks. antall personer: 4.
standard familierom

Sextuple

Plass til:
Størrelse: 30 m²
Våre største rom er spesielt tilpasset for familier og gruppereisefølge. Fasiliteter inkluderer massasjedusj, badekar og flatskjerm-TV. Det er gratis Wi-Fi og gratis utlåns-iPads. Maks. antall personer: 6.
standard familierom
tradeDoubler